View Full Version : باز نشدن پروژه ی vb در کامپیوترهای دیگر
parisa.s
سه شنبه 23 شهریور 1389, 12:16 عصر
سلام به استادای عزیز
وقت همتون به خیر
بچه ها من یه برنامه هتلداری نوشتم از کامپوننت های codejack هم استفاده کردم ولی وقتی برناممو تو کامپیوتر دیگه می برم به هیچ عنوان اجرا نمی شه
خواهش می کنم بگین چی کار کنم؟
من فایلهای ضمیمه رو همراه برنامم گذاشتم ولی باز هم اجرا نمیشه
می شه زود جواب بدین
ممنون از همه
البته همراه این فایل ها دو تا دیگه هم بود
1-Office2007.cjstyles
2-Vista.cjstyles
به خاطر حجمش اجازه نداد وگرنه می خواستم بذارم
HjSoft
سه شنبه 23 شهریور 1389, 12:46 عصر
متن ارور رو ذکر کنید .
parisa.s
سه شنبه 23 شهریور 1389, 13:59 عصر
متن ارور رو ذکر کنید .
دقیقا متنشو نمیدونم ولی اسم فرمهایی که داخل اونها از ابزارها استفاده کردم رو می زنه و می گه فایل های ocx رو پیدا نمی کنه
milad-fa
سه شنبه 23 شهریور 1389, 14:42 عصر
با سلام،
اینایی که ضمیمه کردی ocx نیستش.
یه فرم ساده با ocx هایی که ازشون تو برنامت استفاده کردی درست کن بذار تا بشه راحت تر کمک کرد.
من فکر کنم خطا تو یه سیستم دیگه به خاطر ocx هستش.
موفق باشید/
منصور کریمی
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 01:59 صبح
سلام دوست عزیز ، من قبلاً مدت ها با VB کار کردم و می دونم مشکل شما چیه! این که برنامه شما در کامپیوتر های دیگه اجرا نمی شه دلیلش اینه که فایل های ocx,dll که در پروژه استفاده کردی و همچنین یک فایل دیگه که همراه با نصب ویژوال بیسیک ارائه می شه vbruntime.ocx بود که درست گفته باشم باید همراه پروژه ات قرار بگیره تا در کامپیوتر های دیگه اجرا بشه! شما می تونین از یه برنامه بسیار مفید که اسمش رو میگم ولی خودت می تونی از اینترنت جست وجو کنی چون آدرسش رو بلد نیستم. اسم برنامه VBPower Warp است که خودش به طور خودکار فایل های لازم برای اجرای پروژه رو همراه برنامه کپی می کنه کار کردن باهاش خیلی آسونه! خیالت راحت باشه چون من همیشه از این برنامه استفاده می کردم .
mostafag
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 08:29 صبح
برناممو تو کامپیوتر دیگه می برم به هیچ عنوان اجرا نمی شه
راه حل این مشکل فقط و فقط ساخت Setup برای برنامتون هست
و ساده ترین برنامه ساخت ستاپ برای برنامه ها هم همون package and deployment خود vb هست که وقتی وی بی رو نصب میکنید اون هم نصب میشه
خود برنامه تمامی OCX ها و DLL هایی که برای برنامه شما نیاز هست رو شناسایی میکنه و با اونها ستاپ میسازه
به همین راحتی
البته اگه بخواین ستاپ های حرفه ای بسازین باید از برنامه های حرفه ای ساخت ستاپ مثلSmart install maker یا instal shild یا بقیه استفاده کنید
ولی برای راه افتادن کار همین برنامه کافیه :متفکر:
(راستی اینایی که ضمیمه کردید چیه من که سر در نیاوردم :گیج: )
parisa.s
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 19:29 عصر
سلام
از همتون ممنون که می خواین کمکم کنین
ارور ها رو در تصاویر زیر ضمیمه کردم
شاید بتونید مشکلمو حل کنید
ممنون از همه
parisa.s
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 19:33 عصر
راه حل این مشکل فقط و فقط ساخت Setup برای برنامتون هست
و ساده ترین برنامه ساخت ستاپ برای برنامه ها هم همون package and deployment خود vb هست که وقتی وی بی رو نصب میکنید اون هم نصب میشه
خود برنامه تمامی OCX ها و DLL هایی که برای برنامه شما نیاز هست رو شناسایی میکنه و با اونها ستاپ میسازه
به همین راحتی
البته اگه بخواین ستاپ های حرفه ای بسازین باید از برنامه های حرفه ای ساخت ستاپ مثلSmart install maker یا instal shild یا بقیه استفاده کنید
ولی برای راه افتادن کار همین برنامه کافیه :متفکر:
(راستی اینایی که ضمیمه کردید چیه من که سر در نیاوردم :گیج: )
دوسته عزیز من خودم اولین باره که از خزط استفاده می کنم و کلا در برنامه نویسی مبتدی هستم
من نمیدونم فقط یه دوسته دیگه در یه پست دیگه در همین سایت این موضوع رو مطرح کرده بود که کسی هم این فایلها رو گذاشته بود و گفته بود که باید این فایلها همراه پروژه باشه مشکل اون دوستمون با این فایلها گویا حل شده بود ولی من هنوز مشکل دارم
HjSoft
جمعه 26 شهریور 1389, 08:51 صبح
Msadodc رو دستی ریجستر کنید واسه ارور اول .
