View Full Version : وضع IT در دانشگاه ما
r00tkit
یک شنبه 21 شهریور 1389, 13:38 عصر
سلام
می خوام بدونم توی دانشگاهی که شما (ها) درس می خونید نسبت( درصد) تعداد کسانی که با علاقه و با میل خود (نه اینکه برم دانشگاه هر رشته ای شد) در رشتهی کامپیوتر درس می خونن چقدر است؟
و دوم اینکه وضع علمی دانشجویان در مورد تحقیق مطالعه و تلاش در رشته خودشون( کامپیوتر و IT و علوم کامپوتر) چگونه هستش؟
دانشگاه ما در مورد اول: از هر 200 نفر 3 نفر اینجوریه
و مورد دوم : با هزار زور و زحمت کلاس یا کارگاه اموزشی برگزار می کنیم دانشجوها رو هم باید به زور بیاریم سر کلاس یا از هر 100 نفر 1 نفر این اسامی به گوشش رسیده :Qt ruby MVC ubuntu ,.....
من دیگه خسته شدم ! کسی نمی خواد پیشرفت کنه! محیط مرده ، ساکت، هی ادم می ره یه چیز یاد می گیره می یاد تو کلاس بیان کنه کسی نمی فهمه و بدتر از همه کسی نمی خواد بفهمه ! باید صبر کنم پنجشنبه بشه یه وقت دو ساعتی با دوستم صحبت کنم (انگار 5شنبه ها از زندان مرخصی دارم)
همه پایان نامشون شده SQL server + C#
به نظر شما تلاش رو برای پیشرفت هم کلاسیهام زیاد کنم یا بگم ....
Sajjad.Aghapour
یک شنبه 21 شهریور 1389, 14:37 عصر
می خوام بدونم توی دانشگاهی که شما (ها) درس می خونید نسبت( درصد) تعداد کسانی که با علاقه و با میل خود (نه اینکه برم دانشگاه هر رشته ای شد) در رشتهی کامپیوتر درس می خونن چقدر است؟
و دوم اینکه وضع علمی دانشجویان در مورد تحقیق مطالعه و تلاش در رشته خودشون( کامپیوتر و IT و علوم کامپوتر) چگونه هستش؟
فکر کنم برای دانشگاه های کل ایران (روی هم) اگه در مقیاس پایین هم ازش limit بگیریم به سمت صفر میل میکنه
حرف دیگه ای برای گفتن ندارم
salehbagheri
یک شنبه 21 شهریور 1389, 15:23 عصر
وضع علمی دانشجویان در مورد تحقیق مطالعه و تلاش در رشته خودشون( کامپیوتر و IT و علوم کامپوتر) چگونه هستش؟
راستش بیشتر از 90 درصد دانشجویان کامپیوتر دانشگاه ما که از بانوان هستند...
منم دقیقاً نمیدونم که اونها چقدر به این رشته علاقه دارند! ولی از فعالیتهاشون میشه فهمید که علاقه چندانی ندارند... به چک لیست دروسشون هم اگه یه نگاهی بندازید میفهمید که با علم روز منافات داره ...
به نظر من که مشکل از دانشجو نیست از برنامه ریزی دانشگاهه !
من خودم رشته برق میخونم و در تمام 140 و اندی واحدم فقط یک درس برنامه سازی کامپیوتر داریم، که اون رو هم به زبان های درپیت پاسکال و Qbasic و ... اختصاص دادند!
وقتی خود دانشگاه برنامه ای جدی برای کامپیوتر نداره، از دانشجو هیچ توقعی نیست ...
b.mahsa
یک شنبه 21 شهریور 1389, 16:35 عصر
اگر آدم چیزی رو دوست داشته و بخواد دنبالش میره. اگر هم دنبالش بره حتما به نتیجه میرسه.
شما تلاشتون رو بکنید . کار شما ارزشمنده.
(بعضی وقتها یک جرقه برای شروع لازمه).
اگر کسی علاقه داشته باشه خودش پی ش رو میگیره.
Alireza_Salehi
یک شنبه 21 شهریور 1389, 18:02 عصر
سلام
دانشگاه ما در مورد اول: از هر 200 نفر 3 نفر اینجوریه
و مورد دوم : با هزار زور و زحمت کلاس یا کارگاه اموزشی برگزار می کنیم دانشجوها رو هم باید به زور بیاریم سر کلاس یا از هر 100 نفر 1 نفر این اسامی به گوشش رسیده :Qt ruby MVC ubuntu ,.....
من دیگه خسته شدم ! کسی نمی خواد پیشرفت کنه! محیط مرده ، ساکت، هی ادم می ره یه چیز یاد می گیره می یاد تو کلاس بیان کنه کسی نمی فهمه و بدتر از همه کسی نمی خواد بفهمه ! باید صبر کنم پنجشنبه بشه یه وقت دو ساعتی با دوستم صحبت کنم (انگار 5شنبه ها از زندان مرخصی دارم)
همه پایان نامشون شده SQL server + C#
در کل ایران همین طوریه، دانشگاه شما فرقی با بقیه جاها نداره.
