ورود

View Full Version : مدارک شرکت سیسکو یا مایکروسافت؟ به نظر شما کدامیک؟

ali.aghdam
جمعه 19 شهریور 1389, 17:05 عصر
سلام

من با شبکه آشنایی کمی دارم و به مباحث برنامه نویسی میپرداختم ولی الان بنا به دلایلی می خوام برم سمت شبکه و برای همین قصد ثبت نام در کلاسهای مربوطه رو دارم ولی مدارک زیادی وجود دارند که این امر باعث سردرکمی من شده!

دوستان به نظر شما با توجه به بازار کار شبکه در ایران بنده به دنبال مدارک شرکت سیسکو باشم یا مایکروسافت ؟ و آیا کدام یک تخصص بهتر و همچنین درآمد بهتری را فراهم می کنند؟

واصلا تفاوت های این دو در چیست؟

ممنون می شوم به سوالاتم پاسخ دهید

hjran abdpor
جمعه 19 شهریور 1389, 18:18 عصر
با سلام .

دوست عزيز اين مدارك در حال حاضر بهترين مدراك هستن گه گفتين اما سيسكو بيشتر روي شبكه و سخت افرا فعاليت دارد و مايكروسافت رو نرم افزار .............

اگر ميخواهيد شروع كنيد به نظر من اول مدارك شركت سيسكو را بگيرد بعد مايكروسافت .(البته در حال حاضر فكر ميكنم توايران نمايندگي انها را برداشتن ) ............

مدارك مايكروسافت زيادي بايد يك شاخه را انتخاب كني مثلا شبكه يا برنامه نويسي ..........

توضيحات بيشتر ميخواي بگو تا برات pdf بذارم....

shervin_agh67
جمعه 19 شهریور 1389, 18:22 عصر
نمی تونی بگی کدوم بهتره هر کدوم تو یک زمینه کارایی دارن. اگه شما می خواید وارد جزئیات فنی شبکه بشید و کارتون بیشتر با سخت افزاره مدرک سیسکو بیشتر به دردتون می خوره ولی اگه کارتون نرم افزاریه و مدیریت شبکه های ویندوز رو کار می کنید مدارک ماکروسافت بهتره. اصولا مدیران شبکه هر دوی این مدارک رو میگیرن چون تو ایران مدیر شبکه باید همه فن حریف باشه. نکته بعدی اینه که اصلا چرا می خوای این مدارکو بگیری ؟ اگه هدف صرفا آشنایی با شبکه و یا سخت افزار و نرم افزارشه خوب گذراندن دورش کفایت می کنه و مدرکش برات ارزشی نداره. چون این مدارک هم خیلی گرونن و هم اعتبارشون کمه من بهت توصیه میکنم اگه به شبکه علاقه داری مدرک گرا نباش و سعی کن علمتو تو این زمینه بالا ببری خیلیا فکر میکنن که اگه مجموعه این مدارکو بگیرن دیگه تمومه ، نه این جورا نیست. یعنی هدف این بوده که این جوری باشه ولی تو ایران این دوره ها خیلی بد تدریس میشن و باهاشون تئوری برخورد میشه (البته به غیر از چند مرکز آموزشی) . از نظر وضع درآمد هم اونجور که من شنیدم شرکتهای داخلی این مدارک براشون مهم نیست(اگه اشتباه میگم بگید) ولی در خارج شنیدم که ارزش زیادی داره وحقوق خوبی به دارندگانش میدن البته به این صورت نیست که هر کی این مدرکو داره میشینه ته خونه و پول براش میاد. نکته بعدی اینه که خوب حتما می دونی که دوره ماکروسافت برای شبکه های تحت ویندوزه من بهت توصیه میکنم که دوره های مدیریت شبکه لینوکس رو هم بگذرونی و بیشتر رو اون تمرکز کنی(مگه اینکه هدفت این باشه تو یه جای مشخص کار کنی که سروراش ویندوز باشه) چون من عقیده دارم که چیزی به نام سرور ویندوز وجود نداره البته شاید خیلیا با حرفم مخالف باشن ولی این نظر منه . اگه بازم شوالی داشتی من در خدمتم

hjran abdpor
جمعه 19 شهریور 1389, 18:25 عصر
اين هم pdf مايكروسافت .

سيسكو هم ميذارم .

hjran abdpor
جمعه 19 شهریور 1389, 18:27 عصر
براي استخدام دولتي باشه كه بهتره ولي شركت هاي خصوصي بيشتر رو عمل تكيه دارند ..... (توي ايران)

razeghi_loved
جمعه 19 شهریور 1389, 19:08 عصر
تمام این توضیحات دوستان در بالا همه کاملاً درست می باشد شما علاوه بر خواندن باید حتماً عملی کنید اما یه نصحیت بهت می کنم به عنوان کسی الان حدود چهار سال دارم درس شبکه می خونم نمی خوام تعریف کنم اما اگر این ایران فقط بگی ماکروسافت خوندی بهت می خندند باید سیسکو هم بلد باشی
به طور مثال می گم من خودم هر دو رو گرفتم اما هیج وقت کار پسیو نمی کنم تا چند روز پیش که وقتی جا به جا شدیم گفتم من مسئول چندین رک نیستم باید کسی رو بیارین مدیر شرکت اینقدر بد و بیرا بهم گفت که خودم انجام دادم خلاصه باید اینجا همه کاره باشی تا بهت کار بدن
اما من برای دلم و علاقه ام دارم اینها رو می خونم و خیلی هم دوست دارم و ادامه هم می دهم

ali.aghdam
جمعه 19 شهریور 1389, 20:37 عصر
سلام
از همه ی دوستان بابت توضیحاتشون تشکر میکنم

پس با این اوصاف من برای اینکه بتونم به یک متخصص شبکه تبدیل شوم اول از همه باید به صورت عملی برروی مباحث کار کنم بعد در کلاس های سیسکو بعد مایکروسافت و بعد لینوکس و...شرکت کنم

به نظر شما بنده در کدام آموزشکده و تحت نظر چه اساتیدی این دوره ها را بگذرونم تا بهتر بتونم مباحث رو فرا بگیرم ؟

pouran
جمعه 19 شهریور 1389, 21:09 عصر
سلام دوست عزیز

ب نطر من دوره های در موسسه عصر شبکه بگذرونی بهتر چون استادهای خوبی داره

http://www.ern-co.com/

راستی دوستان نظر شما درباره این موسسه چیه آیا کسی اونجا دوره دیده یکی از دوستانم مدارک مایکروسافت MCSA , MCSE , MCITP گفت اونجا امتحان داده (ریموت به ترکیه) مدراکش هم اومد و دوره CCNA و CCNP هم اونجا گذرونده و امتحانش را با همین موسسه در دبی گرفت.

ali.aghdam
جمعه 19 شهریور 1389, 21:56 عصر
ممنون دوستان

موسسه عصر شبکه هم موسسه خوبی هست ولی من تعریف مجتمع فنی و آرینا را بیشتر شنیده ام
دوستان نظری در مورد مجتمع فنی و آرینا ندارند؟

shervin_agh67
جمعه 19 شهریور 1389, 22:58 عصر
من در مورد این موسسات تبلیغات زیاد دیدم ولی نمیدونم کارشون چطوره. مشکل اکثر اینا اینه که تجهیزات ندارن و یا اگه دارن خیلی قدیمیه و مجبورن دوره رو با شبیه سار برگزار کنن یا تل نت کنن به یه مرکز مجهز که در هر دو صورت شما تجهزات واقعی رو نمی بینید. البته بیشتر دلیلش اینه که تجهزات سیسکو تحریمن و ورودشون به ایران سخت شده. تنها مرکزی که می تونم بهت اطمینان بدم که به صورت عملی کار میکنه ایز ایران هست. من خیلی از دوستام اونجا دوره دیدن و خیلیم راضی بودن . تا چند سال پیش که مدرساش از آمریکا میومدن ولی الان دیگه نیست ولی هنوزم کارشون خوبه.اکثر کارخانجات بزرگ مثل ایران خودرو دوره هاشون تو این شرکته . البته لازم به ذکره که کلاساش از جاهای دیگه خیلی گرونتره مثلا دوره CCNA قیمتش 500هزار تومن بود در حالیکه همین دوره رو ویستا و یا مجتمع فنی با 200تومن میزاره. شما قبا از ثبت نام مطمئن شو که اون مرکز لابراتوار مجهز و به روزی داشته باشه بعد ثبت نام کن. متاسفانه تو زمینه این دوتا مدرک کلاهبرداری زیاد شده حتی این شرکتایی که دوستان نام بردن هم من ازشون زیاد دیدم.

