ورود

View Full Version : پنجره commmand , debug, محیطp2

mahdiyeh
چهارشنبه 22 تیر 1384, 14:52 عصر
محیط p2 چه جور محیطی است وچه جوری میشه در آون عیب یابی کرد؟

ویه سئوال دیگه واون اینکه پنجره debug چه کار می کنه و چه جوری باید دستورات رو درآن نوشت؟
و هنگام error گیری در پنجره command باید منتظر دیدن چی باشیم یعنی چی به ما نشان می ده وچه جوری میشه بین پنجره ها حرکت کرد و آخر اینکه میشه جا واندازه این پنجره ها رو تغییر داد؟؟؟

ممنون می شم اگه راهنماییم کنید فقط اگه میشه کامل برام توضیح بدین . ممنون

binyaz2003
چهارشنبه 22 تیر 1384, 15:16 عصر
p2 یک محیط ویرایشگر همین!

javad_hosseiny
چهارشنبه 22 تیر 1384, 16:28 عصر
برنامه p2 (که البته فکر کنم منظور شما برنامه pe2 باشد) یک برنامه ادیتور بسیار قوی (البته برای محیط داس) می باشد که دارای امکانات بسیاری از جمله بلوک کردن عمودی هست و ...

پنجره debug از پنجرهای داخلی محیط فاکس پرو است جهت نمایش محتویات یک فایل برنامه (جهت اجرای خط به خط (که بر اثر دستور set step on) بوجود آمده) و امکان تریس کردن برنامه را به شما می دهد (مثلا ادامه اجرای برنامه بصورت خط به خط و یا اجرای یک قسمت خاص از پروسیجر و یا ...) شما در آن محیط امکان تایپ کردن را ندارید بلکه در پنجره های جانبی اش می توانید نام متغیرها ویا .... خود را بنویسی و محتویات آن را ببینید و جهت اضافه کردن دستور و امکان خاص در پنجره debug می بایستی به اصل برنامه خود آن را اضافه کنید و خروجی آن را در پنجره دیباگ ببینید

قرار نیست موقع اشکال یابی در پنجره کامند اتفاق خاصی بیافتد بلکه از مزایای فاکس بودن همین پنجره کامند است که مثلا به هنگام اشکال زدایی می توانید مقدار متغیرها را عوض کنید و یا دستورات جدید را تست کنید و به طور کل دستورات فاکس را در این پنجره اجرا کنید

با زدن کلید ctrl+f1 می توانید بین پنجره های سوئیچ کنید و با کلید ctrl+f7 آن را جابجا و با کلید ctrl+f8 آن را تغییر اندازه دهید (والبته در صورت فعال بودن موس همه این کارها از طریق موس به راحتی امکان پذیر است )

و در پایان پیشنهاد می کنم دنیای تکست داس را رها کنید و سراغ دنیای زیبای ویژوال فاکس بیایید

mahdiyeh
چهارشنبه 22 تیر 1384, 17:53 عصر
من وقتی که دارم دیباگ می کنم در پنجره command فقط می نویسه resume همین

mahdiyeh
چهارشنبه 22 تیر 1384, 18:01 عصر
یه مشکل دیگه این که من با یه برنامه که با فاکس نوشته شده کار می کنم یه منو هسته که باید از اون پرینت بگیرم قبل از پرینت گرفتن می تونم برنامه رو ببینم که در ظاهر مشکلی نیست اما وقتی که پرینت می گیرم اعداد جابجا شدن مثلا روی خط جدا کننده قرار گرفتن ویا یه قسمت که باید سمت راست بخوره در سمت چب وانتها اضافه شده اینو چی؟؟/

rezaTavak
پنج شنبه 23 تیر 1384, 09:19 صبح
سلام

دوست عزیز به پنجره دستورات چکار دارید به سورس برنامه باید نگاه کنید و پیگیری کنید.

راجع به پرینت صفحه هم توضیحات شما کفایت نمیکنه.

kia1349
پنج شنبه 23 تیر 1384, 12:38 عصر
توضیحات خیلی نامفهومه