ورود

View Full Version : سوال: کنترل آکاردیون متصل به دیتابیس

khorsandreza
دوشنبه 22 شهریور 1389, 09:56 صبح
سلام:
من خیلی سرچ کردم برایم این سوال پیش آمده که آیا امکان اینکه آکاردیون را به دیتا بیس وصل کرد یا نه یا باید بصور استاتیک باشه ؟

Saman Hashemi
دوشنبه 22 شهریور 1389, 11:00 صبح
سلام:
من خیلی سرچ کردم برایم این سوال پیش آمده که آیا امکان اینکه آکاردیون را به دیتا بیس وصل کرد یا نه یا باید بصور استاتیک باشه ؟

از آکاردیون JQuery (http://jqueryui.com/demos/accordion/) استفاده کنی بهتر از AjaxToolkit هر دوتاشونم به بانک متصل میشن!!

khorsandreza
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 09:28 صبح
از آکاردیون JQuery (http://jqueryui.com/demos/accordion/) استفاده کنی بهتر از AjaxToolkit هر دوتاشونم به بانک متصل میشن!!
از دوستان کسی مثال ساده از اتصال دیتابیس (ms-sql) اکاردیون آژاکس داره ممنون میشم از راهنمائی

khorsandreza
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 17:32 عصر
سلام مجدد بر دوستان
بابا از سی مراجعه که به این صفحه شده کسی با این مشکل سر و کار نداشته؟؟:متعجب:

aspismylove
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 19:16 عصر
سلام مجدد بر دوستان
بابا از سی مراجعه که به این صفحه شده کسی با این مشکل سر و کار نداشته؟؟:متعجب:

من تا 10 دقیقه دیگه پروژه خودم و که همین کار و کردم برات میزارم

بی نهایت میتونی آکوردی اضافه کنی

البته با جی کوئری هستش

منتظرم باش مییام :قلب::قلب:

aspismylove
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 19:30 عصر
سلام ببخشید دیر شد

این هم برنامش ، فقط خوتون چند تا تکست بزارید و به بانک وصل کنید اگه خواستید بگین تا اون و هم براتون انجام بدم .

*** در ضمن با کدی که من نوشتم میتونی این و برای همه چیز (مثل تب و ... ) این و پیاده سازی کنی و حالش و ببری

موفق باشید :قلب::قلب:

khorsandreza
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 23:22 عصر
سلام ببخشید دیر شد

این هم برنامش ، فقط خوتون چند تا تکست بزارید و به بانک وصل کنید اگه خواستید بگین تا اون و هم براتون انجام بدم .

*** در ضمن با کدی که من نوشتم میتونی این و برای همه چیز (مثل تب و ... ) این و پیاده سازی کنی و حالش و ببری

موفق باشید :قلب::قلب:
دوست من نمونه را دانلود کردم این اکاردیون Jqure من آکاردیون اژاکس منظورم بود ولی باز هم ممنون ایده خوبی دارید مدیریت برنامه کوچک با این تعداد css,js بنظرم مناسب نیست؟:متفکر:

aspismylove
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 00:22 صبح
دوست من نمونه را دانلود کردم این اکاردیون Jqure من آکاردیون اژاکس منظورم بود ولی باز هم ممنون ایده خوبی دارید مدیریت برنامه کوچک با این تعداد css,js بنظرم مناسب نیست؟:متفکر:

ببخشید من فراموش کردم فایلهای اضافه رو بردارم .... :افسرده::افسرده::افسرده:

شما فقط فایلهایی رو که توی تگ <head> من لینک دادم رو بزارین باشه بقیه نیازی نیستش پاک کنید..

بازم ببخشید :قلب: