ورود

View Full Version : مشكل در ميل

computerlearn
سه شنبه 23 شهریور 1389, 08:08 صبح
با سلام
يه مشكلي دارم اگه كسي ميدونه كمك كنه
تو دانشگاه ما ميل سروري هست كه يك اكانت هم در اون دامنه به ما دادن. بعضي ايميل ها كاراكترهاش درهم هست كه با اينكدينگ به يونيكد مشكل حل ميشه اما هر بار بايد اين كار رو دوباره انجام داد. به نظر من بايد خودشون به طور پيش فرض تنظيماتي انجام بدهند . اونا ميگن اين كار هزينه داره ميخوام بدونم كه دقيقاً چطور ميشه مشكل رو حل كرد و آيا واقعاً هزينه داره و ربطي به قديمي بودن ميل سرور داره؟ يا ميخوان پول زور بگيرن؟؟؟؟؟؟؟:متفکر:
لطفاً هر كي ميدونه جواب بده
ممنون

sabajamalian
سه شنبه 23 شهریور 1389, 16:20 عصر
اگه دارن از میل سرور Exchange استفاده می کنن، Exchange فارسی رو کامل Support می کنه و مشکلی نداره اگه هم از Linux به عنوان میل سرور استفاده می کنن نصب هر سرویس جدیدی مجانیه .
کلا Encoding توی Mail ها ربطی به server نداره و فقط فرستنده و گیرنده باید از یک Encoding استفاده کنند.
باید دید که آیا می شه روی سرور Default Encoding رو به Unicode تبدیل کرد یا نه . . .

computerlearn
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 15:02 عصر
اولاً ممنون از جوابتون
بعد هم فكر مي كنم حرفي از ويندوز 2000 شنيدم و اينكه بايد عوض بشه كلاً هزينه براي همين تغيير اينكد پيش فرض چقدر هست در بدترين حالت

sabajamalian
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 13:16 عصر
اگه بشه Default Encodig رو روی سرور تغییر داد، هزینه در بهترین و بددتری حالت : صفر ریال

امـــا من فکر می کنم مدیران شبکه شما قصد Upgrade کردن سرور های 2000 به 2008 رو دارن که در این صورت خرج چند میلیونی خرید سرور و سخت افزار رو خواهند داشت.

ضمنا این رو هم بگم این که شما برای خوندن mail هاتون باید Encoding رو عوض کنید یه مشکل بزرگ محسوب نمی شه. تا چند سال پیش Yahoo هم همین طور بود.