ورود

View Full Version : نوع خاتمه برنامه های اجرایی MFC

majid zarei
یک شنبه 21 شهریور 1389, 11:11 صبح
با سلام خدمت تمام دوستان.
من با vc2006 کار می کنم. اگر تا حالا دقت کرده باشید ، برنامه های اجرایی mfc بعد از اجرا با زدن کلید esc خاتمه پیدا می کنند.
سوال) این خاصیت رو چگونه می توان ازبین برد؟ (با نوشتن کد یا تنظیمات) و فقط با زدن یک باتون روی فرم برنامه به اتمام برسد.

از همیاری تمامی دوستان پیشاپیش ممنونم...:خجالت:

mehdi.mousavi
یک شنبه 21 شهریور 1389, 14:27 عصر
با سلام خدمت تمام دوستان. من با vc2006 کار می کنم. اگر تا حالا دقت کرده باشید ، برنامه های اجرایی mfc بعد از اجرا با زدن کلید esc خاتمه پیدا می کنند.
سوال) این خاصیت رو چگونه می توان ازبین برد؟ (با نوشتن کد یا تنظیمات) و فقط با زدن یک باتون روی فرم برنامه به اتمام برسد. از همیاری تمامی دوستان پیشاپیش ممنونم...:خجالت:

سلام.
کافیه تا در Dialog خودتون، متود OnCancel رو override کنید و در Body اون، CDialog::OnCancel() رو Call نکنید. هر وقت هم خواستید پنجره بسته بشه (با IDCANCEL)، می تونید CDialog::OnCancel رو Call کنید.

موفق باشید.

majid zarei
یک شنبه 21 شهریور 1389, 16:48 عصر
سلام.
کافیه تا در Dialog خودتون، متود OnCancel رو override کنید و در Body اون، CDialog::OnCancel() رو Call نکنید. هر وقت هم خواستید پنجره بسته بشه (با IDCANCEL)، می تونید CDialog::OnCancel رو Call کنید.

موفق باشید.

با سلام . از اینکه اینقدربا حوصله پیگیر جواب سوالات بنده هستید بسیار ممنونم.
بعد از ایجاد یک پروژه MFC، من دکمه های Cancel و OK را پاک می کنم(معمولا) تا فرمی مطابق سلیقه خودم بسازم. بعد از این کار به دنبال تابعی که شما گفته بودی گشتم، ولی متاسفانه چیزی یه آن مضمون پیدا نکردم. در صورت امکان راهنمایی بیشتری بفرمایید. واقعا ممنونم...:خجالت::تشویق: