View Full Version : راهنمایی در مورد راه اندازی FTP Server
saeinik
شنبه 20 شهریور 1389, 22:36 عصر
با سلام خدمت همه دوستان عزیز. من در مورد راه اندازی و نحوه استفاده از FTP Server سوالاتی دارم. اینکه چطور میتونم با استفاده از ویندوز نت بوک خودم که دارای ویندوز ایکس پی هست یک FTP Server راه اندازی کنم تا همیشه در جاهایی که هستم بتونم بدون وجود نت بوک به فایلهاش دسترسی داشته باشم. لطفاً از ابتدا هم نحوه راه اندازی و نحوه استفاده رو توضیح بدین. خواهشاً در صورت امکان توضیحات کامل و بدون ابهام باشه چون من خودم چند مقاله تو سایتهای مختلف خوندم که متاسفانه بخشی رو توضیح دادن و بخشی ناقصه البته برای من که در ابتدای راه هستم یکم مبهم هست. ممنون و متشکر
razeghi_loved
یک شنبه 21 شهریور 1389, 00:04 صبح
شما برید تو سایت های دانلود مثل p30download.com و یا asandownload.com قسمت سمت راست هر دو سایت به نام فارسی نوشته اف تی پی برو اونجا یه اف ات پی سرور دانلود کن همین هیچ تنظیمات خاصی نداره و خودت راحت یاد می گیری
saeinik
یک شنبه 21 شهریور 1389, 17:08 عصر
سلام دوست عزیز با تشکر از راهنمایی شما ولی من نمیخواستم با استفاده از نرم افزاره خاصی این FTP Server رو راه اندازی کنم میخواستم با استفاده از امکانات خود ویندوز حلش کنم و آیا اینکه برای راه اندازی همچین چیزی باید ویندوزم از نوع سرور باشه یا میشه با ایکس پی پرو هم رو به راهش کرد؟ ممنون
razeghi_loved
یک شنبه 21 شهریور 1389, 18:11 عصر
شما برید ت IIS یه فولدر درست کنید بعد بهش دسترسی بدین به همین راحتی شما یه بار IIS رو باز کنید متوجه می شوین
hraeissi
سه شنبه 30 شهریور 1389, 09:24 صبح
شما برید ت IIS یه فولدر درست کنید بعد بهش دسترسی بدین به همین راحتی شما یه بار IIS رو باز کنید متوجه می شوین
خیلی راحت بیان کردید:متعجب::متعجب:
--------------------
سلام دوست عزیز با تشکر از راهنمایی شما ولی من نمیخواستم با استفاده از نرم افزاره خاصی این FTP Server رو راه اندازی کنم میخواستم با استفاده از امکانات خود ویندوز حلش کنم و آیا اینکه برای راه اندازی همچین چیزی باید ویندوزم از نوع سرور باشه یا میشه با ایکس پی پرو هم رو به راهش کرد؟ ممنون
در خصوص راه اندازی FTP در انجمن جستجو کنید
aspppsa
پنج شنبه 01 مهر 1389, 08:35 صبح
[سلاممن تقریبا با راه اندازیه یک ftp server آشنایی دارم.اگه میخواهید تا کل تنظیمات راه اندازیشو واستون بزارم
araz_pashazadeh
پنج شنبه 01 مهر 1389, 13:15 عصر
[سلاممن تقریبا با راه اندازیه یک ftp server آشنایی دارم.اگه میخواهید تا کل تنظیمات راه اندازیشو واستون بزارم
من Win XP مشکلی ندارم و دو تا فایل آموزشی می گذارم امیدوارم به درد دوستمون بخوره ولی من FTP می خوام در ویندوز7 را بندازم همه تنظیماتو می کنم اما با در پایان که می خوام دسترسی به دادهها بکنم با خطا مواجه میشم قبلا در انجمن مطرح کردم اما دوستان راهنایی نکردن اینم لینکش:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=239302
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.