View Full Version : سوال: کد پیشرفته نمایش پنجره جدید در هنگام لود سایت فعلی
okaliptos
دوشنبه 22 شهریور 1389, 19:27 عصر
سلام خدمت مدیران محترم .
بنده از بس توی گوگل چه به صورت انگلیسی و فارسی سرچ کردم خسته شدم .
آخرین تیر امید ما شمایید.
و اما سوال :
بنده دنبال یک کد پیشرفته برای نمایش پنجره هنگام لود سایت میگردم . اشتباه نگیرید منظورم کد ساده Popup نیست که براحتی توسط مرورگر بلوکه میشه , کد پیشرفته ای که امکان بلوکه توسط مرورگر رو نداشته باشه . تو سایتهای خارجی مخصوصا سایت های روسی زیاد مشاهده میشود .
برای مثال دو نمونه سایت می زارم فقط حواستون اگه پنجره جدید رو بندید دیگه دوباره باز نمیشه . فقط یکبار کار می کند . با کوکی سروکار دارد و IP . کد پیشرفته و جالبیست .
این هم سایت ها نمونه :
Mobers.ru
http://fufa.ru
از مدیران خواهشمندم این سوال را پاسخ دهند . می دونم خیلی ها دنبال همچنین کدی هستند .
hamiii
سه شنبه 23 شهریور 1389, 10:02 صبح
منظورم کد ساده Popup نیست
من متوجه این قسمت نشدم و همین popup ساده رو نوشتم که براتون بزارم. خب حالا میزارمش برای کسایی که مثل من متوجه منظورتون نشدن ولی این مثال رو هم ندیدن.:چشمک:
براحتی توسط مرورگر بلوکه میشه
چرا براحتی توسط مرورگر بلوکه میشه؟
okaliptos
سه شنبه 23 شهریور 1389, 14:17 عصر
hamiii جان عزیز سوال بنده واضح و مشخص است .
فایل ضمیمه شما را دانلود کردم , منظورم با کلیک کردن نبود دوست من . به صورت اتوماتیک در هنگام لود سایت پنجره جدیدی باز شود .
یک کدی وجود دارد که کار میکند ولی به شرطی که کاربر allow ان را که توسط پیغامی توسط مرورگر ظاهر میشود را بزند . منظورم باز شدن نظیر سایتهای روسی بود .
دیگه از این واضح تر نمی دونم چطور بگم.
hamiii
سه شنبه 23 شهریور 1389, 17:26 عصر
البته شما درست میگین ولی من این دو تا صفحه رو تو ff و ie چک کردم،همچین اتفاقی نمی افته.فقط در صورتی که رو یه لینک کلیک کنی یک پاپ آپ تبلیغاتی باز میشه.
شاید اگه تو تالار jquery تاپیک بزنید زودتر به جواب برسید.
موفق باشی
xoogle.ir
سه شنبه 23 شهریور 1389, 18:06 عصر
دیگه هیچ پنجره ای به صورت اتوماتیک هنگام لود سایت باز نمیشه به خاطر popup blocker ها.
حتما باید یه جایی کلیک کنی تا اون پنجره باز بشه.
مثلا همین سایتی که شما دادید هم به صورت اتومات باز نمیشه مگر اینکه ورژن مرورگر شما خیلی قدیمی باشه یا شما این سایت رو قبلا allow کرده باشید.
ضمنا من توصیه میکنم شما این کار رو نکنید ... چرا میخواهید بازدید کننده رو اذیت کنید ؟
binyaft
سه شنبه 23 شهریور 1389, 18:13 عصر
با jquery یه پنجره بسازید
okaliptos
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 11:25 صبح
جدیدترین نسخه فایرفاکس همیشه استفاده می کنم و واسه سایتهای ناآشنا هیچ وقت allow نمی کنم .
دوستان این که خیلی ها پیشنهاد می دهند این کار را نکنید علتش چیست ؟
گوگل به این نوع کدها حساس است و جریمه ای در پی دارد ؟
راسیتش با jquery تا حالا کار نکردم . نمونه مثال می دهید که چطور مییشود با jquery همچین پنجره ای ساخت ؟ یا کد jquery را .
hamiii
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 12:17 عصر
دوستان این که خیلی ها پیشنهاد می دهند این کار را نکنید علتش چیست ؟
علتش تقریبا بدیهی دوست من. معمولا کاربران علاقه ای به پنجره های popup که غالبا محتوای تبلیغاتی دارند،ندارند و معمولا با مشاهده ی همچین پنجره ای دیگر به سراغ آن سایت نمیرن.
مطمئن باشید اگه ایده جالبی بود سایتهای زیادی ازش استفاده میکردن. توجه کنید غالب سایتهایی که از این نو پنجره های مزاحم یا به عبارتی اسپم استفاده میکنن سایتهایی هستند که از لحاظ محتوایی بسیار ضعیف هستند و هدف اصلی آنها از تبلیغات می باشد،جالبه که غالبا تبلیغاتی که از این طریق هم می شود اکثرا داری محتوای نامناسبی هستند.
فکر نکنم این تبلیغات اثری زیادی هم بتونه داشته باشه چون قبل از لود شدن توسط کاربر بسته خواهند شد.
در کل کاربران اینترنت از تبلیغات و کلا محتوای اجباری (محتوایی که برای اون هیچ کلیکی نکرده اند و درخواستی برای اون نداشتن) استقبال نمی کنند.
تو مقالات عمومی طراحی وب هم به این نکته و نکات شبیه به این موضوع اشاره شده.
موفق باشی دوست عزیز.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.