قسمتیش به خاطر اینه که اساتید کم سواد هستند و دیر به دیر بروز می شوند و معمولا دانشجوی فعال در مقابل سوالاتش پاسخ سرکاری دریافت میکنه!
دانشگاه های ما به جای این که محل تحقیق و تولید علم باشند بیشتر شبیه یک دستگاه فتوکپی بزرگ هستند! جزوه جزوه جزوه .... کپی کپی کپی .... امتحان .... مدرک!
خیل عظیمی از دانشجویان هم تقریبا تفاوتی بین رشته های مختلف قائل نیستند و فقط به خاطر این که بیان دانشگاه و یه مدرکی بگیرند این رشته رو انتخاب کرده اند.
از نبود امکانات بدوی رشته کامپیوتر در بسیاری دانشگاه ها و همکاری نکردن و ندادن بودجه به گروه های علمی دانشجویی هم بگذریم.
ولی شما تلاشتو تا میتونی زیاد کن، اگر بتونی یک گروه علمی تو دانشگاه راه بندازی و هدایتش کنی و بودجه هم بگیری با یک برنامه خوب هم خودت پیشرفت میکنی و هم بقیه از فوایدش استفاده می کنند.
اوبالیت به بو
یک شنبه 21 شهریور 1389, 19:45 عصر
سلام
من هميشه صبح به صبح راديو تجارت رو گوش مي دم از شانس شما امروز كارشناسي رو آورده بودند كه تخصص IT داشت و موضوع برنامه راجع به تجارت الكترونيك بود. از طرف راديو تماس مي گرفتن با مسولين مرتبط با IT، نمايندگان مجلس و حقوق دان ها كه آقا جون شما تجارت الكترونيك مي خواهيد راه بندازيد بايد قانون درست حسابي داشته باشيد. (نمي دونم مي دونيد يا نه من پارسال يه همچين قانوني رو تو دانشگاه خوندم و اتفاقي امروز تو همين برنامه راديو عنوان شد و اون هم اين بود كه قانون تجارت ايران مربوط به سال 1311 هست و طبق اين قانون اگر شخصي در ماه 500 تومان يعني 500 تا يك ريالي درآمد داشته باشد تاجر محسوب مي شود) خيلي ها از اين قانون سو استفاده هايي كردند و مي كنند.
خلاصه اين همه نوشتم كه اين مطلب رو بگم كه اين آقاي كارشناس يه حرف بسيار قشنگي زد و اون هم اين بود كه:
تمام مسئولين ما مي دونن كه تجارت الكترونيك چقدر خوب هست. مملكت ما چقدر به متخصص IT نياز داره. تمام اين نوحه سرايي ها رو از آقاي وزير تا كارمند بانكي كه پايه ترمينال نشسته مي دونن. همشون مي دونن كه دانشگاه هاي ما ضعيف هستند. همشون مي دونن كه درس هاي دانشگاه (نه فقط رشته هاي مرتبط با كامپيوتر و IT) همه سر فصل هاشون قديمي و منسوخ شده هست. همه مي دونن. اما مي دونيد چرا كسي اقدام نمي كنه؟
به خاطر اينكه اگر شما سيستم هاي دولتي رو الكترونيكي كني بايد كل زير ساخت ها رو عوض كني. بايد گمرك رو الكترونيكي كني. بايد آموزش و پرورش رو الكترونيكي كني. بايد بانك رو الكترونيكي كني (بانك هاي ما هنوز كه هنوزه با اين همه ادعا الكترونيكي نيستند، راست هم مي گه)، بايد شهرداري رو الكترونيكي كني. بايد توريست رو الكترونيكي كني. بايد عوارض اتوبان ها رو الكترونيكي كني، بايد بيمارستان ها رو الكترونيكي كني. پس چرا نمي كني؟ پول نداري؟ تخصص نداري؟
نه
چون مي ترسي. بايد اين همه تغييرات رو اعمال كني. و يه نكته ديگه رو گفت اون هم اين بود كه اگر بخواي تمام سيستم هاي مادر رو الكترونيكي كني بايد امضاي ديجيتال داشته باشي. ما در ايران 80 هزار امضاي ديجيتال بيشتر نداريم كه 60 هزار تا از اون رو املاكي ها هستند (!) در واقع ميشه گفت صفر نفر از مردم ايران امضاي ديجيتال دارند.
حالا قضيه مال شماست كه مي گي وضعيت رشته IT در دانشگاه هاي ايران چي جوري هست. همش بر مي گرده به سياست هاي دولت (دولت يعني در ابتدا وزارت علوم). اگر بخواي دانشجوري خوب تربيت كني آخرش بايد بهش كار بدي. كجا رو داري كه بهش كار بدي؟ چه پروژه اي داري؟ پس بهترين كار اين هست كه بگي بيخيال تا بعد
mf_007
یک شنبه 21 شهریور 1389, 19:53 عصر
تو دانشگاه ما که بیشتریا فقط برای نمره گرفتن و مدرک میان و هیچی بلد نیستن دوستمون گفت c# , sql باور کنید خیلیا همینم بلد نیستن و استاد هم وضعیت رو که می بینه مجبور می شه سطح پایین درس بده. چیزی هم نمی تونی بگی چون بچه ها اعتراض می کنن می گن بزار نمرمونو بگیریم بریم. نمی گن آخه این مدرک کامپیوتر اگه چیزی بلد نباشی به دردت نمی خوره
aminghaderi
دوشنبه 22 شهریور 1389, 02:53 صبح
می خوام بدونم توی دانشگاهی که شما (ها) درس می خونید نسبت( درصد) تعداد کسانی که با علاقه و با میل خود (نه اینکه برم دانشگاه هر رشته ای شد) در رشتهی کامپیوتر درس می خونن چقدر است؟به قول sajjadlove (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=47172) عزیز میل می کرد به صفر. (من بین حدود 1000 تا2000 نفر فقط 50 نفر رو می شناختم که باعلاقه به نرم افزار به دانشگاه و رشته نرم افزار اومده بودند و حدودا 20 نفرشون اهل برنامه نویسی بودند.)
تاحالا حدودا 5 تا خانم بیشتر ندیدم که به برنامه نویسی علاقه داشتند . (با توجه به ورودی زیادشون به دانشگاه !!)
البته بلانسبت خانم هایی که در تالار فعال هستند ، اون ها جزء اون 5 نفر ها حساب می شوند.
و دوم اینکه وضع علمی دانشجویان در مورد تحقیق مطالعه و تلاش در رشته خودشون( کامپیوتر و IT و علوم کامپوتر) چگونه هستش؟اون حدود 50 نفر واقعا فعال بودند ، بعضی هاشون خیلی به روز بودند والان هم تا حدی هستند ، یادمه من اولین بار خبر انتشار ویژوال استادیو 2008 رو از یکی از دوستان (یکی از همون 50 نفر) شندیدم .
فایرفاکس رو اون ها بهم معرفی کردند ، Gmail و FaceBook و شرکت Apple و محصولاتش Iphone , سیستم عامل مکینتاش و لینوکس و.... خدایی بعضی هاشون کارشون خیلی عالی بود.
یه مورد خیلی حیاتی رو من اشاره کنم ، به نظرم واقعا گفتنش جالبه... (قابل توجه دوستانی که تا حرف می زنی می گن ما ارشد می خونیم ؟! یا می گن به چی علاقه داری؟؟ می گن: "خودن منابع ارشد!!":لبخند: ، معدل کارشناسیم شده 19.90 ، من توی 5 تا مسابقه رباتیک شرکت داشتم (مثلا تماشا چی بوده:گیج:) و...)
این مورد که حدود 35 تا 40 نفر از همون 50 نفر معدل ترمشون پایین بود و خیلی هاشون واژه تاسف انگیز مشروطی رو در یکی از کارنامه های ترمی شون (در کل دوران تحصیل) داشتند و این قضیه بخاطر تنبلی اون ها یا ضعف ذهنی ویا.... نبود و فقط به این دلایل بود:
1- شاغل بودند (خیلی ها تا دیر هنگام کار می کردند و دنبال آینده و خرج تحصیل و خرج زندگی و ... بودند و این دسته از دوستان همه کار های مرتبط داشند ، یا حداقل کار دومشان مرتبت بود ، که واقعا بیرون دانشگاه شخصیت دیگه ، از نظر مرتبه اجتماعی و احترامی داشتند (مثلا یکی از دوستان خودش یه شرکت نرم افزاری داشت (از من فقط یکی دوسالی بزرگتر بود) و بعضی اوقات به جای استاد هم تدریس می کرد (یه چیزی تو مایه های استاد یار) ) ).
2- با توجه به جایگاه اجتماعی و کاری که داشتند (از نظر رشد علمی) دیگه این بحث های خنده دار کار با C++ تحت داس و درسهای مسخره عمومی و نامرتبط با رشته ( مبانی الکترونیک و...) واسشون تحو اور شده بود ، برای همین به زور تحمل می کردند.
3- یه مشت بچه پولدار مسلط به انگلیسی که فقط بخاطر گزراند وقت به دانشگاه اومده بودند ، از لحاظ علمی سطح بالا ولی نه نیازی به پول داشتند و نه حوصله کار کردن ، این دسته از دوستان یکم زیاد ناز نازی تشریف داشتند و درس ها رو زمانی حذف می کردن که روح لطیفشون صدمه می دید؟! (مثلا یکی شون با ، باباش به قول خودش دعوا کرده بود و بعد رفته بود شمال ، برای رفع کسالت و... و بعد درس هاشون اتاماتیک حذف شده بود (غیبت در امتحان پایان ترم ، یه ماده ای بود ، فکر کنم ماده 30 که باعث حذف درس می شد.)
