ورود

View Full Version : درخواست بررسی وراهنمایی

هانیه دره باغی
دوشنبه 22 شهریور 1389, 10:58 صبح
با سلام خدمت اساتید محترم
من در زمینه طراحی سایت خیلی تازه کارم ویه سایت با دریم ویور طراحی کردم ولی خیلی ازش راضی نیستم آدرس اون www.bahjatschool.com (http://www.bahjatschool.com) .
اگه می شه یه نگاه بهش بیندازید وراهنمایی ام کنید چون دوست ندارم این جوری کادر بندی شده باشه البته من css هم بلد نیستم و در طراحی از فریم استفاده کردم.

xoogle.ir
دوشنبه 22 شهریور 1389, 12:06 عصر
این دومین که expire شده! سایتتون اصلا بالا نمیاد.

hamiii
دوشنبه 22 شهریور 1389, 12:22 عصر
درود بر شما
1.سایت بالا نمیاد.
2.اگه css بلد نیستین یعنی طراحی وب بلد نیستین. بهترین کار استفاده از سیستم های مدیریت محتواست و انتخاب یک از هزاران قالب آماده ای که براشون وجود داره. براحتی میتونید یه وبسایت کاملا زیبا و استاندارد داشته باشید.بدون نیاز به هیچ دانشی از طراحی وب.
3.اگر حتما می خواین خودتون طراحی کنید و علاقه به طراحی وب دارین،پس شروع کنین به یادگیری طراحی وب از ابتدا (که ابتداش هم همون css هستش)
4.طراحی وب توسط فریم ها و layerها با استفاده از قسمت design نرم افزارهای طراحی وب مانند dreamvweaver,frontpage,expritionweb,coffecup و غیره طراحی به شمار نمیره و میشه گفت منسوخ شده(جز در مواردی خاص مثل طراحی یه صفحه html ساده)

امیدوارم موفق باشید.

binyaft
دوشنبه 22 شهریور 1389, 14:55 عصر
میتونید از وردپرس استفاده کنید ، ساده ، کاربردی و رایگان

هانیه دره باغی
دوشنبه 22 شهریور 1389, 21:44 عصر
باعرض معذرت از کلیه دوستان
مثل اینکه به تازگی اجاره فضامون تموم شده در اسرع وقت تمدید وبه اطلاعتون می رسونم
اگه بخوام یادگیری css رو شروع کنم باید از کجا شروع کنم می شه منبع معرفی کنید.
ممنون

hamiii
دوشنبه 22 شهریور 1389, 22:07 عصر
کافیه یه سرچ تو وبلاگستان فارسی بزنید.البته تو همین تالار هم چندین تاپیک مفید برای شروع یادگیری طراحی وب وجود داره.
موفق باشید