واسه ارور دوم و سوم باید کامپیوتر کاربر به اینترنت وصل باشد تا کدجاک بتونه خودشو چک کنه که ببینه درسته یا نه . این نحوه چک کردن جدیدا اضافه شده چون قبلا این ابزار خیلی راحت کرک میشد ، حالا برای جلوگیری از کرک شدنش اینو گذاشته ، البته میشه کرک کرد اما من که هرچی تلاش کردم نتونستم درستش کنم . شما باید نسخه 13.0 یا 13.2 رو باید استفاده کنید ( البته اگر اشتباه نکنم )
parisa.s
جمعه 26 شهریور 1389, 19:50 عصر
Msadodc رو دستی ریجستر کنید واسه ارور اول .
واسه ارور دوم و سوم باید کامپیوتر کاربر به اینترنت وصل باشد تا کدجاک بتونه خودشو چک کنه که ببینه درسته یا نه . این نحوه چک کردن جدیدا اضافه شده چون قبلا این ابزار خیلی راحت کرک میشد ، حالا برای جلوگیری از کرک شدنش اینو گذاشته ، البته میشه کرک کرد اما من که هرچی تلاش کردم نتونستم درستش کنم . شما باید نسخه 13.0 یا 13.2 رو باید استفاده کنید ( البته اگر اشتباه نکنم )
سلام دوست عزیز
نسخه ی 13.4 برنامه رو دارم استفاده می کنم
parisa.s
جمعه 26 شهریور 1389, 20:00 عصر
دوستان من یه مشکل دیگه هم پیدا کردم
نمیدونم اگر میشه همینجا بهم جواب بدین دیگه پست ایجاد نکنم
بچه ها من از ocx office2007 در برنامم استفاده کردم وقتی داخل فرم mdi و قسمت لود فرم دستور رو می نویسم وقت اجرا قسمت عنوان از بین میره
وقتی تو قسمت active فرم نوشتم درست شد ولی مجبور شدم تو همه ی فرم هام این دستور بنویسم و این ابزارو بذارم
ولی هر بار فرم رو باز و بسته می کنم هر فرمی در برنامم دوباره ظاهر برنامم میشه شبیه ویندوز 98
نمیدونم تونستم توضیح بدم
بچه ها خواهش می کنم کمکم کنین
در ضمن فرم های برنامم child نیستن و vbmodal,mdiform نمایش داده میشن
خواههههش میکنم بگین چه کنم
HjSoft
شنبه 27 شهریور 1389, 08:52 صبح
سلام دوست عزیز
نسخه ی 13.4 برنامه رو دارم استفاده می کنم
سلام ، خوب منم که گفتم ! لطفا برگردید دوباره متن من رو بخونید ، گفتم که نسخه جدیدش یعنی 13.4 اینترنت میخواد تا فعال بشه . دوباره بخونید که چی گفتم .
موفق باشی !
parisa.s
یک شنبه 28 شهریور 1389, 00:32 صبح
سلام ، خوب منم که گفتم ! لطفا برگردید دوباره متن من رو بخونید ، گفتم که نسخه جدیدش یعنی 13.4 اینترنت میخواد تا فعال بشه . دوباره بخونید که چی گفتم .
موفق باشی !
سلام
بله
میدونم
منم حرفتون رو تایید کردم
راه حلی برای مشکل جدیدم که دو تا پست بالاتر پرسیدم ندارین؟
بچه ها از همتون خواهش می کنم زودتر جواب بدین
HjSoft
دوشنبه 29 شهریور 1389, 11:35 صبح
کد قسمتی که تغییرات رو اعمال میکنید رو اینجا قرار دهید تا بیشتر کمکتون کنیم .
Golsha
دوشنبه 29 شهریور 1389, 20:40 عصر
سلام دوست عزیز من قبلا این مشکل رو داشتم درباره سوال اول باید بگم که شما کامپوننتهایی که استفاده میکنی برای اجرا توی کامپیوترهای دیگه باید در شاخه system32 در فولدر WINDOWS وجود داشته باشن یعنی اینکه برای اجرا باید یا یه فایل ستاپ درست کنی و در ستاپ تمام کامپوننتهای استفاده شده در برنامت رو قرار بدی و مشخص کنی این کامپوننتها در شاخه system32 نصب بشه چون اگه این اتفاق نیفته ارور میده ( بهترین و زیباترین و راحت ترین و ساده ترین و ... ترین ستاپ ساز setup factory هست که اگه ازش استفاده کنی خیلی راحتی ) یا اینکه در VB یه قسمتی هست به اسم resource ( اگه اشتباه نکنم ) که باید اجراش کنی و تمام کامپوننتها رو توی اون قرار بدی و در قسمت Form_Load با استفاده از روش باینری کامپوننتها رو از resource خارج بکنی و در پوشه system32 قرار بدی . ( البته باید بگم من یک سال هست با VB کار نمی کنم و الا سورسش رو برات میذاشتم تا بهتر بفهمی ) البته یه قسمت هست که قبل از Form_load اتفاق میفته ، اگه این روش باینری رو توی اون به کار بگیری بهتره چون قبل از اینکه فرمت بالا بیاد باید کامپوننتها رو کپی کرده باشی وگرنه ارور میده . در مورد این سوال اگه یه سرچی درباره resource بکنی و پیداش کنی منظور منو راحت تر میفهمی . حالا اگه مشکلی داشتی بگو تا راهنماییت کنم . :بوس::بوس::بوس:
منم میگردم اگه سورسی از قبل داشته باشم برات میذارم . :چشمک::چشمک::چشمک:
در مورد سوال دوم هم باید بگم شرمنده من بلد نیستم ولی اساتید هستن . :گریه::گریه::گریه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.