من شخصا فقط 6 تا 7 نفر دیدم که هم معدل بالایی داشتند و هم سطح علمیشون خوب بود ، که متاسفانه 2 تا 3 تا شون یه آدم های فیکسی بودند و فکر می کردند ، اون اطلاعاتی که این ها دارند رو خود این ها کشف کردند و به هیشکی نمی گفتند ؟! مثلا استور پروسیجر چی هست؟؟ یا چطوری به پایگاه داده با کد نویسی وصل بشیم؟؟ :کف:
در کل ایران همین طوریه، دانشگاه شما فرقی با بقیه جاها نداره.
قسمتیش به خاطر اینه که اساتید کم سواد هستند و دیر به دیر بروز می شوند و معمولا دانشجوی فعال در مقابل سوالاتش پاسخ سرکاری دریافت میکنه!
مدیر گروه ما ( که دوره ما بود و هنوز هم هست) + 2 تا 3 تا عضو هیئت علمی دانشگاه که همه مدرک فوق یا دکترا داشتند ، باور کنید اطلاعات فنی شون در حد فقط یه فارق تحصیل 0 کیلومتر نرافزار بود ، سوالات تخصصی رو نمی تونستند ، جواب بدهند و شهامت "نمی دونم" هم نداشتند و بچه ها رو گمراه می کردند ، البته اون کسی که سوال در اون حد می پرسید خودش بعد می فهمید که بهش چرت جواب داده شده.
ناگفته نماند شخصا 3 تا 4 تا استاد داشتم ، واقعا لایق لفظ استاد بودند!
استاد آرامی (هرجا هست خدا حفظش کنه) بروز نمی داد ولی یه DBA به تمام معنا بود.
استاد بدیع (هرجا هست خدا حفظش کنه) تازه فارق تحصیل شده بود ولی عجب ذهن تحلیل گردی داشتند ، یادمه یه روز سر کلاس یه الگریتم پیچیده ای رو ازش پرسیدند و همونجا الگریتم رو پای تخته کشید ، که خیلی ها مثل بنده از همون موقع توی فکرند که چطوری یه الگریتم به این پیچیدگی رو طی حدود 20 دقیقه نوشت؟!
و... که خدا همشون و حفظ کنه .
دانشگاه های ما به جای این که محل تحقیق و تولید علم باشند بیشتر شبیه یک دستگاه فتوکپی بزرگ هستند! جزوه جزوه جزوه .... کپی کپی کپی .... امتحان .... مدرک!
واقعا ، باور کنید اطراف من اینقدر فارق تحصیل نرم افزار هست که وقتی بهشون می گی محیط برنامه نویسی شما چی هست؟؟ می گن: "دات نت کار می کنیم ، ویژوال استادیو"
بعد می گید ، خوب یه پروژه جدید باز کنید ؟! ، می گن : "بلدیم کار کنیم ولی نه در این حد دیگه!!":متعجب:
:قهقهه::قهقهه::قهقهه:
می خواستم تازه خلاصه بنویسم (عذز خواهی)!!!:قهقهه:
csharpprogramer88
دوشنبه 22 شهریور 1389, 22:11 عصر
به نظر بنده همه دانشگاه ها همينطوره آخه همه جا چهار تا آدم مثل من و شما هستند كه به اون ميگن دانشجو و چهارتا آدم كه يه سه چهار سال بيشتر خوندن و شدن استاد يعني همين درس هاي مارا خواندن (البته اگه واقعا خوانده باشند ) نه تحقيقي نه چيزي و نه زير دست استاد تربيت شدن ،شدند استاد
دانشجو براي اينكه فقط مدرك بگيره و استاد هم فقط بخاطر حقوق (البته همه اساتيد ودانشجويان اينطور نيستند)
در همه رشته ها همينطوره .
تا زماني كه سيستم كاري اين باشه كه فقط كپي برداري و فقط مدرك ، پس توليد علم هم نميشه و ركود علمي بوجود مياد و نتيجه اين ميشه كه دانشجو كه كارش پرسيدن هست ميپرسه و استاد كه كارش جواب دادنه اطلاعات نداره در نتيجه به دانشجو بي احترامي ميكنه و آخر ترم هم ... .
البته حساب دانشجوهايي كه اصلا نميدونن از كجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به كجا مي روم آخر ننمايي وطنم كاملا كاملا جداست (امان از دست اينجور دانشجوها كه متاسفانه تعدادشونم كم نيست )
ولي شما دوست عزيز ، اينكه گفتيد خسته شدم كاملا حق داريد خيلي سخته اگر آدم خودش علاقمند رشته اش باشه و بخاطر اون در محيطي قرار داره كه اين محيط فقط بايد باعث پيشرفت علم اين رشته بشه ولي ....
