View Full Version : راهنمایی در مورد شبکه domain
aspppsa
دوشنبه 22 شهریور 1389, 11:33 صبح
سلام
من میخاستم داخله یک سازمان که شامل 20 clientاست وشبکه هم domain هست تغییراتی انجام بدم اینها یک سرور جدید خریدن میخوان اون سرور قدیمی را از خط خارج کنند وسرور جدید را جایگزین آن کنند و سرور2008 نصب کنندو تنظیمات مربوط به یک شبکه دامینو روش پیاده سازی کنند این مسئولیت رو گردن ما گذاشتن و من هم داخل شبکه تازه کار هستم میخاستم بدونم از کجا باید شروع کنم لطفا مراحل کارو بترتیب اگه میشه واسم بگین
ممنونم از لطفتون
من تقریبا باdhcp ,dns ,و active را تاحدودی بلدم ولی نمیدونم اول باید از کجا شروع کنم
razeghi_loved
دوشنبه 22 شهریور 1389, 18:24 عصر
یعنی از سرور 2003 به سرور 2008 اطلاعات رو منتقل کنی؟ این کار نشدنی هست و نمی تونی انجام بدی مگر به صورت دستی اون هم با کلی دردسر اما اگر تو دوتا سرورت یه ویندوز روش باشه خیلی راحت می شه این کار رو انجام داد
aspppsa
سه شنبه 23 شهریور 1389, 09:54 صبح
سلام
نه نمیخوان اطلاعاتو از 2003 به 2008 منتقل کنند اینها میخوان سرور قدیمیو از خط خارج کنندو سرور جدیدو جایگذینش کنند و از اول win2008 روش نصب کنند وتنظیمات شبکه را روش پیاده سازی کنندو.......
یعنی از صفر همه این کارهارو بکنند.
فکر کنم اطلاعات رویه سرور قبلی را backup میگیرند یا میریزند رویه dvd
sabajamalian
سه شنبه 23 شهریور 1389, 16:03 عصر
یعنی از سرور 2003 به سرور 2008 اطلاعات رو منتقل کنی؟ این کار نشدنی هست و نمی تونی انجام بدی مگر به صورت دستی اون هم با کلی دردسر اما اگر تو دوتا سرورت یه ویندوز روش باشه خیلی راحت می شه این کار رو انجام داد
اگه این کار نشدنی بود که Microsoft باید می رفت میمرد !! :لبخند:
خیلی راحت این کار شدنیه. شما یه دامین 2008 هم اسم با دامین 2003 درست می کنید و اجازه میدین تا اطلاعات از 2003 به 2008 ، Replicate شوند. (توجه کنین که یه وقت این کار رو برعکس انجام ندین. :بامزه:)
غیر از این کار خود Microsoft هم یه ابزار گذاشته که باهاش میشه object ها رو تک تک و دستی منتقل کرد : Active Directory Migration Tool
--------------------
سلام
نه نمیخوان اطلاعاتو از 2003 به 2008 منتقل کنند اینها میخوان سرور قدیمیو از خط خارج کنندو سرور جدیدو جایگذینش کنند و از اول win2008 روش نصب کنند وتنظیمات شبکه را روش پیاده سازی کنندو.......
یعنی از صفر همه این کارهارو بکنند.
فکر کنم اطلاعات رویه سرور قبلی را backup میگیرند یا میریزند رویه dvd
اگه من بودم اولین کاری که می کردم نصب VMWare روی Server بود. بعدش 2 تا windows server 2008 روشون نصب می کردم. روی اولیش Domain راه می انداختم که باهاش DNS هم نصب میشد. روی دومیش هم DHCP. اگه سرویس خاص دیگه ای هم مد نظرشون نبود می رفتم خونه :بامزه:
razeghi_loved
سه شنبه 23 شهریور 1389, 23:40 عصر
آره می شه Replicate کرد اما از بالا به پایین من اول فکر کردم این دوستمون اکتیو روی سرور 2003 داره و می خواد به 2008 منتقل کنه این کار اصلا شدنی نیست اما اگر 2008 باشه می شه تبدیل به 2003 کرد
sabajamalian (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=119226) به نظر من پیشنهاد این دستمون خیلی خوبه من خودم از همین راه استفاده می کنم اما من یکم تغییر می دم شما رو ویندوز اصلی اکتیو و DNS رو نصب کنید بقیه سرویس ها روی VM باشه این طوری خیلی بهتر و امنیت بیشتری هم دارید
aspppsa
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 08:31 صبح
ای خداااااااااااااا:عصبانی++:
من اصلا نمیخام چیزی از 2003 به 2008 منتقل کنم یا برعکس.اصلا شما فکر کنید قبلا سروری وجود نداشته.تازه یک سرور خریدن و میخان یک شبکه domain راه اندازی کنند.من باید چه مراحلی را طی کنم.:خجالت:
مراحل کارو میخام مثلا اول اکتیو نصب کنم بعد dns بعد userها و.......
