View Full Version : ارزیابی یک لپ تاپ با این مشخصات ؟؟؟
Netsky
دوشنبه 22 شهریور 1389, 12:38 عصر
سلام دوستان .
قصد دارم تا نظرتون رو در مورد این لپ تاپ با مشخصات زیر جویا بشم :
این مشخصات لپ تاپ ASUS X52F-SX142 هستش .
CPU : Intel Core i3 350M@2.27GHz, 3MB L3 Cache
Memory : DDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel)
Hard : 500GB SATA 5400RPM
Optical Drive : Dual Layer Multi burner Drive (DVD-RW)
Graphic : Intel HD Graphics (On CPU)
Display : 15.6" HD (1366 x 768) LED-Backlight LCD
Communication : Atheros AR9285 Network Adapter
JMicron PCI Express 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth-253
Security : Kensington Lock
Ports : 3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Headphone
Mic
Weight : 2.7
اول از همه نظرتون در مورد خود مارک ASUS چیه ؟ چطور ارزیابیش میکنید ؟
حالا من میخام بدون همچین لپ تاپی با این مشخصات سخت افزاری واسه برنامه نویسی( بیشتر با دات نت ) و یک سری بازی های ورزشی مثل PES و FIFA جواب میده .
البته نظرتون در مورد هر قطعه خیلی میتونه به بنده کمک کنه .
در ضمن اگه امکانش هست ، ممنون میشم این لپ تاپ رو قیمت گذاری کنید .
راستی گارانتیش هم سازگار ارقام هستش . نظرتون در مورد گارانتی این شرکت چیه ؟
با تشکر فراوان از همه دوستان ..............
موفق باشید ..............
FastCode
دوشنبه 22 شهریور 1389, 12:58 عصر
کارت شبکه اینتل جونت رو به لبت میرسونه.
silverfox
دوشنبه 22 شهریور 1389, 13:02 عصر
کش پایین!
دور هارد کم!
سنگین!
می تونی با 200گرم سنگین تر یه 16.4 اینچی بگیری...
البته یکم بد بینانه گفتما در کل واسه لپ تاپ خوبه ولی سری f سونی رو هم یه نگاه بکن...
salehbagheri
دوشنبه 22 شهریور 1389, 14:22 عصر
لپتاپ های Asus از لحاظ کیفیت در حد خوبی هستند، مقاومتر از HP و Acer هستند ولی در قیمت کمی از دو مارک قبلی گرونتر هستند. این لپتاب شما در حدود 900 یا 950 باید باشه ...
همین دیروز تو خیابون ولیعصر بودم که نگاهم به یک لپتاپ فروشی افتاد ...
قیمتها اکثر مقطوع بود به غیر از یکی که با مشخصات بسیار بالا بسیار قیمت عجیبی داشت ...
CPU: Intel Core i5 2.5 GHz
Ram: 4 GB 1066 MHz
HDD: 640 GB
VGA: 1 GB Geforce
+ Other
Price: 850,000
Netsky
دوشنبه 22 شهریور 1389, 14:47 عصر
سلام .
جناب باقری درست میفرمایید . این لپ تاپ قیمتش 910 هستش .
راستی مارک اون لپ تاپی رو که میفرمایید چیه ؟ واقعا خیلی عجیبه . این سیستم بالا و این قیمت ؟ شاید دست دوم بوده ؟
درکل شما سیستم بالا رو دارای ارزش خرید میدونید ؟
--------------------
ولی سری f سونی رو هم یه نگاه بکن...
با تشکر از شما جناب sliverfox .
البته قیمت لپ تاپ های سری F یه خورده زیاده ، بالای 1.5 !
شما لپ تاپ با مشخصات بالا رو دارای ارزش خرید میدونید ؟ یا خودتون یه مارک خوب سراغ دارید ؟
salehbagheri
دوشنبه 22 شهریور 1389, 15:15 عصر
راستی مارک اون لپ تاپی رو که میفرمایید چیه ؟ واقعا خیلی عجیبه . این سیستم بالا و این قیمت ؟ شاید دست دوم بوده ؟
مارکش ACER بود، مدلش دقیق یادم نمیاد! دست دوم هم نبود چون حسابی پلاستیک و کاور روش کشیده بودند.