حالا كه شما خيلي فعاليد تلاش ميكنيد كلاس برگزار ميكنيد همه هم ميتونند استفاده كنند دو سه مرتبه امتحان كرديد جواب نگرفتيد اصلا دل سرد نشيد چون شما كار درست را انجام دادي كمترين مزيت اونم اينه كه يك چيزي ياد گرفتيد .
تا جايي كه ميتونيد بچه هاي همفكر خود را دور خود جمع كنيد حتي شده دوسه نفر كه واقعا بخوان پيشرقت كنند مطمئنا موفق تريد خودتونم به نكته مهمي اشاره كردي (بدتر از همه کسی نمی خواد بفهمه !) پس اين يك راه حل خوب ميتونه باشه .در دانشگاه شما از تمام اساتيد خوب يك نفر استاد خوب تر كه وجود داره كه هم از نظر علمي و هم از نظر اخلاقي همه تعريفش را بكنند ميتونيد اونم با خودتون هماهنگ كنيد .
اصلا دلسرد نشيد كار شما درسته
موفق باشيد
yasemi
سه شنبه 23 شهریور 1389, 01:46 صبح
شاید باور نکنید پروژه پایان ترم داشتم خودم برای یکی از بچه ها پروژه نوشتم و روز ارائه بهش دادم من گرفتم 17 اون شد 19 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعدها که نمره رو اعلام کرد رفتم بهش گفتم این چه نمره ای که به من دادی خیلی راحت گفت حق تو دادم منم عصبی شدم گفتم برای چنتا از بچه ها من پروژه نوشتم به اونا 19 دادی به من 17 گفت من تشخیص دادم شما ضعیف بودی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را
amir-yeketaz
سه شنبه 23 شهریور 1389, 02:50 صبح
شاید باور نکنید پروژه پایان ترم داشتم خودم برای یکی از بچه ها پروژه نوشتم و روز ارائه بهش دادم من گرفتم 17 اون شد 19 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعدها که نمره رو اعلام کرد رفتم بهش گفتم این چه نمره ای که به من دادی خیلی راحت گفت حق تو دادم منم عصبی شدم گفتم برای چنتا از بچه ها من پروژه نوشتم به اونا 19 دادی به من 17 گفت من تشخیص دادم شما ضعیف بودی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را
این چیزا که عادیه برادر عزیر :لبخند: ... اوضاع از اینام بدتره ... تازه دانشگاهه ما خوبه پیشه خیلی از دانشگاه هایه دیگه
میلاد قاضی پور
سه شنبه 23 شهریور 1389, 07:18 صبح
من دو سال پیش کنکور دادم و با اینکه هیچ چی نخونده بودم و به خاطر مسائلی دیگه قصد ادامه تحصیل نداشتم و فقط جهت تنوع رفته بودم سر جلسه کنکور توی دانشگاههای خوبی مثل لاهیجان (دولتی) قبول شدم . البته پتانسیل این رو داشتم که توی قزوین و تهرانشم قبول شم اما نخوندم .
اونجایی هم که قبول شدم نرفتم . منتظر موندم شهرمون علمی کاربردی آوردن دیدم می ارزه رفتم . اولش همچی میخوندم که تو گفتی این از هاروارد اشتباهی اومده اینجا . اما بعدش که دانشجو ها و استادا رو دیدم که هیچ رمقی برای کارشون نداشتن و همش تو کلاس خاطره تعریف میشد و نیم ساعت آخر هر کلاس هم خانمها میگفتن استاد ولش کن درسو تو رو خدا و فلان که استاد هم از خدا خواسته کرکره هارو میکشید پایین منم سست شدم .
به خودم گفتم اگه اسم این چی چی خونه دانشگاهه پس دانشگاه چیه ؟ به نظر من دانشگاه همینجاست . اینجا هر چیزی که یک دانشگاه واقعی باید داشته باشه موجوده . چهار تا استاد چیز فهم بگی هست . چهار نفر آدم که حد اقلش اسم چهار تا زبون برنامه نویسی رو میدونن بگی هست . هر دفعه که میای تو سایت یه چیز جدید یاد میگیری. دیگه چی میخوای؟
من با اینکه هفته ای یه روز میرم دانشگاه اما باز احساس میکنم اون یه روز هم وقتم تلف میشه . چون اونجا به اندازه یه سایت اینترنتی معمولی بار علمی نداره و پر هست از آدمایی که از بد روزگار رفتن جمع شدن اونجا همش دنبال دودر بازی هستن. باید به حال این جامعه و دانشگاههاش گریه کرد .
