ورود

View Full Version : گفتگو: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

صفحه : 1 [2]

salehi20
سه شنبه 17 بهمن 1391, 10:35 صبح
خوب تو روش Web شما باید یه اشتراک خریداری کنین که شامل یه یوزرو پسورده و وب سرویس برا ی کار و یک شماره اینترنتی ( مثلا 200090) ، که این وب سرویس شامل تعداد زیادی تابع است که شما میتونین از این توابع برای ارسال و دریافت و کارایه دیگه استفاده کنین . سرعت ارسال واقعا فوق العادست ( تا نهایت حدود 1500پیامک در دقیقه ) هزینه اشتراک نسبتا زیادی باید برای یکسال بپردازی ( بین 50 تا 65 هزار تومن نسبت به شرکت طرف قرارداد)و هزینه دریافت پیامک هم تا سقف پیامک هایی که ارسال می کنی رایگان و برای بیشتر از آن به اضای هر پیامک 1 تومان دریافت می کنند .

این هایی که اشتراک می دهند چطور کار می کنند؟ یعنی به مخابرات وصل می شوند.؟ میشه از اینها اشتراک نخریم و مستقیم یوزر و پسی و وب سرویسی از خود مخابرات تهیه کنیم و بتونیم از توابع اون استفاده کنیم؟

MNosouhi
شنبه 28 بهمن 1391, 22:59 عصر
در زمان استفاده از kylix این خطا بهم میده
ERR_LOCATION_EMPTY
احتمالا جنابعالی می خواهید یه پیغام خالی بفرستید . ظاهرا Kylix با فرستادن پیغام خالی مشکل داره . در صورتی که متنی را بعنوان پیغام مشخص کنید مشکلی نخواهید داشت .

blackway
دوشنبه 31 تیر 1392, 19:33 عصر
با سلام

من میخاستم با گوشی که با USB به کامپیوتر وصل کردم باهاش SMS بفرستم چه طوری میتونم پورت مودم گوشیم رو پیدا کردم و از طریق کد AT command به گوشی ارسال کنم و SMS ارسال کنم
ممنون

sepide_68_91
سه شنبه 01 مرداد 1392, 08:39 صبح
سلام
منم همین کارو میخوام انجام بدم
خواهش می کنم کمک کنید
ممنون

reaisi
سه شنبه 15 مرداد 1392, 03:38 صبح
خدا رحمت کنه جمیع امواتت رو مهندس...
کامل ترین سورسی که میشه پیدا کرد همینیه که شما گذاشتی... :تشویق:
برا تمامی مودم هایی که میشه فکرشو کرد جواب میده/ برا اس های فارسی که بیش از 70 کارکتر باشه (یعنی بیش از یه اس) را بصورت یونیکد و بدون هیچ مشکلی ارسال میکنه.
بازم ممنون.

mustafaa
جمعه 25 مرداد 1392, 13:23 عصر
سلام دوستان من تونستم با kylix 5 پیام ارسال کنم با گوشی 6500 slide ولی برای دریافت و دلیور نمیدونم باید چیکار کنم میشه کمکم کنید ؟

mustafaa
جمعه 25 مرداد 1392, 13:31 عصر
ممنون
من تازه دارم زبان #C رو یاد میگیرم هنوز وارد نیستم کامپوننت کیلیکس رو که اجرا میکنم تو ویژوال استدیو پنجره ی برنامه ی کیلیکس درنمیاد چیکار باید بکنیم تا پنجره برنامه ظاهر بشه؟

اگه منظورتون اضافه کردن به پروژه هست تو قسمت toolbox کلیک راست میکنی chose item رو انتخاب میکی بعد از زبانه com commponent از طریق browse کامپوننت رو انتخاب میکنی

mustafaa
جمعه 25 مرداد 1392, 14:59 عصر
نميدونم چكار كنم ديگه.. خيلي گشتم چيزي پيدا نكردم..
هر كدوم اين گوشي ها با يكي ازا ين كامپوننت ها وصل ميشن و فقط ارسال دارند..
بيخيال بشم؟:گریه:
دستورات at command چيه؟ فرقش چيه؟

من با این دستورات کمی کار کردم این جوری نیست که همه گوشیها و مودمها رو بتونی وصل من که نتونستم به 6500 کد بدم همش جواب error میده گمونم دستورات at رو کوشیم ساپورت نمیکنه

mustafaa
جمعه 25 مرداد 1392, 16:13 عصر
با سلام

من میخاستم با گوشی که با USB به کامپیوتر وصل کردم باهاش SMS بفرستم چه طوری میتونم پورت مودم گوشیم رو پیدا کردم و از طریق کد AT command به گوشی ارسال کنم و SMS ارسال کنم
ممنون