ali.aghdam
جمعه 19 شهریور 1389, 23:46 عصر
دوره CCNA قیمتش 500هزار تومن بود در حالیکه همین دوره رو ویستا و یا مجتمع فنی با 200تومن میزاره. .

دوست عزیز الان لیست دوره های محتمع را دانلود کردم CCNA رو 492 هزار تومن زده و تا حالا من 200 هزار ندیدم

ولی راجب لابراتوارشون خبر ندارم ولی اگه شما از لابراتوار ایزایرن اطلاع دارید لطف می کنید یه کمی در موردش توضیح بدید.

hghyami
جمعه 19 شهریور 1389, 23:59 عصر
دوستان اینجا توضیح دادن. MS توی یک زمینه هست و Cisco یک چیز دیگه، شما نمیتونی‌ این ۲ تا رو به هم وصل کنی‌ و بگی‌ این یا اون. من خیلی‌ هارو میشناسم که Cisco رو میخورن ولی‌ اگه بهشون بگی‌ Windows,Linux یا هر چی‌ میخندن و نمیدونند. تو ایران بله آچار فرانسه بودن خوب هست ولی‌ دونستنش هم مهمتر . راستش رو بخوای من mcse ۲۰۰۳ داشتم و الان هم MCITP رو دارم. فقط مدرک هست و برای شخص خود من ارزش دیگه نداره و خیلی‌ از جاها الان اینجا همین عقیدا رو دارن چون مدارک MS رو خیلی‌ راحت میشه گرفت، ولی‌ Cisco فرق میکنه و اعتبارش چیز دیگه هست، من خودم وقتی‌ ccna رو گرفتم هیچ کس براش مهم نبود که من MCSE دارم. همینطور که وقتی‌ CCNP و CCIE رو گرفتم خیلی‌ فرق کرد. مهم تر از همه تجربه، خلاقیّت و علاقه‌ شما هست، باور نمیکنید ولی‌ دیدم کسی‌ رو که ccnp داشته و خدا می‌دونه که چطور گرفته ولی‌ یک کار خیلی‌ ساده رو سوئیچ رو ۲ ساعت طول میده و این بخاطر این هست که این شخص وقتی‌ ازش پرسیدم گفت ۱ سال خر زدم خوندم دره کلاس رفتم امتحان دادم و تجربه کاری ندارم. الان جائی‌ مثل England درست هست که میگن اینرو میخوایم اون رو میخوایم ولی‌ وقتی‌ برای مصاحبه میری (البته بسته به کار داره). ممکن هست که مصاحبه ۱ ساعت طول بکشه و تو اون زمان رست طرف رو میکشن.

ali.aghdam
شنبه 20 شهریور 1389, 00:08 صبح
ممنون hghyami (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17775) جان
دیکه یجورایی گوشی داره میاد دستم:لبخند:

راستی اصلا نحوه تدریس در این کلاس ها چطوریه (منطور CCNA) ؟ فارسی که نمیگن؟

shervin_agh67
شنبه 20 شهریور 1389, 00:14 صبح
راست می گی اطلاعات من دیگه یه مقدار کهنه شده . قیمتا رفتن بالا الان قیمتای ایزایران رو هم که نگاه کردم همینه.
این دوره اصلش که باید به زبان انگلیسی باشه چون آزمونش هم انگلیسیه ولی بعضی جاها دیدم که فارسی برگزار میکنن و مثل کلاس کنکور نکاتشو دراوردن و ...
کلا CCNA آزمون سختی نیست فقط کافیه حفط کنی بری امتحان بدی ولی اون چیزی که توش امیت داره کار فنی هست که تو کارگاه باید بهت نشون بدن.
راستی آقای hghyami شما CCIE رو احتمالا ایران که نگرفتید؟ چند وقت طول کشید ؟ چقدر مهارت داشتید برای این آزمون(منظورم سابقتونه)؟ با شبیه ساز میشه از پسش براومد ؟