اگه میشه باvmwear بهترش کرد اون هم توضیح بدین
sabajamalian
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 10:37 صبح
من اول فکر کردم این دوستمون اکتیو روی سرور 2003 داره و می خواد به 2008 منتقل کنه این کار اصلا شدنی نیست اما اگر 2008 باشه می شه تبدیل به 2003 کرد
به خدا 2003 به 2008 هم میشه.:گریه: نگاه کنید :
http://www.scribd.com/doc/2390331/2003-to-2008-Active-Directory
--------------------
ای خداااااااااااااا:عصبانی++:
من اصلا نمیخام چیزی از 2003 به 2008 منتقل کنم یا برعکس.اصلا شما فکر کنید قبلا سروری وجود نداشته.
خب حالا، مگه ما چی گفتیم؟! فقط گفتیم اگه خواستین میشه . . . :چشمک:
--------------------
شما رو ویندوز اصلی اکتیو و DNS رو نصب کنید بقیه سرویس ها روی VM باشه این طوری خیلی بهتر و امنیت بیشتری هم دارید
منظورتون اینه که روی ویندوزی که Active Directory نصب کردیم یه Workstation VMware نصب کنیم بعد روی VMWare ، سرویس DHCP رو ؟
چه جوری این کار باعث افزایش امنیت میشه؟ توی نگاه اول به نظر باعث افزایش بار روی ActiveDirectory و جلوگیری از Flexibility سرور میشه. میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟
razeghi_loved
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 16:30 عصر
امنیت -> یه مثال کوچیک می زنم تتا آخرشو می گیره فکر کن شما روی سرورتان Vm نصب کردی و داخلش 3 تا سرور داری یکی اکتیو و دیگر DHCP اولا اگر یه موقعه اکتیو مشکلی بخوره و باعث بشه شما ویندوز رو پا کنید(یا برعکس یعنی DHCP به مشکل بخوره) مجبور می شه کل کلاینت ها از همه سروریس ها قطع بشند که این خوب نیست سرور سوم هم مثلا میل سرور یا فایل سرور باشه حالا فکر کنم باید ویندوز رو عوض کنی دسترسی همه قطع می شه اما اگر برای هر کدام جدا یه سرور بزار مشکلت حل می شه ، در ضمن حالا فرض می کنم طرف سرور شما رو هک کرد مثلا اکتیو هک شد خوب باز یه سرور از دور خارج می شه تا درست بشه هم می شه یه سرور اکتیو از قبلی که کپی گرفتی سریع راه اندازی کنی اما اگر همه این سرویس ها روی یه سرور باشه چی می شه (هیچی دیده نمی شه)
sabajamalian
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 16:47 عصر
بله منم منظورم همین بود.
شما یه دونه VMWare VSphere یا VMWare ESXi روی سرورتون نصب می کنید.(نه Workstation) اونوقت روشون 2 تا Windows Server 2008 نصب می کنید. اول روی یکیش ActiveDirectory رو نصب می کنید که همزمان خودش DNS رو هم نصب می کنه. بعد شروع می کنید به تعریف User ها و Group ها. در ادامه روی دومین Windows Server تون DHCP رو نصب می کنید.
نصب VMWare برای این خوبه که اگه باز هم در آینده سرویس جدیدی رو می خواستین به شبکتون اضافه کنید یه Windows Server دیگه به سرورتون روی VMWare اضافه می کنید و سرویس جدید رو روی اون راه اندازی می کنید.
یه پیشنهاد هم من دارم که اگه تونستین شرکت رو راضی کنید که اون یکی سرور قدیمیه رو هم در اختیار شما قرار بده تا روش Secondary Active Directory رو با Secondary DNS برای بالا بردن Fault Tolerance شبکتون نصب کنید.
aspppsa
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 09:27 صبح
[QUOTE]
سلام
ممنونم نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم خوبیه سوالم این بود که شما و اون دوستمون هم فکر کنم مطالبی دستگیرتان شد فقط سوال دیگه ای که داشتم اینه که من vm قبلا نصب کردم منتهی در vmwear ارتباط بین ویندوزها راحت برقرار میشه?:خجالت:سوالم یکم احمقانه بود آخه dhcpرویه یه ویندوز activeرویه یک ویندوز دیگه.