از طریق device manager به قسمت modems رفته روی مودم مورد نظر دابل کلیک کنید در زبانه modem شماره پورت رو ببینید

nakhodasokoot
شنبه 26 مرداد 1392, 09:53 صبح
سلام به همه ی دوستان
جند تا سوال
کسی هست اینجا که با kylix 6.2 یا kylix 6.3 کار کرده باشه!!!! اوایل که من ازش استفاده می گردم تریال بود و نیازی به ک*ر*ک نداشت اما تازگیا باید ک*ر*ک بشه. حالا جدای از این بحث کسی باهاش کار مرد یا نه ؟؟؟ آخه همه اینجا حرف از kylix5 میکنن که من تو دریافت باهاش بسی مشکل داشتم
دوم اینکه من با AT COMMAND کد نوشتم همارسال و هم دریافت.....تنها ایرادات اینه که:
1- دلیوری نداره؟؟؟ (اگه کسی می دونه دستورش چیه بگه)
2-پیامک طولانی رو نمیتونم بخونم

فعلن ممنون

mustafaa
دوشنبه 28 مرداد 1392, 20:30 عصر
منم نسخه 5 دارم همین شکلیه بعد یه مدت تو اس سایت خودشو می نویسه
دستورات at که میگی من نتوستم باهاش کار کنم میشه یکم توضیح بدی ؟

nakhodasokoot
سه شنبه 29 مرداد 1392, 12:27 عصر
دستورات AT ی سری کد هستن که باهاش میتونی با سیمکارت ارتباط برقرار کنی و همه کار اعم از ارسال و دریافت پیامک، ارتباط اینترنتی، شارژ سیمکارت و حتی آنتن دهی وسیله ارتباطی و....باهاش انجام بدی
AT+CMGF
AT+CMGR
AT+CMGS
این سه تا اصلی ترین دستورات برای ارسال و دریافت هستن سرچ کن کد پیدا میشه...من خودم اگه دریافت پیامک 3 صفحه ای رو کامل کنم....همه ی کدهام رو میزارم اینجا دیگران استفاده کنن

mhsmity
جمعه 05 مهر 1392, 01:02 صبح
برنامه(http://barnamenevis.org/images/attach/zip.gif KylixSMSDemoCS.zip‏ (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=57978&d=1286556388) ) رو دانلود کردم مقادیر رو به صورت زیر مقدار دهی کرده ام .
Mode:Physical/Virtual COM
Protocol:AT Command
Parameter:COM3, 9600
PINCode:1216
وقتی رو دکمه Connect کلیک می کنم با خطای زیر مواجعه می شوم.
ERR_OPT_TIMEOUT

فکر کنم کامپوننت Ktylix استفاده شده در این برنامه کرک شده هستش درسته ؟
مودم بنده یک Gsm WaveCom Usb می باشد که تصویر آن را گذاشته ام.

mg2010
چهارشنبه 24 مهر 1392, 19:14 عصر
سلام . مودم که وصل می کنم از قسمت modem & phon شماره پورتی را که نشون می ده با اون شماره ای که در قسمت پورت Device Manger - Ports(com&LTP) متفاوت است . برنامه ای که نوشتم شماره پورتی برمی گردونه که که در Ports نشون می ده و این باعث مشه که خطا بده و پورت مودم باز نشه . بطور مثال
PORTS ---> COM6
PHONE&Modem ---> COM7
درستش COM7 است در حالیکه برنامه COM6 برمی گردونه؟
لطفا کمکم کنید؟:متفکر:

peiman.oruji
شنبه 31 مرداد 1394, 19:43 عصر
سلام
آیا با Kylix 5 میشه تماس تلفنیبرقرار کرد؟

Helpco
یک شنبه 16 خرداد 1395, 09:56 صبح
سلام
میدونم ای تایپیک قدیمی

مخواستم بدونم اگه با
Kylix بخوایم پیامک گروهی ارسال کنیم باید چطوری شماره هار بهش بدیم

کسی نیست کمک کنه

Helpco
دوشنبه 17 خرداد 1395, 10:26 صبح
سلام دوستان که با
Ktylix کار کردن چطور میشه Ktylix در فرم اصلی قرارداد و در بقیه فرم هاه ازش استفاده کرد؟

Javad_raouf
پنج شنبه 09 آذر 1396, 15:33 عصر
سلام
من یک مشکلی که با پیامک های چند صفحه ای در کامپوننت GsmComm دارم اینه که هر صفحه در حالت عادلی باید 67 کاراکتر جا بشه ولی با این کامپوننت وقتی پیامک چند صفحه ای می سازم توی هر صفحه 66 کاراکتر جا میشه:متعجب:
این

string text = "متن پیامک دو صفحه ای";
GsmComm.PduConverter.SmsSubmitPdu[] pdus = GsmComm.PduConverter.SmartMessaging.SmartMessageFa ctory.CreateConcatTextMessage(text, true, "+981111111111");
MessageBox.Show(pdus.Length.ToString());

این خیلی باعث درد سر شده
کسی می دونه چرا اینجوریه و چطور میشه درستش کرد؟

goldpersion@gmail.com
چهارشنبه 02 اسفند 1396, 16:57 عصر
CreateConcatUnicodeTextMessage
را نمیشناسد