razeghi_loved
شنبه 20 شهریور 1389, 10:04 صبح
من خودم کلاس های ماکروسافت رو تو آموزشگاه کهکشانور بودم خوب بود دوره CCNA هم اونجا بودم اصلا راضی نبودم به نصیحت یکی از دوستان رفتم آموزشگاه سایبرتک خیلی عالی بود تا سیسکو خیلی استادهای خوبی داره که اگر اسمشون رو بگم شما تو مخابرات بگین فلانی همه می شناسند اما عصر شبکه هم خیلی تعریف ازش شنیدم
به نظر من شما فقط تو این سه تا آموزشگاه انتخاب کنید و اصلا سراغ مجتمع فنی هم نرید
کهکشانور - سایبرتک- عصر شبکه
خودت برو اونجا با شاگردها و محل آموزشگاه از نزدیک آشنا بشو
منم یه سوال داشتم CCIE رو کجا کار کردی چه طور گرفتی؟

hghyami
شنبه 20 شهریور 1389, 14:50 عصر
نه هیچ کدوم رو ایران نگرفتم. ککی رو راستش رو بخواید واقعا سخت بود و آزمون عملی‌ رو من بر سوم قبول شدم. من cisco رو به صورت کامل عملی‌ یاد گرفتم ولی‌ برای آزمون فقط کتاب هاش رو خندم. ccie رو نه حدود ۳-۴ ماه خر زدم و یک هفته با اینکه سر کارم همه تجهیزات رو داشتم یک rack اجاره کردم که اونا blue print امتحان رو بهت میدان و میتونی‌ تمرین کنی‌. مال من R&S بود که الان اپایر شده و فقط باید برم امتحان Theory رو یک بر دیگه بدم و نیز نیست برم دوباره اون امتحان عملی‌ وحشتناک رو بدم. دونستب زبان واجب هست چون همه چیز به زبان انگلیسی‌ هست و ندونستن چه ccna و یا هر کدوم مشکل ساز میشه. مهم نیست که شما به چه زبون یاد می‌گیرید مهم زمان امتحان هست. از لحاظ کار چون به کلّ با نتورک زیاد سر کله میزدم مجبور بودم که بگیرم ولی‌ راستش رو بخواید ccnp هم خودش کافی‌ هست و فکر نمیکنم تو ایران داشتن ccie یا ccnp فرقی‌ کنه. شما blue print ccie و ccnp رو ببینید فرق داره ولی‌ نه انقدر زیاد. :)

CCIE R&S Lab Exam Blueprint – v4.0

Exam Sections and Sub-task Objectives
1.00 Implement Layer 2 Technologies ? 1.10 Implement Spanning Tree Protocol (STP)

(a) 802.1d

(b) 802.1w

(c) 801.1s

(d) Loop guard

(e) Root guard

(f) Bridge protocol data unit (BPDU) guard

(g) Storm control

(h) Unicast flooding

(i) Port roles, failure propagation, and loop guard operation
1.20 Implement VLAN and VLAN Trunking Protocol (VTP)
1.30 Implement trunk and trunk protocols, EtherChannel, and load-balance
1.40 Implement Ethernet technologies

(a) Speed and duplex

(b) Ethernet, Fast Ethernet, and Gigabit Ethernet

(c) PPP over Ethernet (PPPoE)
1.50 Implement Switched Port Analyzer (SPAN), Remote Switched Port Analyzer (RSPAN), and flow control
1.60 Implement Frame Relay

(a) Local Management Interface (LMI)

(b) Traffic shaping

(c) Full mesh

(d) Hub and spoke

(e) Discard eligible (DE)
1.70 Implement High-Level Data Link Control (HDLC) and PPP
2.00 Implement IPv4
2.10 Implement IP version 4 (IPv4) addressing, subnetting, and variable-length subnet masking (VLSM)
2.20 Implement IPv4 tunneling and Generic Routing Encapsulation (GRE)
2.30 Implement IPv4 RIP version 2 (RIPv2)
2.40 Implement IPv4 Open Shortest Path First (OSPF)

(a) Standard OSPF areas

(b) Stub area

(c) Totally stubby area

(d) Not-so-stubby-area (NSSA)

(e) Totally NSSA

(f) Link-state advertisement (LSA) types

(g) Adjacency on a point-to-point and on a multi-access network

(h) OSPF graceful restart
2.50 Implement IPv4 Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP)

(a) Best path

(b) Loop-free paths

(c) EIGRP operations when alternate loop-free paths are available, and when they are not available

(d) EIGRP queries

(e) Manual summarization and autosummarization

(f) EIGRP stubs
2.60 Implement IPv4 Border Gateway Protocol (BGP)

(a) Next hop

(b) Peering

(c) Internal Border Gateway Protocol (IBGP) and External Border Gateway Protocol (EBGP)
2.70 Implement policy routing
2.80 Implement Performance Routing (PfR) and Cisco Optimized Edge Routing (OER)
2.90 Implement filtering, route redistribution, summarization, synchronization, attributes, and other advanced features
3.00 Implement IPv6
3.10 Implement IP version 6 (IPv6) addressing and different addressing types
3.20 Implement IPv6 neighbor discovery
3.30 Implement basic IPv6 functionality protocols
3.40 Implement tunneling techniques
3.50 Implement OSPF version 3 (OSPFv3)
3.60 Implement EIGRP version 6 (EIGRPv6)
3.70 Implement filtering and route redistribution
4.00 Implement MPLS Layer 3 VPNs
4.10 Implement Multiprotocol Label Switching (MPLS)
4.20 Implement Layer 3 virtual private networks (VPNs) on provider edge (PE), provider (P), and customer edge (CE) routers
4.30 Implement virtual routing and forwarding (VRF) and Multi-VRF Customer Edge (VRF-Lite)
5.00 Implement IP Multicast
5.10 Implement Protocol Independent Multicast (PIM) sparse mode
5.20 Implement Multicast Source Discovery Protocol (MSDP)
5.30 Implement interdomain multicast routing
5.40 Implement PIM Auto-Rendezvous Point (Auto-RP), unicast rendezvous point (RP), and bootstrap router (BSR)
5.50 Implement multicast tools, features, and source-specific multicast
5.60 Implement IPv6 multicast, PIM, and related multicast protocols, such as Multicast Listener Discovery (MLD)
6.00 Implement Network Security
6.01 Implement access lists
6.02 Implement Zone Based Firewall
6.03 Implement Unicast Reverse Path Forwarding (uRPF)
6.04 Implement IP Source Guard
6.05 Implement authentication, authorization, and accounting (AAA) (configuring the AAA server is not required, only the client-side (IOS) is configured)
6.06 Implement Control Plane Policing (CoPP)
6.07 Implement Cisco IOS Firewall
6.08 Implement Cisco IOS Intrusion Prevention System (IPS)
6.09 Implement Secure Shell (SSH)
6.10 Implement 802.1x
6.11 Implement NAT
6.12 Implement routing protocol authentication
6.13 Implement device access control
6.14 Implement security features
7.00 Implement Network Services
7.10 Implement Hot Standby Router Protocol (HSRP)
7.20 Implement Gateway Load Balancing Protocol (GLBP)
7.30 Implement Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP)
7.40 Implement Network Time Protocol (NTP)
7.50 Implement DHCP
7.60 Implement Web Cache Communication Protocol (WCCP)
8.00 Implement Quality of Service (QoS)
8.10 Implement Modular QoS CLI (MQC)

(a) Network-Based Application Recognition (NBAR)

(b) Class-based weighted fair queuing (CBWFQ), modified deficit round robin (MDRR), and low latency queuing (LLQ)

