ورود

View Full Version : فوری-سوال در مورد کد دانلود برنامه آپلود شده توسط خودمان asp c#

samiraaaa
دوشنبه 22 شهریور 1389, 20:14 عصر
با سلام

من یه قسمت در سایت گذاشتم که میتونه فایل های pdf رو آپلود کنه

یه قسمت دیگه گذاشتم که بشه این فایل های pdf رو دانلود کرد اما نمی دونم کد قسمتی که برای دانلود گذاشتم چی بنویسم که فایل در کامپیوتر save شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

هر کس می دونه لطف خیلی بزرگی میکنه بهم بگه

Vahid_moghaddam
دوشنبه 22 شهریور 1389, 20:32 عصر
مثال (b نام فایل هست که در شاخه book در ریشه سایت ذخیره شده)

Response.AppendHeader("content-disposition", "attachment; filename=" + b);
Response.TransmitFile(Server.MapPath(".") + "//Books/" + b);
Response.End();

samiraaaa
دوشنبه 22 شهریور 1389, 21:23 عصر
آخه اسم فایل ها متفاوته فقط یه فایل نیست که اسمشو بخام بزارم چون فایل های متفاوت با نام های متفاوت آپلود میشه ، به جای نام فایل(b) چیز دیگه ای نباید بزارم؟
این فایلا قبلا آپلود شدند و در دیتابیس ذخیره شدند و میخواد اونارو از دیتابیس بکشه بیرون و دانلود کنه

samiraaaa
دوشنبه 22 شهریور 1389, 22:19 عصر
ببینید این کدها برای آپلود فیل هاست

Cms ObjCms = new Cms();
string Pdate;
Pdate = Persia.Calendar.ConvertToPersian(DateTime.Now).Per sian;
string FullPath;
string StrFileName = Path.GetFileName(FileUpload1.FileName);
FullPath = Server.MapPath("UploadFile/") + StrFileName;
FileUpload1.PostedFile.SaveAs(FullPath);
ObjCms.SetFileList(Session["UserName"].ToString(), TxtTitle.Text,int.Parse(DDLLesson.SelectedValue ) , FullPath,Pdate ,TxtDescription.Text);
Response.Redirect("default.aspx?msg=بسته آموزشی با موفقیت بر روی سایت قرار گرفت");
خواهش میکنم یه نفر به اساس اینا بگه من چه کدی برای دانلود فایل در دیتا گرید ویو بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

persian_bigboy
دوشنبه 22 شهریور 1389, 22:22 عصر
دوست من این بنده خدا کد رو به شما داده . در ضمن کمی هم خود شما فکر کنی و زحمت بکشی بدک نیست . دیگه همه چیز رو نخا ، چون پیشرفت نمی کنی .
--------------------
تغریبا اینجوری میشه .

Response.AppendHeader("content-disposition", "attachment; filename=" + Request["StrFileName"]);
Response.TransmitFile(Server.MapPath(".") + Request["StrFileName"]);
Response.End();
--------------------
راستی Server.MapPath(".") مسیر ذخیره سازی فایل ها رو بده . تمام

samiraaaa
دوشنبه 22 شهریور 1389, 22:47 عصر
دست شما درد نکنه اما به خدا منم فکر کردم و همین کاری که شما گفتی کردم اما چون فایل های آپلود تو یه page دیگه ذخیره میشه اسم فایل و نمیشناسه و مکافات درست میکنه

mahsa.n
دوشنبه 22 شهریور 1389, 23:05 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=242137

persian_bigboy
سه شنبه 23 شهریور 1389, 08:35 صبح
سلام
ببین شما باید ابتدا نام فایل رو داخل دیتابیس ذخیره کنی که همیشه داشته باشیش . بعد در هرزمانی که نیاز داشتی می تونی بدست بیاری و دوباره فایل رو دانلود کنی . تنها راه داشتن نام فایل ها ذخیره در بانک اطلاعاتی هستش دا هرموقعه که خواستی دانلود کنی .

راستی ، باید نام فایل رو در کوئری استرینگ انتقال بدی .

Vahid_moghaddam
سه شنبه 23 شهریور 1389, 09:41 صبح
اگه فایل رو در دیتابیس ذخیره کردید، برای بیرون کشیدن و استفاده از اون از روشی شبیه به لینک زیر استفاده کنید. در قسمت فیلم های آموزشی هم، فیلمی درباره ذخیره عکس در دیتابیس و نمایش اون در گریدویو هست که می تونه مفید باشه.

http://www.aspdotnetcodes.com/Insert_Images_Database.aspx