View Full Version : ارور "HelloWorldapp.java": class Hello is public, should be declared in a file named hello.java at l
pouria_bayat
شنبه 20 شهریور 1389, 13:22 عصر
سلام دوستان من مدت كوتاهي هستش كه جاوا رو شروع كردم به يادگيري اما متاسفانه در اولين برنامه اي كه نوشتم ارور زير را دريافت كردم من يادگيري رو از طريق چند مقاله و كتب اموزشي شروع كردم و بنا به مثالهاي همون مقالات و كتابها خط به خط ميرم جلو ولي باز به مشگل برخوردم خوشحال ميشم كمك كنيد :
كد برنامه:
public class HelloWorldApp {
public static void main(String[] args) {
// Display "Hello World!"
System.out.println("Hello World!");
}
}
و بعد از كامپايل با دستور javac hello.java از طريق jdk1.6.0_05 به اروري همچون شكل زير بر ميخورم:
http://up.iranblog.com/Files7/f1aab8f481da4e999d02.jpg
همچنين توي jBuilder به اروري مشابه به زير برميخورم كه فكر كنم هر دو يكي باشه:
"HelloWorldapp.java": class hello is public, should be declared in a file named hello.java at line 1, column 1
حالا از شما دوستان و اساتيد راهنمايي ميخواهم.
ممنون.
tanha70
شنبه 20 شهریور 1389, 14:11 عصر
سلام
ببین باید ایم فایل برنامه رو بذاری HelloWorldApp.java
طبق یک قاعده کلی اسم کلاسی که تابع main درونش هست باید با اسم همون فایل یکی باشه.
اگر سوال دیگه ای داشتی در خدمتیم.
jlover
شنبه 20 شهریور 1389, 14:18 عصر
واضحه، نام کلاس عمومی شما (public class) هست HelloWorldApp و فایل با پسوند java ی شما باید با همین نام ذخیره بشه، یعنی HelloWorldApp.java و نه Hello.java
--------------------
سلام
ببین باید ایم فایل برنامه رو بذاری HelloWorldApp.java
طبق یک قاعده کلی اسم کلاسی که تابع main درونش هست باید با اسم همون فایل یکی باشه.
اگر سوال دیگه ای داشتی در خدمتیم.
ببخشید، اسم کلاسی که تابع main در اون نیست چی؟
pouria_bayat
شنبه 20 شهریور 1389, 16:24 عصر
ممنون نتيجه داد.:چشمک:
http://up.iranblog.com/Files7/c457aaa98a3a4c978df3.jpg
pouria_bayat
سه شنبه 30 شهریور 1389, 23:34 عصر
سلام مجدد خدمت همه دوستان،
دوستان به دليل كه تاپيكها زياد نشه من سوال ديگري داشتم كه ترجيحا همين جا پرسيدم خواهشن اگر ميتونيد كمكم كنيد.
سوال من اينه چرا نمي تونم توي netbeans 6 به بالا از دستور system.out.print("example") استفاده كنم.
Pouri_sb
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 01:02 صبح
s سیستم باید بزرگ باشه یعنی این شکلی : S
System.out.print("example");
pouria_bayat
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 12:03 عصر
ممنون جواب داد.
يك سوال ديگه هم داشتم براي ايجاد يك كلاس جديد مثلا براي خواندن اعداد توي netbeans چي كار بايد بكنيم مثلا من سورس يك كلاس براي خواندن اعداد اعشاري و اعداد صحيح رو دارم توي كتاب اموزشي از طريق jdk و دستور javac و java اومده كامپايل كرده و بعد توي برنامه هاي ديگه از كلاس ReadNumber استفاده كرده ميخواهم بدونم توي Netbeans بايد چي كار كنم.
ممنون از همگي.
jlover
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 17:28 عصر
ممنون جواب داد.
يك سوال ديگه هم داشتم براي ايجاد يك كلاس جديد مثلا براي خواندن اعداد توي netbeans چي كار بايد بكنيم مثلا من سورس يك كلاس براي خواندن اعداد اعشاري و اعداد صحيح رو دارم توي كتاب اموزشي از طريق jdk و دستور javac و java اومده كامپايل كرده و بعد توي برنامه هاي ديگه از كلاس ReadNumber استفاده كرده ميخواهم بدونم توي Netbeans بايد چي كار كنم.
ممنون از همگي.
این دیگه ربطی به این تاپیک نداشت.* یه نگاهی به آموزش زیر بندازید، امیدوارم راه بیفتید. خیلی ساده ست، شما با هر نرم افزاری که کار کرده باشید، تقریبا همه شون گزینه های new و open دارند و شما میتونید یک کلاس جدید به ارحتی ایجاد کنید.
آموزش مقدماتی استفاده از نتبینز (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=218739)
* لطفا برای موضوعات مختلف تاپیکهای مختلف رو ایجاد یا دنبال (با جستجو) کنید. موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.