View Full Version : nat
y_f
پنج شنبه 23 تیر 1384, 15:40 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
در حال حاضر در جایی که کار میکنم بااستفاده از ICS اینترت را به اشتراک گذاشتم ولی این مسئله در واقع پایین آمدن سرعت اینترنت در کلاینتها را باعث میگردد.
موضوعی که بدتر است اینه که نمیتوانیم سطح دسترسی را برای کلاینتها تعریف کنیم یعنی با ICS همه کلاینتها وصل میشوند و سرعت پایین میآید. ولی فکر میکنم با NaT میتوان تعیین کرد که کدام کلاینت به اینترنت وصل بشود و یا برعکس. بنابراین خواهش میکنم اگر کسی پیکر بندی NAT یا هر سیستمی دیگر را بلد هست به من بگوید تا اینجا اجرا کنم.
ممنون از دوستان گرامی.
houtanal
پنج شنبه 23 تیر 1384, 16:22 عصر
winroute کاری رو که میخوای برات انجام میده
y_f
جمعه 24 تیر 1384, 12:32 عصر
لطفا بیشتر توضیح دهید.
houtanal
جمعه 24 تیر 1384, 19:24 عصر
با استفاده از امکان VPN در خود ویندوز یا در winroute می تونی برای کاربرانت یوزر نیم و پسورد تعریف کنی
مضاف بر اینکه در winroute می تونی IP ها رو بلاک کنی . اگر کاربرانت مجوز ویرایش IP سیستم رو نداشته باشند مشکلت در همین جا حل میشه در غیر این صورت باید از VPN استفاده کنی
تا جایی که یادمه در روتر های سیسکو و بعضی از سوییچ ها و Access point ها می تونی بر اساس MAC آدرس هم Access List تعریف کنی
در policy های AD سرور 2003 می تونی برای یک گروه کاربری پروکسی اتوماتیک تعریف کنی و ایضا می تونی امکان ویرایش اونو توسط کاربران ببندی.بنابراین اگر برای اشتراک از پروکسی سرور هم استفاده کنی می تونی از این روش استفاده کنی
به هر حال استفاده از VPN راه مناسبی برای کاریه که تو میخوای
y_f
یک شنبه 26 تیر 1384, 14:54 عصر
میشه در مورد winroute بیشتر توضیح بدین؟
y_f
یک شنبه 26 تیر 1384, 14:58 عصر
اتفاقا من دو access point از نوع planet هم دارم البته نمیدونم چه طوری باید واسه کلاینتها در شبکه پراکسی درست کنم و دوتا سوئیچ 24 پورت هم دارم .
houtanal
یک شنبه 26 تیر 1384, 21:16 عصر
winroute یک نرم افزار مناسب برای اشتراک گذاری اینترنت است که میتونی مشخصاتشو در www.kerio.com ببینی
اگر میخوای از پراکسی استفاده کنی یک پراکسی سرور روی سرورت نصب کن و در internet option -> connection ->lan setting مرورگرت اونو بده در مورد بقیه چیزها مثل یاهو مسنجر هم باید همین کار رو بکنی
برای تعریف access list در تجهیزات سخت افزاری شبکت راهنماشونو بخون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.