MahmoudiNik
سه شنبه 23 شهریور 1389, 12:34 عصر
سلام
من دانشکده فنی درس می خونم
خب نکات مشترک زیادی بود بین نظرات دوستان:قهقهه: ام از اینا گذشته تو دانشکده ما 50 50 هست
من فکر میکنم مشکل از تعریف رشته هامون هست من سرفصل ها رو بررسی می کردم میدیدم مناسبند اما نکته ای که هست چی ارائه کنند مهمه مثلا تو دانشگاه ما پیشرفته 1 رو C++ می گفتند یا مثلا محیط رو 3 دی مکس اما دوستام تو دانشگاههای دیگه بهشون وی بی 6 میگفتن!!
آدم غصه اش میگیره یا محیط چند رسانه ای فوتو شاپ خب معلومه دیگه اما بغیر از اینا همون مساله آینده ی مبهمه که دانشجو ها دارند وقتی می بینند همه ی کار نرم افزار تو ایران شده پایگاه داده و برنامه نویسی اون خب زده میشند دیگه وذیگه بخاطر اینکه میان سر کلاس هر ترم استاد داره از رو اسلاید همون قیلی هارو میگه البته از حق نگزریم بعضی از اساتید ما هستند که به روزه بروزند مثلا یکی از اساتید برنامه نویسیمون هر ترم ضمن ارائه سرفصل ها جدید ترین تکنولوژی رو پیش میبره و بخشی از
نمره رو میزاره واسه کسایی که بیان و تکنولوژی جدید ارائه بدند ما پیشرفته 2 رو دات نت 2010 کار میکردیم از امکانات سیستم ها هم نگزریم خوب پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری میکنند کلا با دانشجو راه میان
2- باور میکنید بعضی از فارق التحصیل های نرم افزار رو من میشناسم که نمی دونند دات نت چیه! چون بهشون وی بی 6 می گفتند یا مثلا بهشون میگفتند با سی شارپ برنامه ای بنویسید که معدل 10 دانشجو را بگیرد و میانگین آن را پیام دهد(درس برنامه سازی پیشرفته 2 رشته ی نرم افزار :قهقهه: :عصبانی++: ) واقعا اینا خیانت نیست؟
eshpilen
سه شنبه 23 شهریور 1389, 13:44 عصر
واسه ما هم توی دورهء کاردانی قر و واطی شد آخرش هم به ما فایلینگ یاد ندادن!!
مثلا طرف از دانشگاه میاد بیرون بلد نباشه از فایل بخونه یا توی فایل بنویسه ببین به چه دردش میخوره دیگه :قهقهه:
البته این ماجرا مال چندین سال پیشه. من دیگه دانشجوی قدیم بحساب میان.
دانشگاه آزاد کرج بودیم. اون موقع شهریه ها پایین بود. امکانات دانشگاهش خوبه (زرق و برق خوبی هم داره) ولی خب سطح علمی که دیگه ساختمون و فضای سبز نیست. خدایی الان برم دانشگاه سوراخش میکنم از اونور میام بیرون!! ولی چه فایده دانشگاه آزاد که الان دیگه صرفه نداره (اصلا پول زوره نمیدم آقا جان!)؛ دانشگاههای دیگه هم که کنکور و حال و حوصله و کنار گذاشتن مسیر اصلی برای مدتی. پیام نور هم چرت بود رفتم تا ثبت نام اما پشیمون شدم. تازه میخوام حتما شهر خودم باشه یا حداقل تهران.
به من بگی بشین از اول دبیرستان درس بخون میخونم. باور کنید توی واقعیت زندگی و این دنیا بهتر و راحتتر و لذت بخش تر و متعالی تر از درس و علم نیست. منم که اساسا کار دیگه ای ندارم؛ دانشجوی مادام العمر :لبخند:
البته علم باید عملی هم بشه و به بقیه هم منتقلش کنی خیلی خوبه.
فعلا سعی میکنم روحیه عمومی رو ببرم بالا :لبخندساده:
مهران رسا
سه شنبه 23 شهریور 1389, 15:29 عصر
اگر شخصي در ماه 500 تومان يعني 500 تا يك ريالي درآمد داشته باشد تاجر محسوب مي شوداخوی 500 تا یک ریالی میشه 50 تومان نه 500 تومان :لبخند:
در خصوص این بحث هم باید بگم کیفت اینترنت آموزشدکه ی ما فوق العاده پایین هستش . یعنی یه چیزی در حد Dialup و جالب اینجاست وقتی برای دلداری هم که شده از دوستان در مورد مشقتی که در زمان استفاده از اینترنت دانشگاه میکشند سوال میکنم با کمال تعجب پاسخ : "نه ، سرعتش بد نیست" رو دریافت میکنم . ضمناً به اون برادری که گفته بود من رشته برق هستم و کامپیوتر درست یاد نمیدند باید عرض کنم ، ما که رشته کامپیوتریم و در تخصصی ترین موقعیت قرار داریم وضعمون از شما بدتره . دیگه شما چه انتظاری داری ؟
خوب یه پروژه جدید باز کنید ؟! ، می گن : "بلدیم کار کنیم ولی نه در این حد دیگه!!":متعجب:
:قهقهه::قهقهه:
raspi.m
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 18:36 عصر
سلام
آقاي geek1982
داغ دلمونو تازه كرديد،اگه بخوام بنويسم يه شاهنامست.
وضع دانشگاه ما خيلي بدتره.....
شما بازپنجشنبه ها 2ساعت مرخصي داريد.
من چند تا موردكه به نظرم ميرسه رو مطرح ميكنم.
1. استاد:خداوكيلي تاحالاشده يه بحث علمي رواستاد شروع كنه واجازه بده دانشجوهم يه نظر غلط يا درست بده،سوال كه ميپرسي يا جواب نميشنوي يابه هفته ي بعد موكول ميشه وهمينطور هفته هاي بعدش....
استادي كه جواب ايميل نميده،ميخوادراهنماييت كنه،ميخواد جرقه توذهنت بزنه تا بري دنبال فلان تكنولوژي يا دستتوبگيره واززمين خاكي بلندت كنه...
2.دانشجو:آخه آدم بايد لياقت دانشجوبودن داشته باشه.هرچي بهش گفتن كه نبايد سرشو مثل كبك ببره زير برف وچيزي نگه،دانشجوبايد بتونه حرف بزنه،اعتراض كنه،صبح تاظهر جلودفتر رئيس دانشگاه اطراق كنه تا ببيندش ومشكلات كلاس ودرسو باهاش درميون بزاره،نترسه از اينكه به خاطر يه حرف سازنده شايد مجبور شه 2 ترم يه درسو بيفته،براش مهم نباشه كه همكلاسياش كين ،چي نطق ميكنن،به چيا فكر ميكنن،اصلا فكر ميكنن يا نه...
3.امكانات:آخه مگه ميشه گفت شبكه اينجوريه اين شكليه با اين پروتكلها كارميكنه،وايرلسش اونجوريه....خب دانشجونميكشه اگه بخوادهمه چيزو مجازي تصور كنه....
بابااسمش مهندسي كامپيوتره ولي من ياد ندارم تو يه كلاس باماشيني به نام كامپيوتر كاركرده باشيم،كدزده باشيم و...
جالب اينه كه تخته سياه توكلاس هست،ولي دانشجوها رغبت نميكنن روش چيزي بنويسن ودر بارش بحث كنن...
كنفرانس هاي علمي كه اصلاحرفشونزنيد،به بيشتر استادا كه روبندازيدو خواهش كنيدميگن وقت نداريم.
4.غرور:هيشكي به حرف اون يكي گوش نميده،همه خودشونوعقل كل ميدونن،هركاري نياز به يه هسته ي خوب داره،نياز به رئيس داره،نيازبه بزرگتر داره،يكي بايدهمه چيزومدنظربگيره وكاري روشروع كنه تابتونه نتيجه بگيره.
5.دانشگاه:محيط وآدماش رو آدم خيلي تاثيرميزاره،دانشگاه مااصلا شبيه محيط علمي نيست.
توكلاس كه نشستي مدام در كلاس بازو بسته ميشه يكي ميره يكي مياد.اصلابرااستادمهم نيست 70نفرتوكلاس باشن يا0نفر.(خب وقتي استادميگه حضور در كلاس مهم نيست،اوضاع از اين بهتر نميشه.)
6.بحث عدم پيشرفت خانم هاوكمتربودن اونها در محيط هاي تخصصي:دلم نميخواد اين بحث وشروع كنم،چون مجبور ميشم چيزايي بگم كه دوست ندارم،فقط يه سوال:تومحل زندگي شماچند تامحيط كامپيوتري مختص خانم ها وجود داره(اعم از خدمات كامپيوتري،كافي نت،گيم نت و...)؟
مشكلات هميشه بوده وهست،بايد دنبال راه حل گشت.
اگه كسي خودش نخوادتكون بخوره وتغييركنه مطمئنازلزله هم نميتونه تكونش بده.
در باره ي همكلاسيهاتون/هر كاري كه فكر ميكنيددرسته انجام بديد.
h.alizadeh
شنبه 27 شهریور 1389, 19:03 عصر
میگم خب درست خیلیا مییان دانشگاه واسه مدرک،
حالا برفرض یه دانشجو نرم افزار بعدازفارغ التحصیلیش برنامه نویسی، سخت افزار، گرافیک ،... تخصصی کسب نکرده .صرفا بتونه یه مقدار ICDLبلد باشه
خب میتونه بره یه جا یه کار پشت میزی استخدام بشه با همین ازمونها و یه حقوقی بین 300 تا 800 بگیره ؛ یه شغل با اعتباراجتماعی، اقتصادی، تضمینی تا اخرعمر،بدون استرس،وقت فراغت،...
خودشم راضی، خانواده ش هم راضی...
کسی هم که دنبال کارتخصصی هست میره تخصص لازم رو بدست مییاره حالا یا درحین تحصیل و دانشگاه یا بعددانشگاه ...
مهران رسا
شنبه 27 شهریور 1389, 19:23 عصر
حالا برفرض یه دانشجو نرم افزار بعدازفارغ التحصیلیش برنامه نویسی، سخت افزار، گرافیک ،... تخصصی کسب نکرده .صرفا بتونه یه مقدار ICDLبلد باشه
خب میتونه بره یه جا یه کار پشت میزی استخدام بشه با همین ازمونها و یه حقوقی بین 300 تا 800 بگیره ؛ یه شغل با اعتباراجتماعی، اقتصادی، تضمینی تا اخرعمر،بدون استرس،وقت فراغت،...
کسی هم که دنبال کارتخصصی هست میره تخصص لازم رو بدست مییاره حالا یا درحین تحصیل و دانشگاه یا بعددانشگاه ...
آخه کسی که توی رشته کامپیوتر تحصیل میکنه یعنی باید تخصصی تر به کامپیوتر نگاه کنه وگرنه یه مدرک ICDL رو که همه میتونن بگیرن .
vahidith
شنبه 27 شهریور 1389, 19:56 عصر
سلام من يوسفي هستم من ميگم وضع it در پيام نور از همه جا بدتره......
csharpprogramer88
شنبه 27 شهریور 1389, 21:30 عصر
سلام
آقاي geek1982
نترسه از اينكه به خاطر يه حرف سازنده شايد مجبور شه 2 ترم يه درسو بيفته،براش مهم نباشه كه همكلاسياش كين ،چي نطق ميكنن،به چيا فكر ميكنن،اصلا فكر ميكنن يا نه...
كل اين حرف هاي شما كاملا درسته و اين صحبت شما را هم كاملا قبول دارم ، ولي دوست عزيز ضمن اينكه بدون هيچ كم و كاستي كاملا اين حرف( مجبور شه 2 ترم يه درسو بيفته) شما را قبول دارم ولي چون جمع دانشجوها طوري هست كه خودشون نميخوان ، معمولا دانشجويي كه اين طرز تفكر را داره حتما ضرر ميكنه ، پس اين دانشجو ضمن اينكه بايد حرف خودشو بزنه بايد خيلي زرنگ هم باشه كه گليم خودشو از آب بكشه بيرون تا مثل ما ضرر نكنه .
كاش كه ما هم مثل بعضي ها فقط هر چي به ما ميگفتن ميگفتيم چشم تا شايد الان روزگار ما بهتر بود .
خلاصه دوران تحصيل چه خوب چه بد تمام ميشه آدم ضمن فكر الان خودش حتما بايد به آينده هم نگاه كنه .
csharpprogramer88
شنبه 27 شهریور 1389, 21:35 عصر
سلام
نميدونم فارغ لتحصيل شديد يا نه و الان سر كار هستيد يا نه ؟ ولي تا اونجا كه من ميدونم با همون مدرك icdl هم نميشه درست و حسابي گرفت سراغ داريد حتما عنوان كنيد
h.alizadeh
شنبه 27 شهریور 1389, 22:37 عصر
سلام
نميدونم فارغ لتحصيل شديد يا نه و الان سر كار هستيد يا نه ؟ ولي تا اونجا كه من ميدونم با همون مدرك icdl هم نميشه درست و حسابي گرفت سراغ داريد حتما عنوان كنيد
بله؟
چیو درست حسابی گرفت؟!
من منظورم ازمون استخدامی ها بود که برای یه سری کارای اداری هستند مشاغلش و فقط از شما توی امتحانشون مدرکتون رو میخوان با یه سری سوالای عمومی و یه سری تخصصی ساده که نیاز به تخصص نیست با یه مقدار مطالعه کوتاه میشه درحدی پاسخ داد و قبول شد ...
وقتی هم قبول بشی نداشتن تخصص خوب در زمینه های دیگه کامپیوتر مشکل زا نیست
--------------------
آخه کسی که توی رشته کامپیوتر تحصیل میکنه یعنی باید تخصصی تر به کامپیوتر نگاه کنه وگرنه یه مدرک ICDL رو که همه میتونن بگیرن .
بله، حرف شما صحیح هست.ولی خب من گفتم گرفتن یک مدرک هم برای بعضیا کارشون رو راه میندازه...
هدف همه تخصص داشتن نیست و کلیه فارغ التحصیلان یک مسیر رو نمیرند...
morrning
یک شنبه 28 شهریور 1389, 13:26 عصر
بستگی به خود آدم داره که بخواد چی باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.