razeghi_loved
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 10:49 صبح
شما ویندوز ها رو نصب کن اگر به مشکلی خوردی بگو بعد از نصب اکتیو باید DHCP رو نصب کنی و احراز هویت از اکتیو بگیری تا شروع به کار کند به مشکل خاصی نمی خوری
aspppsa
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 13:54 عصر
با سلام مجدد
چشم من اینکارارومیکنم به مشکلخوردم مزاحمتون میشم
سوال دیگه:من دوره network+,server2008که شاملdhcp,dns,active,iis,.....بوده را گذراندم والان هم دارم دورهactiveرا میگذرونم که 2 جلسش تازه تمام شده
الان جایی قراره استخدام بشم که به من گفتن باید isa ,firewallبلد باشی دوره این کلاس ها هم هنوز شروع نشده من باید چکار کنم از کی باید کمک بگیرم نظره شما چیه آیا میتونم همزمان دوره Active ,isaرا بخونم ؟با توجه به سطح اطلاعات من در مورد شبکه به مشکلی بر نمیخورم؟
aspppsa
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 14:04 عصر
با سلام مجدد
چشم من اینکارارومیکنم به مشکلخوردم مزاحمتون میشم
سوال دیگه:من دوره network+,server2008که شاملdhcp,dns,active,iis,.....بوده را گذراندم والان هم دارم دورهactiveرا میگذرونم که 2 جلسش تازه تمام شده
الان جایی قراره استخدام بشم که به من گفتن باید isa ,firewallبلد باشی دوره این کلاس ها هم هنوز شروع نشده من باید چکار کنم از کی باید کمک بگیرم نظره شما چیه آیا میتونم همزمان دوره Active ,isaرا بخونم ؟با توجه به سطح اطلاعات من در مورد شبکه به مشکلی بر نمیخورم؟
razeghi_loved
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 18:23 عصر
isa کاری با اکتیو نداره شما اگر می تونی برو ISA رو بخون همین الان یه موسسه دار ثبت نام می کنه شما تو کدوم موسسه ثبت نام کردی البته 2008 رو می گم، در ضمن ISA کدوم نسخه رو می خواهی بخونی 2003-2004-2008 کدوم
aspppsa
شنبه 27 شهریور 1389, 14:13 عصر
سلام
این دوره هارو من شرکت متاکو اصفهان با استاد مرتضوی اگه بشناسین گذراندم
من گفتم این دوره هر ربطی بهم ندارنا ولی استاد میگفت باید حتما بلش isaرا برین وگرنه در دوره اکتیو به مشکل برمیخوری
شما چی؟تا آخره این دوره ها را رفتی؟
razeghi_loved
شنبه 27 شهریور 1389, 16:50 عصر
بله درست گفته شما اگر می خواهین یه شبکه درست حسابی راه بندازین احتیاج به ISA دارین البته اگر اینترنت دارین داشته باشین خیلی بهتر هست اما اگر سرور اینترنت ندار زیاد به کار نمیاد
من خودم الان دارم تو شرکتی کار می کنم که همه چی روش نصب هست اما ISA ندارند البته قرار هست اون هم نصب کنم
دارم کلاس ISA رو هم می رم این یکی جا مونده بود اما در بیشتر شرکت های بزرگ ISA مثل نون شب می مونه
aspppsa
سه شنبه 30 شهریور 1389, 12:23 عصر
ممنونم ازراهنمایید سوال دیگه ای که داشتم
داخله سازمانی که کار میکنم گفتن رویه سرور جدیدمون ویندوز2008 نصب کن سپس اکتیو و20تا کلاینتمونا عضو دامین کن و..........خلاصه کار نداریم.از صفر گفته همه چیزو برامون راه بنداز آخه تازه یه سرور خریدن منم تازه کارم و کاره عملی نکردم ولی تقریبا سوادشو دارم
حالا به مشکلی که بر خوردم اینه میگن ما میخاییم کارکنان از شبکه به همدیگر میل بزنن.خواستم بدونم من باید mail server راه بندازم؟چطوری؟باید یه zone بسازم داخلdnsواونو mail serveram قرار بدم؟اصلا گیجه گیجم نمیدونم چطور باید کار کنم.اگه میشه از اولش برام بگین که چطور باید کارکنم.اگه میشه آماتور واسم توضیح بدین که متوجه بشم:قلب:
سوال دیگه داشتم اینه:من برایه 20تا کلاینت اصلا نیاز هست ouبسازم ؟ولی سوال اولمو بیشتر توضیح بدین.ممنونممممممممممممممم �ممممممم
razeghi_loved
سه شنبه 30 شهریور 1389, 12:52 عصر
شما برید میل سرور رو نصب کنید بعد دوباره بیان توضیح می دم من خودم با ام دایمون کار کردم
aspppsa
سه شنبه 30 شهریور 1389, 13:19 عصر
باشه اینکارو میخام محل کارم رو سرورش انجام بدم.
مشکل دیگه ای که دارم اینه:
رو لپ تابم ویندوز7 هست من vmwearنصب کردم و روش 3تا ویندوز نصب کردم 2تاsevenو یکیserver2008حالا میخام active نصب کنم اشکال میگیره وپیغام خطا میده.هنگامی که option button مربوط به a create a new domain....را مزنم اشکال میگیره.میدونید مشکل چیه؟
razeghi_loved
سه شنبه 30 شهریور 1389, 15:48 عصر
من با 2008 کار نکردم صبر کن ببین چه کسی جوابتو می ده اما اگر سوال دیگه ای داری بپرس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.