View Full Version : مبتدی: ویرایش رکوردها
elena
یک شنبه 21 شهریور 1389, 19:44 عصر
سلام.میشه کد ویرایش رکوردها را بزارین.عکس هم می خوام ویرایش کنم .:قلب::لبخندساده:
Mahmood_M
دوشنبه 22 شهریور 1389, 17:56 عصر
خوب ، مشکلتون کجاست ؟
با دستور Edit بانک رو به حالت ویرایش ببرید و بعد از قرار دادن اطلاعات در فیلدها ، با دستور Post اطلاعات رو ثبت کنید ، مثل دستور Insert
ADOTable.Edit;
...
ADOTable.Post;
برای ویرایش تصویر هم به همین صورت عمل می کنید ، ولی برای فیلد تصویر باید هر بار اون رو از یک فایل و ... Load کنید ، در سایت جستجئ کنید چند نمونه هست ، مشکلتون دقیقا کجاست ؟
elena
دوشنبه 22 شهریور 1389, 18:28 عصر
تو ویرایش عکس مشکل دارم.با همین کد نمی تونم عکس رو ویرایش کنم تو سایت جستجو کردم چیزی پیدا نکردم :افسرده::افسرده:منظورتونو نفهمیدم از اینکه گفتین هر بار از یک فایل load کنم؟؟یعنی هر بار که می خوام ویرایش کنم ؟
حسین خانی
دوشنبه 22 شهریور 1389, 22:01 عصر
با سلام :لبخندساده:
ابتدا بایستی عکس را از بانک در TImage نمایش داده و سپس با کد زیر عمل ویرایش را انجام دهید :
var
BlobStream:TStream;
//-------
ADOTable1.Edit;
BlobStream :=ADOTable1.CreateBlobStream.ADOTable1.FieldByName ('pic'), bmWrite);
try
Image1.Picture.Graphic.SaveToStream(BlobStream);
BlobStream.Free;
except on E: Exception do
end;
ADOTable1.Post;
موفق باشید ...
elena
شنبه 27 شهریور 1389, 18:03 عصر
متاسفانه ویرایش نمیشه .البته من آدرسشو ذخیره می کنم .وقتی عکس رو لود میکنم آدرس عکس رو میاره تو ادیت بعد از زدن ویرایش دوباره آدرس عکس قبلی رو تو ادیت نمایش میده و عکس ویرایش نمیشه
hadisalahi2
شنبه 27 شهریور 1389, 18:23 عصر
برنامه رو اینجا آپلود کن تا بیبینیم چی کار کردی
یا حق
nilidelphi
یک شنبه 28 شهریور 1389, 10:20 صبح
طبق گفته ی دوستان شما الن می تونید همه ی فیلد ها تون ویرایش کنید ولی انگار نمی تونید عکس ها رو ویرایش کنید.
حالا یه سوال؟
شما خود عکس رو تو دیتابیس میزارید یا آدرسش؟
سوال دوم: شما نوع دیتابیست چیه؟
اگه از آدرس استفاده می کنید که خیلی آسون مثل یک فیلد رشته ای باهاش رفتار میشه.
اگرم از خود عکس استفاده می کنید روند زیر را دنبال کنید :
فرض می کنیم عملیات ویرایش در یک فرم جداگانه به اسم From2 صورت می گیره و فرم دارای DBImage1وButton1 است و اشاره گر ADOTable1 روی رکورد مورد نظر قرار دارد حالا تو رویداد OnShow فرم 2 بنویس
ADOTable1 .Cancel;
ADOTable1 .Edit;
از طریق یکی از دایالوگ ها میتونی عکس داخل DBImage1 رو عوض کنی و تو رویداد OnClick باتن کد زیر رو بنویس :
if OpenDialog1.Execute then
begin
DBImage1.Picture.LoadFromFile(OpenDialog1.FileName );
ADOTable1.Post;
Close;
end;
حتما کار میکنه.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.