(c) Classification

(d) Policing

(e) Shaping

(f) Marking

(g) Weighted random early detection (WRED) and random early detection (RED)

(h) Compression
8.20 Implement Layer 2 QoS: weighted round robin (WRR), shaped round robin (SRR), and policies
8.30 Implement link fragmentation and interleaving (LFI) for Frame Relay
8.40 Implement generic traffic shaping
8.50 Implement Resource Reservation Protocol (RSVP)
8.60 Implement Cisco AutoQoS
9.00 Troubleshoot a Network
9.10 Troubleshoot complex Layer 2 network issues
9.20 Troubleshoot complex Layer 3 network issues
9.30 Troubleshoot a network in response to application problems
9.40 Troubleshoot network services
9.50 Troubleshoot network security
10.00 Optimize the Network
10.01 Implement syslog and local logging
10.02 Implement IP Service Level Agreement SLA
10.03 Implement NetFlow
10.04 Implement SPAN, RSPAN, and router IP traffic export (RITE)
10.05 Implement Simple Network Management Protocol (SNMP)
10.06 Implement Cisco IOS Embedded Event Manager (EEM)
10.07 Implement Remote Monitoring (RMON)
10.08 Implement FTP
10.09 Implement TFTP
10.10 Implement TFTP server on router
10.11 Implement Secure Copy Protocol (SCP)
10.12 Implement HTTP and HTTPS
10.13 Implement Telnet

hghyami
شنبه 20 شهریور 1389, 15:01 عصر
be nazar man
همین طور که می‌بینید ccie گسترده هست ولی‌ شاید باور نکنید خیلی‌ از این چیزا که اینجا هست من خیلی‌ نیز بهش ندارم، ولی‌ خوب ماسلن میگم routing/bgp/BPDU/ospf/vlan/EIGRP/VRRP/GLBP/HSRP و QOS هست. ضاهرش میگه که هم چیز ولی‌ فقط بخشی ازش هست که من دارم بهاشون کار می‌کنم. در مورد سکیوریتی هم من به شخصه برای mid-large بیزینس فقط juniper چون واقعا جواب میدگ. برای شرکتهای کوچیک هم باور کنید یا نه cyberoam یعنی‌ حرف نداره و هیچ چیزی رو من ندیدم بتونه باهاش رقابت کنه چه قیمت و چه کارایی. برای load-balance هم F۵ یا Netscanler(Citrix) که قیمتهش بله سر سام آور هست ولی‌ کرأیش گارانتی شده هست. مخصوصاً netscaler ۹.۲ اگر درست بگم version platinum web application firewall داره که اون دیگه شاهکار هست. تا حالا ۲ تش رو ستاپ کردم و نسبت به baracudda غیر قابل قیاس هست.

ali.aghdam
شنبه 20 شهریور 1389, 23:48 عصر
آقای hghyami (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17775) از شما و همه ی دوستان بابت توضیحاتشون تشکر میکنم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشند

راستی برام یه سوال پیش اومده ،اینکه ظاهرا برای فعالیت در شاخه شبکه نیازی به هیچ مدرک تحصیلی نیست و داشتن تجربه یا مدرک بین المللی کفایت میکنه ؟آیا اشتباه میکنم؟

undocumented
یک شنبه 21 شهریور 1389, 17:56 عصر
آقای hghyami (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17775) از شما و همه ی دوستان بابت توضیحاتشون تشکر میکنم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشند

راستی برام یه سوال پیش اومده ،اینکه ظاهرا برای فعالیت در شاخه شبکه نیازی به هیچ مدرک تحصیلی نیست و داشتن تجربه یا مدرک بین المللی کفایت میکنه ؟آیا اشتباه میکنم؟

