ورود

View Full Version : چگونگی ساخت SETUP برای نرم افزار اگر بانکمون اوراکل باشه

amir11205
شنبه 20 شهریور 1389, 10:48 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز
همچنین عید فطر رو به شما تبریک عرض می کنم و طاعاتتونم قبول باشه
والا من دارم پروژه کارشناسیمو تکمیل می کنم.در واقع پروژم یه نرم افزاره که تو اون برای DB از اوراکل استفاده کردم.سوالم اینه که برای ساخت SETUP نرم افزار،کل اوراکل رو باید به همراه فایل SETUP پروژم تو سیستم مقصد نصب کنم؟ یا نه اینکه مثل SQL Server نسخه ای داره که می تونیم به SETUP مون اضافه کنیم.اگه میشه منو راهنمایی کنید

amir11205
شنبه 20 شهریور 1389, 15:37 عصر
بابا دمتون گرم میان از این تاپیک سر میزنین خواهشا اگه بلدین یه جوابی بدین
من هنوز نمیدونم چی کار کنم

babila
یک شنبه 21 شهریور 1389, 13:12 عصر
می تونی از فایل های RESPONSE اوراکل استفاده بکنی.
البته شما باید فقط اوراکل کلاینت رو رو سیستم هات نصب بکنی و فقط اوراکل دیتابیس رو رو سرور دیتابیست نصب بکنی.
اگه نتونستی تو اینترنت در مورد RESPONSE فایل ها به نتیجه برسی خبر بدین.
موفق اولاسان

amir11205
یک شنبه 21 شهریور 1389, 19:40 عصر
می تونی از فایل های RESPONSE اوراکل استفاده بکنی.
البته شما باید فقط اوراکل کلاینت رو رو سیستم هات نصب بکنی و فقط اوراکل دیتابیس رو رو سرور دیتابیست نصب بکنی.
اگه نتونستی تو اینترنت در مورد RESPONSE فایل ها به نتیجه برسی خبر بدین.
موفق اولاسان

آقا بابیلای عزیز سلام
والا یه چیزایی رو پیدا کردم اما زیاد ازش سر در نیاوردم
اگه میشه لطف کنید یه توضیح خوب بدین تا بفهمم باید چی کار کنم
خب اینکه میگین تو سیستم ها نسخه کلاینت اوراکل رو نصب کنم درست.اما چجوری باید database مون رو add کنم.یعنی تو دونه دونه سیستم ها باید فایل dmp رو export کنم یا نه روش دیگه ای داره.اصلا فکر کنید مثلا من میخوام CD پروژه ام رو بفروشم.باید یک SETUP ساخته بشه.درسته؟
حالا فرض کنید جایی که میخواد این نرم افزار رو استفاده کنه یک سیستم داشته باشه و خبری از شبکه نباشه.من SETUP رو برای اینجور سیستم ها میخوام(یا مثلا یک سیستم خانگی).اگه میشه لطف کنید بگین من باید چیکار کنم
واقعا ازتون عذر میخوام با این همه مشغله ای که دارین شما رو اذیت میکنم
با تشکر
خدانگهدار

babila
دوشنبه 22 شهریور 1389, 10:53 صبح
حالا فرض کنید جایی که میخواد این نرم افزار رو استفاده کنه یک سیستم داشته باشه و خبری از شبکه نباشه.
خدانگهدار
شما باید اول معماری سیستمتون رو مشخص کنید. اگه می خوای کلاینت سرور باشه باید یک دیتابیس سرور داشته باشی که اطلاعاتت فقط رو اون قرار می گیره و نیازی به برگرداندن اطلاعات در تک تک کلاینت هات نداری.
ولی اگه می خوای برنامت به صورت SINGLE کار بکنه یعنی یک کاربر CD برنامه شما رو بخره و نصب بکنه و کار کنه باید هموم کامپیوتر هم به عنوان کلاینت و هم به عنوان سرور عمل بکنه.

amir11205
سه شنبه 23 شهریور 1389, 21:25 عصر
شما باید اول معماری سیستمتون رو مشخص کنید. اگه می خوای کلاینت سرور باشه باید یک دیتابیس سرور داشته باشی که اطلاعاتت فقط رو اون قرار می گیره و نیازی به برگرداندن اطلاعات در تک تک کلاینت هات نداری.
ولی اگه می خوای برنامت به صورت SINGLE کار بکنه یعنی یک کاربر CD برنامه شما رو بخره و نصب بکنه و کار کنه باید هموم کامپیوتر هم به عنوان کلاینت و هم به عنوان سرور عمل بکنه.
سلامی مجدد
خوب من می خوام نرم افزارم روی سیستم های SINGLE نصب بشه. برای ساخت SETUP این نرم افزار چی کار باید بکنم.آیا فقط اضافه کردن فایل نصب اوراکل نسخه express اون کافیه؟
بعد از این چیکار باید بکنم که جداول دیتابیسم به طور خودکار تو سیستم مقصد imp بشه.
من اینو میخوام بدونم
باتشکر

amir11205
شنبه 27 شهریور 1389, 16:57 عصر
سلام عزیزان
کسی نیست کمکم کنه
بابا پروژم گیره اینه
فقط میخوام SETUP اش رو بسازم
لطف کنین اگه چیزی میدونین کمک کنین
ممنونم از همتون
خداحافظ

habel_star
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 16:54 عصر
سلام من با sql و #c برنامه تحت شبکه زیاد نوشتم و لی حالا میخوام با اوراکل و #c یک برنامه تحت شبکه بنویسم حالا میخوام بدونم بعد از نوشتن برنامه چه برنامه های باید برای کلاینت نصب بشه تا بتونن با سرور و دیتا بیس برنامه ارتباط برقرار کنه در sql با کانکشن دیتابیس بدون نصب هیچ برنامه ای با دیتابیس سرور ارتباط برقرار میکنه آیا اوراکل هم اینطوریه؟ ممنون

mcse1234
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 10:51 صبح
با سلام
دوست عزیز
اوراکل Developer و دیتابیس هر دو برای برنامه نویسی IDE و Database های Enterprise ایجاد شدند و با SQL Server و C# فرق می کنن.
در نسخه 10g از یک سرور ویندوز یا لینوکس و یک Oracle Application Server برای سرویس دهی استفاده میشه و کاربران کافیه آدرس مربوطه رو در مرورگر وب وارد کنن.
در نسخه های پایین تر مثل 6i این کار رو با Citrix انجام می دن و در اون حالت هم دیتابیس یدونه هست و کلیه کاربران با استفاده از RDP ویندوز به ترمینال سرور متصل می شن و کار می کنن.
اما اگر تنها از دیتابیس اوراکل استفاده کردید همون نسخه رو باید به صورت مجزا نصب کنید و توسط یه نرم افزار واسط مثل Oracle Client و PLSQL Developer نسخه Dump یا بک آپ دیتابیس رو Load کنید.