در کل ACER همیشه در قیمت یه قدم از بقیه مدلها جلوتره! کیفیتش هم (اگه به صورت عادی استفاده کنید و باهاش کشتی نگیرید) عالیه ... دوستم یه لپتاپ acer رو دوسال پیش 800 هزارتومان خرید و تا هنوز مشکلی نداشته ...
درکل شما سیستم بالا رو دارای ارزش خرید میدونید ؟
لپتاپ پیشنهادی شما برای کارهای عادی خوبه ولی با توجه به گرافیکش نمیشه بر روی بازیها حساب باز کرد...
لپتاب برای بازی در حدود 1.5 در میاد ...
Netsky
دوشنبه 22 شهریور 1389, 15:42 عصر
بازم سلام .
لپتاپ پیشنهادی شما برای کارهای عادی خوبه ولی با توجه به گرافیکش نمیشه بر روی بازیها حساب باز کرد...
لپتاب برای بازی در حدود 1.5 در میاد ...
با تشکر از راهنمایی های خوب شما و همچنین تمامی دوستان عزیز .
جناب باقری یه سیستم دیگه هم هست که کارت گرافیکش اینه :
ATI Mobility Radeon HD5145 1GB
البته من بیشتر واسه برنامه نویسی و یه خورده هم بازیهای ورزشی مثل PES و FIFA میخام که فکر نکنم به اندازه بازی های اکشن ، سنگین باشن .
حالا به نظرتون با کارت گرافیک بالا میشه بازی هایی رو که عرض کردم ، اجرا کرد ؟
موفق باشید ..............
salehbagheri
دوشنبه 22 شهریور 1389, 16:34 عصر
حالا به نظرتون با کارت گرافیک بالا میشه بازی هایی رو که عرض کردم ، اجرا کرد ؟
آره! میشه! :ناراحت:
Netsky
دوشنبه 22 شهریور 1389, 19:33 عصر
:ناراحت:
مگه مشکلی هست ؟؟؟؟
#target
دوشنبه 22 شهریور 1389, 21:40 عصر
ASUS X52JR
یعنی آخزش بجای F , JR باشه کارت گرافیکش Intel GMA نیست بهتره
Acer Aspire 5741G رو هم نگاه کن !
silverfox
دوشنبه 22 شهریور 1389, 22:28 عصر
خب چنده قیمتش؟ در حدود 900 باشه آره خوبه ولی توی سایتش و این ور اونور یه سری ریویو ازش بخون ببین این مدل مشکل خاصی نداشته باشه...
Netsky
سه شنبه 23 شهریور 1389, 00:08 صبح
ASUS X52JR
یعنی آخرش بجای F , JR باشه کارت گرافیکش Intel GMA نیست بهتره
Acer Aspire 5741G رو هم نگاه کن !
سلام .
با تشکر از شما دوست عزیز .
سیستمش رو نگاه کردم . سیستم خوبی داره . دوستان عزیز یه نگاه به این تصویر بندازن ، ببینن سیستمش چه جوریاست ؟؟؟
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=56253&stc=1&d=1284408419
حالا به نظرتون این سیستم با قیمت 869 تومن بهتره یا اون یکی که خودم گفتم ؟؟؟
با تشکر فراوان ...........
#target
سه شنبه 23 شهریور 1389, 14:43 عصر
من مال خودم یک چیزی تو همین مایه هاست .
3 ماهه دارم . عالی کار می کنه!
core i5 و کارت گرافیکش بهتره !
اگه سوال خاصی دارید بفرمایید !؟
یک آزمایش الان انجام دادم از زمان کلیک تا اجرای کامل برنامه های PhotoShop CS4 حدود 3 ثانیه (بار اول 10 ثانیه) و CODE Gear RAD Studio 2009 حدود 4.5 ثانیه (بار اول 10 ثانیه) زمان میبره
Netsky
سه شنبه 23 شهریور 1389, 15:08 عصر
سلام .
