PDA

View Full Version : سوال: div شناور

kazemproger
سه شنبه 23 شهریور 1389, 01:18 صبح
با سلام خدمت دوستان
من میخوام یه div داشته باشم که با scroll کردن صفحه جابجا بشه. :متفکر:
باتشکر

hamiii
سه شنبه 23 شهریور 1389, 09:37 صبح
سلام
از خاصیت position استفاده کن. position مورد نظر رو نسبت به body موقعیت دهی کن.
البته میتونی از fix هم استفاده کنی(جزء ویژگی های position هستش).
اگه مشکلی بود تا مثال بزنم.
البته تو همین تالار چند تاپیک هست که غیرمستقیم به موضوع شما مربوط میشه ،دوستان مثالهای خون. یه سرچ بفرمایید.
موفق باشی

kazemproger
سه شنبه 23 شهریور 1389, 18:03 عصر
ممنونم دوست عزیز ولی من تمام خاصیت های position رو امتحان کردم ولی هیچکدوم نتیجه نداد. درضمن search هم کردم ولی پیدا نکردم. اگه لطف کنی و مثال بزنی ممنون میشم

hamiii
سه شنبه 23 شهریور 1389, 20:15 عصر
search هم کردم ولی پیدا نکردمعبارت fix position div رو تو موتورهای جستجو (گوگل ...) سرچ کنید.ده ها مقاله عالی پیدا خواهید کرد.

ساده ترین مثالی رو که میشه زد من براتون نوشتم.البته مثالی که من نوشتم بیشتر به عنوان تاپیکتون (div شناور) میخوره تا به متن سوالتون.سوال شما اندکی مبهمه،جابجا بشه یعنی چی ؟ جابجایی رو همیشه نسبت به یه چیزی بیان می کنن ،منظوری که من از سوال شما برداشتم اینه که باکس مورد نظر نسبت به کل محتویات صفحه جابجا بشه (به عبارتی نسبت به اضلاع مرورگر ثابت باشه. ). یه چیزی مثل آیکنهای شبکه های اجتماعی که در بعضی سایتها وجود دارند و به سمت چپ یا راست صفحه چسبیدند. متوجه ابهام سوالتون شدید؟:لبخندساده:
فایل ضمیمه رو ببینید،اگه سوالی بود بپرسید.
موفق باشی دوست عزیز

kazemproger
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 16:04 عصر
خیلی ممنون
این همون چیزیه که من می خوام. ولی این روش تو IE جواب نمیده. به هر حال از راهنماییتون متشکرم

hamiii
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 17:11 عصر
البته شما درست میگین. این روش توی IE6 جواب نمیده.اونهم به دلیل عدم پشتیبانی از ویژگی position:fix هستش.که با چند خط اسکریپت این مشکل توی IE6 هم حل خواهد شد.
فایل ضمیمه رو دریافت بفرمایید
موفق باشید.