ورود

View Full Version : نحوه اجرای وب سرویس در IIS

eL2rado
سه شنبه 23 شهریور 1389, 12:37 عصر
سلام، راستش اصلا نمیدونم این عنوانی که انتخاب کردم درست هست یا نه. من یه وب سرویس ساختم و اونو تو پروژم Add web refrence کردم که برای اجرا هر دفعه باید اونو update کنم. چطوری میشه وب سرویس رو تو iis بزارم و از اون طریق تو پروژم استفاده کنم.؟؟؟ یعنی هر دفعه تو ویژوال ازش run نگیرم.

sia_2007
سه شنبه 23 شهریور 1389, 13:41 عصر
لازم نیست حتما تو IIS هاستش کنی
پروژه وب سایتت رو کاری کن که به صورت Auto Assign ؛ پورت تخصیص نده؛
مثلا بذار دائم روی 8080 باشه
این رو تو Properties خود پروژه وب ات تنظیم کن

eL2rado
سه شنبه 23 شهریور 1389, 19:55 عصر
لازم نیست حتما تو IIS هاستش کنی
پروژه وب سایتت رو کاری کن که به صورت Auto Assign ؛ پورت تخصیص نده؛
مثلا بذار دائم روی 8080 باشه
این رو تو Properties خود پروژه وب ات تنظیم کن
میشه دقیقا بگید، پیداش نکردم..
اگه تو IIS هاست کردنشم میدونید لطفا بگید

sia_2007
سه شنبه 23 شهریور 1389, 20:40 عصر
بدین صورت عمل کن :
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=56317&stc=1&d=1284482015

sia_2007
سه شنبه 23 شهریور 1389, 20:50 عصر
وقتی IIS رو ندارید؛ Radio Button اولی؛ یعنی Visual Studio Development Server استفاده کنید؛ با Specific Port ؛
اگه دارید که آدرس رو تو IIS بزنید و Create Virtual Directory رو بزنید؛ و یا از Custom Web Server استفاده کنید
مثلا برای Apache یا Web Logic
این کار برای وقتی جواب میده که بخواهید از ASP.Net Web Service استفاده کنید
یا WCF ای که هاستش رو ASP.Net Web App قرار داده باشین؛ که توصیه میشه از WAS یا AppFabric یا BizTalk Server یا Service Bus تو Azure استفاده کنین و از این استفاده نکنین.
البته Azure که برای ایرانیها مسائل خاص خودش رو داره
اگه میخواین WCF Service تون رو تو Linux اجرا کنید ( SUSE )؛ بدونین که خیلی از امکانات پیشرفته رو از دست میدید.
ولی اگه اصرار دارین؛ Test رو کماکان با همین Visual Studio Development کار کنید؛ چون برای Debug امکانات میده؛ ولی خب برای هاست باید رو Apache هاستش کنین.
البته میدونم خوب توضیح ندادم؛ اما امیدوارم کارتون راه بیافته

eL2rado
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 00:07 صبح
این عکسی که گذاشتید برای VS2005 هستش؟ واسه من VS2008 هستش، اینم صفحه propert pageاشه:http://rapidshare.com/files/419067073/property_page.jpg