با تشکر از شما جناب target ( اگه امکانش هست اسم شریفت رو بگو تا با نام خودت صدات کنم . بنده علیرضا هستم ) .
پس شما خودتون از این لپ تاپ رو دارید .
یه سوال دیگه هم دارم . من وایمکس دارم . کارت شبکه این لپ تاپ خوبه ؟؟؟ مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟
راستی تعویض سیستم عاملش مشکل نیست ؟؟؟ آخه میگن بعضی از لپ تاپ های جیگر آدم رو در میارن تا سیستم عاملشون رو بشه عوض کرد ؟؟؟
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز ...........
#target
سه شنبه 23 شهریور 1389, 15:18 عصر
من صادق
کارت شبکه این لپ تاپ خوبه ؟؟؟ مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟
شاید 2 ساعت بیشتر از کارت شبکه LAN استفاده نکردم که مشکلی نداشته ! از وایرلس استفاده می کنم اونم مشکلی نداره !
راستی تعویض سیستم عاملش مشکل نیست ؟؟؟ آخه میگن بعضی از لپ تاپ های جیگر آدم رو در میارن تا سیستم عاملشون رو بشه عوض کرد ؟؟؟
متاسفانه سیستم عاملشوعوض نکردم ولی اون مدل که تو میگی سیستم عامل به اون صورت نداره باید مثلا ویندوز 7 نصب کنی . که من شنیدم مشکلی نداره و نباید هم داشته باشد (یکی از دلایل ارزانی همینه که ویندوز نداره . بهتر !!! )
#target
سه شنبه 23 شهریور 1389, 15:31 عصر
اینم 3 تا عکس
مربوط به 4 Thread بودن پردازنده . نحوه کار Turbo Boost و افزایش خودکار سرعت پردازنده . و کارایی سیستم در فشرده سازی 7zip
مهران رسا
سه شنبه 23 شهریور 1389, 15:43 عصر
اخوی لپ تاپ برای برنامه نویسی : Dell Only (کاملاً کلاسیک) . ضمناً واسه خرید لپ تاپ زیاد تعلل نکن چون هرچقدر هم که تحقیق کنی و وسواس به خرج بدی آخرش یک چیزه بدرد نخور میخری .
Netsky
سه شنبه 23 شهریور 1389, 17:40 عصر
با تشکر از شما صادق جون .
شما روی سیستمتون VS 2010 و بازیهایی مثل FIFA و PES رو نصب کردید ؟؟ راحت جواب میده ؟؟؟
----------------
اخوی لپ تاپ برای برنامه نویسی : Dell Only (کاملاً کلاسیک)
ضمن تشکر از شما . به نظر شما چه مدلی از DELL بهتره ؟ زیر 1 تومن .
موفق باشید ..........
حسین فلاحی
سه شنبه 23 شهریور 1389, 18:08 عصر
من یک روز فکر خریدن لپ تاپ زد به سرم. همون موقع رفتم بیرون و خودم رو انداختم توی یک مغازه و یک لپ تاپ که داشت از کارتن می آورد بیرون رو برداشتم. به همین سادگی.
الآن هم اصلا پشیمون نیستم
آقا علیرضا مطمئن باش این همه وسواس به خرج بدی آخرش مطمئنا پشیمون می شی که مثلا چرا اون یکی لپ تاپ رو نگرفتی
Netsky
سه شنبه 23 شهریور 1389, 18:21 عصر
من یک روز فکر خریدن لپ تاپ زد به سرم. همون موقع رفتم بیرون و خودم رو انداختم توی یک مغازه و یک لپ تاپ که داشت از کارتن می آورد بیرون رو برداشتم. به همین سادگی.
