ورود

View Full Version : سوال: طریقه فراخونی خزنده ها گوگل به سایت ، برای ایندکس کردن لینک ها و کلمات کلیدی جدید؟؟

aminghaderi
دوشنبه 22 شهریور 1389, 10:15 صبح
با سلام و ارادت خدمت اساتید و دوستان گرامی.

عذر خواهی بابت یکم بی ربط بودن این موضوع با ASP.NET و این موضوع رو بخاطر تعداد زیاد افراد آنلاین که در بخش ASP.NET هستند قرار دادم و اینکه مدیران عزیزم اگر نیاز به انتقال تاپیک هست ، این کار رو انجام دهید ، فقط بگذارید یه چند ساعتی دیر تر ؟!:چشمک: (تا با راهنمایی دوستان مشکل مشکل حل شود.)

مشکل از این قرار هست که در یه سایت با تعداد مطلب زیاد ، بنده شاهکاری انجام داده بودم که به این صورت بود ، کلمات کلیدی و توضیحات رو برای صفحه نمایش پست ها قرار داده بودم که هر مطلب که از db برای نمایش فراخوانی می شده با کلمات کلیدی و توضیحات اون صفحه به نمایش گذاشته می شده و این موضوع رو من زمانی که حدود 2 هفته از افتتاح سایت گذشته بود و 15 مگابایت اطلاعات (معادل 200 و خورده ای مطلب) بروی سایت قرار گرفت بود و من در گوگل که سرچ می زدم متوجه شدم ، که گوگل فقط تابلوی اعلانات سایت رو ایندکس کرده و بقیه لینک ها که همه دارای یه کلمه کلیدی (Keyword) و توضیحات (Description) بوده رو ندید گرفته و... از همه بدتر این موضوع هست که همون لینک تابلوی اعلانات رو که به صورت زیر هست :

http://MySite.com/list.aspx?View=111111111169به این صورت در آورده :

http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=7&ved=0CDEQFjAG&url=http%3A%2F%2FMySite.com%2F&rct=j&q=MySite.com&ei=tsONTI62E4Gdlge30qhg&usg=AFQjCNFWm3IKnwUL3NxG5kwyOCDtgxQVrg&cad=rja

حالا تاحدی زیادی موارد بهینه سازی برای موتورهای جستجو رو انجام دادم و مشکل اینجاست که خزنده های گوگل مجددا برای اندکس گذاری (حدود 5 روز) وارد سایت نشده اند ، می خواستم راهنمایی کنید ، چطوری خزنده های گوگل رو به داخل سایت برای ایندکس گذاری بکشانم؟؟؟؟؟؟

سوال دوم من اینکه یه متاتگی به نام :

<meta name="revisit-after" content="30 days" />هست که مدت مراجعه خزنده رو مشخص می کنه ، به نظر شما چقدر می تونه تاثیر گذار باشه؟؟؟؟؟
و این متاتگ چطور؟؟

<meta name="robots" content="index,follow,all" />ممنون می شوم راهنمایی فرمایید.

chaalesh
دوشنبه 22 شهریور 1389, 10:31 صبح
دوست عزیز اون تگ رو ویرایش کن
sitemap نداری ؟
اگه داری توی وب مستر تولز ثبتش کن
اگه می تونی توی سایتت از سرچ گوگل هم استفاده کن. عین همین سایت برنامه نویس ( جستجوی گوگل )
اینقدر نگران زمان نباش
بروز رسانی هات منظم و پی در پی باشه نه اینکه یکباره صورت بگیره

aminghaderi
دوشنبه 22 شهریور 1389, 11:08 صبح
دوست عزیز اون تگ رو ویرایش کن
sitemap نداری ؟
اگه داری توی وب مستر تولز ثبتش کن
اگه می تونی توی سایتت از سرچ گوگل هم استفاده کن. عین همین سایت برنامه نویس ( جستجوی گوگل )
اینقدر نگران زمان نباش
بروز رسانی هات منظم و پی در پی باشه نه اینکه یکباره صورت بگیره
تگ بالا منظورتون هست ؟؟ درست کردم.
sitemap نداره ، ولی اگر خیلی در رنک سایت تاثیر داره یکی براش درست کنم؟؟
می دونید نگرانی زمای من بخاطر این هست که مدیریت سایت (مالک سایت) از دوستان صمیمی هست و من دوست دارم سایتش هر چه زودتر به بازدید برسه تا هم باعث امید واری هرچه بیشتر اون بشه و در این راه خسته نشه ...

ممنون از شما

persian_bigboy
دوشنبه 22 شهریور 1389, 22:41 عصر
سلام دوست من ، خود گوگل هوشمندانه عمل میکنه ، هر چند وقت یک بار که سایت شما بروز رسانی می شود و این اطلاعات دقیق تر باشد ، بازخوانی کرم گوگل از سایت شما زود تر خواهد بود . شما باید سایتت رو هر روز بروز رسانی کنی . تمام

chaalesh
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 12:36 عصر
آره منظورم همون تگ بالا هست ( 30 day )
سایت مپ در seo تاثیر داره - تاثیرش هم کم نیست
بعد از طراحی سایت مپ حتما در گوگل وب مستر تولز نیز معرفی ( add ) کنید
بجز گوگل ، به bing هم اهمیت بده

mahallat
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 15:45 عصر
با سلام
شما توی صفحات وب سایتتون نباید دیسکریپشن هاس یک سان باا تگ تایتل و کی ورد یک سان داشته باشید جهت شناسایی این صفحات به وب مستر تولز مراجعه کنید فکر می کنم بخش HTML suggestions باشه.
اگر یک وب سایت رنک بالا شما را لینک کنه خزنده ها به سمت سایتتون بیشتر روانه می شوند بهتره با جاهای خوب تبادل لینک کنید.