PDA

View Full Version : اسپیلیتر در کیفیت ADSL چقدر تاثیر داره؟

undocumented
یک شنبه 21 شهریور 1389, 17:34 عصر
تازگیها ADSL راه انداختم و یه سری مسایل برام اتفاق افتاده و برام سوالهایی رو پیش آورده
وقتی خط تلفن رو مستقیم و بیواسطه وصل میکنم با کمترین دردسری کار میکنه
وقتی تلفن روی همون خط میارم میزان قطع و وصل شدن اونقدر زیاد میشه که کلافه کننده میشه

حالا میخاستم ببینم یه اسپیلیتر تا چه حد میتونه تو کیفیت این ADSL موثر باشه و قطع نشم؟
در ضمن کدوم مارک اسپیلیتر بهتره؟

razeghi_loved
یک شنبه 21 شهریور 1389, 18:12 عصر
یعنی یه خط وارد اسپلیتر می شه و ازش یک خط می ره برای مودم و یک خط می ره برای تلفن ؟ درسته؟
تلفن شما پاناسونیک هستش؟ یا بیسیم؟

حامد مصافی
یک شنبه 21 شهریور 1389, 19:21 عصر
ممكنه علت اين كار نويز هاي روي خط باشه كه در اين صورت اسپليتر موثر خواهد بود، مارك آن هم زياد مهم نيست. اگر سيم هاي تلفن شما كهنه است بهتر است خطوط تلفن منزل خود را نيز نو كنيد.

undocumented
یک شنبه 21 شهریور 1389, 21:04 عصر
یعنی یه خط وارد اسپلیتر می شه و ازش یک خط می ره برای مودم و یک خط می ره برای تلفن ؟ درسته؟
تلفن شما پاناسونیک هستش؟ یا بیسیم؟

تلفنی که روی این خط مشترک هست یه Sony از نوع بیسیم هست

ممكنه علت اين كار نويز هاي روي خط باشه كه در اين صورت اسپليتر موثر خواهد بود، مارك آن هم زياد مهم نيست. اگر سيم هاي تلفن شما كهنه است بهتر است خطوط تلفن منزل خود را نيز نو كنيد.

سیم تلفن کهنه نیست ولی با اتفاقاتی که افتاده این احتمال تداخل رو زیاد دیدم

returnx
یک شنبه 21 شهریور 1389, 21:48 عصر
منم تا چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم ولی از طرف مخابرات اومدن کل کابل تلفن کوچه رو عوض کردن مشکلم کامل حل شد.

razeghi_loved
یک شنبه 21 شهریور 1389, 23:10 عصر
شما اگر امکان دارد اسپلیتر رو بیرون از خانه و دم ورودی کابل تلفن بزنید و یک خط از رو کار تا مودم بکشید
در ضمن من هنوز نفهمیدم اما تلفن های بیسیم رو خط ADSL نویز ایجاد می کند اگر می تونی با تلفن دیگری تست کن ببین به نتیجه من می رسی یا نه

vahidm
سه شنبه 23 شهریور 1389, 11:38 صبح
سلام
شما اگر زنگ مخابرات هم بزنید ابتدا میگن تلفنتون رو به کابل ورودی منزل وصل کنید اگه مشکل داشت به ما بگید . یه نکته ای رو بگم البته خیلی کم اتفاق میفته بعضی وقتها بوده که مخابرات چند خط رو روی یک خط قرار میده مشکلاتی از قبیل سرعت ، قطعی پی در پی رو به وجود میاره . و اما....
به اتصالات اسپلیتر توجه کنید که کدوم کابل رو به کدوم پورت زدید . اشتباه نکرده باشید . سوکت کابل ها را چک کنید که مشکل نداشته باشن . کابل واسطه بین مودم و اسپلیتر رو چک کنید .
و اماااااااااا ...
مودمتون رو چک کنید که کانفیگ شده باشه . البته شما که می گید مستقیم که وصل می کنم مشکلی نداره پس اسپلیترتون رو عوض کنید .

****** دوست عزیز تلفن های بیسیم هیچ تاثیری بر روی مودم Adsl ندارد .