الآن هم اصلا پشیمون نیستم
آقا علیرضا مطمئن باش این همه وسواس به خرج بدی آخرش مطمئنا پشیمون می شی که مثلا چرا اون یکی لپ تاپ رو نگرفتی
فکر کنم حرف شما درست باشه . بهتره برم یه دونه بگیرم و بیام .
موفق باشید ...........
#target
سه شنبه 23 شهریور 1389, 18:25 عصر
سلام آقا علیرضا . اون برنامه ها رو نصب نکردم
بعدشم لپ تاپ دل و ایسر تفاوت آنچنانی در قیمت ندارند!
هر کسی هم تعریف جنس خودشو میکنه
Netsky
سه شنبه 23 شهریور 1389, 18:43 عصر
سلام آقا علیرضا . اون برنامه ها رو نصب نکردم
بعدشم لپ تاپ دل و ایسر تفاوت آنچنانی در قیمت ندارند!
هر کسی هم تعریف جنس خودشو میکنه
با تشکر از شما صادق جان .
فکر کنم این لپ تاپی که شما میگید با توجه به قیمتش مناسبه .
با تشکر از همه دوستانی که پاسخ دادن . البته اگه نکته دیگه ای به ذهنتون میرسه ، دریغ نفرمایید .
silverfox
سه شنبه 23 شهریور 1389, 19:56 عصر
نکته این که عجله نکن کلی داری پول میدی من نمی فهمم چرا دوستان می گن تحقیق نکن بررسی نکن!خوب الان سونی سری f11مشکل داره دل studio 1558 مشکل داره مدل های دیگه ای هم هستن قدیمی تر اینارو باید بدونی دیگه اگه وب گردی بکنی شاید مشکلی پیش نیاد ولی 10 ساعت باهاش کار سنگین بکنی می گه پیسسسسسسسسسسس میمیره :دی بازم گفتم مدل رو که انتخاب کردی review های انگلیسی رو دربارش بخون مشکلاشو نوشتن!
Netsky
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 17:17 عصر
با تشکر از جناب sliverfox و تمامی دوستان .
ساعت باهاش کار سنگین بکنی می گه پیسسسسسس
جناب silverfox منظور شما از کار سنگین بازی هستش یا مثلا کار کردن با ویژوال استدیو هم مدنظرتون هستش ؟
#target
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 20:57 عصر
منظور اینه که CPU همواره رو 100 درصد باشه . احتمالا .
بازی هم معمولا کار سنگین برا کارت گرافیک هست ! ویژوال استودیو هم که بیشتر کار سنگین برا هارده :قهقهه:دستگاهه که اونم با وجود 4 گیگ رم حله !
silverfox
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 01:19 صبح
منظورم مشکل دار بودن بعضی مدل ها و ضعف های بعضی مدل ها بود شاید شما یه روز 10 ساعت با vs کار نکنی یا یه کله این همه بازی نکنی ولی خب با این حال این مشکل بعد یه زمانی خودش رو نشون می ده بسته به استفاده شما!از سری های مشکل دار هم که بگذریم هر مدلی یه عیبی داره دیگه مثلا f12 کیفیت صداش خیلی خوب نیست مخصوصا وقتی زیاد کنی که این واسه من مهم نبود ولی یکم نور از پشت بتابه صفجه می شه آینه خیلی بده اینش...اینجور موارد رو هم معمولا فروشنده می گه نههههههههههه آفا با یه حالتی که باور کنی و فکر کنی اشتباه فکر می کردی این led ها دیگه اون مشکل رو ندارن نور از پشتم بتابه هیچی نمی شه بعد که می خری می بینی چرت گفته ولی چه فایده یه سرچ می کردی می دیدی ملت گفتن این مشکل رو داره....
Afshin160
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 14:16 عصر
سلام ..
راستش بهتر بيشتر تحقيق كني ... به هر حال داري هزينه مي كني .
اين تاپيك را بخون خيلي مفيده ... http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=239758
اين سايت هم انواع مختلف laptop را بررسي مي كنه ...
http://www.notebookcheck.net/
عجله نكن . خوب تحقيق كن . مهم نيست كه آخرين مدل باشه ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.