ورود

View Full Version : ورود غیر مجاز به سایت!!

حمید محمودی
دوشنبه 22 شهریور 1389, 02:29 صبح
سلام،

امروز یه چیز دیدم که برام عجیب بود؛ یه نفر با IP ایران و فقط یکبار در یه ساعت مشخص، وارد کنترل پنل هاستم شده بود. یکمی بررسی کردم ظاهراً به هیچ چیز هم دست نزده.(همه چیز مثل اولشه)

دوستان کسی میدونه قضیه چیه؟ یعنی سایت هک شده؟؟ یا مثلا میتونه کار شرکتی باشه که ازش هاست خریداری شد، اگه آره چرا؟ :متفکر:

mostafag
دوشنبه 22 شهریور 1389, 05:59 صبح
سلام
نمی خوام تبلیغ کنم اما این موضوع رو توی این سایت (http://www.ashiyane.org/forums/) مطرح کن شاید بهتر بتونن کمکت کنن

eshpilen
دوشنبه 22 شهریور 1389, 08:45 صبح
یا مثلا میتونه کار شرکتی باشه که ازش هاست خریداری شد، اگه آره چرا؟
بله.
مگه چیه خب!
شما زیر دستت باشه فضولی نمیکنی؟

eshpilen
دوشنبه 22 شهریور 1389, 09:21 صبح
بعدم خب برای کارهای مشروعی هم ممکنه وارد شده باشن بالاخره.

Saeed.Masoumi
دوشنبه 22 شهریور 1389, 16:30 عصر
بعدم خب برای کارهای مشروعی هم ممکنه وارد شده باشن بالاخره.
نخیر
به صرف داشتن یوزر و پسورد سی پانل دلیل نمیشه که هر وقت حال کردن برن تو سایت.آی پی رو چک کن ببین مربوط به میزبانت بود (که بهترین حالته چون لا اقل هک نشدی) ازش شکایت کن دیگه هم چین کاری نکنه توی متن شکایتت هم بنویس توی فضات عکسهای شخصیتو آپ کرده بودی و...
اگر هم آی پی مشکوک بود بهتره پشت یک سیستم مطمئن(مثلا کیلاگر نصب نشده باشه و...) بشینی و User & Password رو عوض کنی.

eshpilen
دوشنبه 22 شهریور 1389, 17:56 عصر
lol

بابا دنیا از اون چیزی که شما فکر میکنید بی در و پیکر تره :قهقهه:

من خودم یکی از این ریسلرها رو که ازشون دامین و هاست گرفته بودیم برای شرکت، براحتی هک کردم (البته تقریبا بصورت تصادفی). یه پسورد خیلی ضعیف گذاشته بودن واسه اکانت ریسلر که به حدود هزارتا سایت دسترسی داشت. خلاصه به بعضی از این سایتا سر زدم؛ ولی کار خاصی نداشتم بکنم :لبخند:

مهران رسا
سه شنبه 23 شهریور 1389, 15:50 عصر
فقط یکبار در یه ساعت مشخص، وارد کنترل پنل هاستم شده بوداگه فقط یکبار وارد شده ، منظورتون از جمله ی "در یک ساعت مشخص" چیه ؟

حمید محمودی
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 01:55 صبح
اگه فقط یکبار وارد شده ، منظورتون از جمله ی "در یک ساعت مشخص" چیه ؟
هیچی همینطوری نوشتم؛ :دی

یکمی دیگه که نگاه کردم دیدم، طرف اومده با IP:PORT هاست(اشتراکی) دایرکت ادمین، وارد شده و یه دستور زیر رو بکار برده!! (این نشون دهنده چیز خاصی هست؟؟ )

CMD_ALL_USER_SHOW?sort1=1&page=2

آی پی رو چک کن ببین مربوط به میزبانت بود

چطوری؟؟

FastCode
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 18:27 عصر
یک کار دیگه هم میتونی بکنی.
توی سایت Zone-H لیست هکر ها رو پیدا کن و توی سایتت دنبال اسمشون بگرد.