تو مملکت ما همه چیز با هم باید بلد باشی، البته بستگی به مجموعه ای که میخای باهاش کار کنی داره و در کل مدیران ما وقتی میفهمن تحصیلات آکادمیک نداری یه نمور دلش میلرزه و شروع میکنن به ایرادات الکی گرفتن

razeghi_loved
یک شنبه 21 شهریور 1389, 18:17 عصر
تو ایران چند جور می تونی بری سر کار (اولیش اینکه همه سر کار هستیم:لبخند:) اول یا باید خدای یه چیزی باشی تا بتونی کار پیدا کنی ، یا باید خدای مدرک باشی، یا باید تحصیلات دانشگاهی داشته باشی ، و در آخر از همه چیز بالاتر باید پارتی داشته باشی اگر بخواهی برات مثال بزنم که تو چه قسمت های چه کسانی دارند کار می کنند که حتی نمی دوند که چه طور می شه power Option ویندوز رو تغییر داد که هر بیست دقیقه مانیتور خاموش نشه ، و در آخر آخر همه داستان ها خدا باید کمکت کنه
من نمی دونم این ایران کی می خواهد درست شود و راه کوروش کبیر رو ادامه بده :گریه:من یکی از سربازان کوروش هستم

ali.aghdam
دوشنبه 22 شهریور 1389, 10:08 صبح
بله بند پ خیلی تاثیر داره انقدر که بالاتر از تخصص و مدرکه (متأسفانه) .دونبالشم که بپرم اونور آب و الان یه جورایی گیر خدمتم.

از همه دوستان که توضیحاتی رو ارائه دادند و واقعا تلاش کردند مشکلم حل بشه تشکر می کنم .خدارو شکر جواب سوالاتم رو گرفتم.

موفق باشید،
اقدم.

mrmohsen
جمعه 15 مهر 1390, 19:45 عصر
با سلام و دردو بر تمامی دوستانم در برنامه نویس دات او آر جی
سوالی دارم از دوستان حرفه ای و اهل فن این که من تازه زدم تو نخ کارشبکه البته مطالعه ام از قبل زیاده ولی کارتجربی رو تو یه شرکتی تازه شروع کردم و میخوام کلاس های MCITP,CCNA رو بگذرونم البته اول مایکروسافته اول برم حالا از دوستان یه خواهش دارم که کاملا بی طرفانه و بدونه هیچ گونه تعصبی نسبت به آموزشگاهی و کنار گذاشتن تبلیغات دوتا آموزشگاهی رو که زیاد شناخت دارم ازشون رو معرفی کنن و بگن کدوم بهتره؟
1- مجتمع فنی
2-سایبرتک
البته اولویت من فعلا گزینه یکه اصلا هزینه واسم مهم نیست و مهم برام پوشش مناسب مطالب و لابراتورهاش

امید دارم که راهنمایی های این تاپیک راهنمای نه تنها من بلکه همه دوستان بشه.

mrmohsen
جمعه 15 مهر 1390, 19:45 عصر
با سلام و دردو بر تمامی دوستانم در برنامه نویس دات او آر جی
سوالی دارم از دوستان حرفه ای و اهل فن این که من تازه زدم تو نخ کارشبکه البته مطالعه ام از قبل زیاده ولی کارتجربی رو تو یه شرکتی تازه شروع کردم و میخوام کلاس های MCITP,CCNA رو بگذرونم البته اول مایکروسافته اول برم حالا از دوستان یه خواهش دارم که کاملا بی طرفانه و بدونه هیچ گونه تعصبی نسبت به آموزشگاهی و کنار گذاشتن تبلیغات دوتا آموزشگاهی رو که زیاد شناخت دارم ازشون رو معرفی کنن و بگن کدوم بهتره؟
1- مجتمع فنی
2-سایبرتک
البته اولویت من فعلا گزینه یکه اصلا هزینه واسم مهم نیست و مهم برام پوشش مناسب مطالب و لابراتورهاش

امید دارم که راهنمایی های این تاپیک راهنمای نه تنها من بلکه همه دوستان بشه.

ali sa
سه شنبه 04 تیر 1392, 11:59 صبح
سلام من عضو جدیدم .من در مورد اموزشگاه سایبرتک شنیدم که دروس سیسکو رو با دیوایس واقعیه سیسکو ارائه میده یکی از دوستام اونجا کلاس میره
اینم لینکشه http://www.cybertech-ir.com/