View Full Version : سوال: کمک در این نمونه css
صفر کیلومتر 1389
سه شنبه 23 شهریور 1389, 14:34 عصر
سلام
لطفا کمکم کنید که چطوری می تونم از css زیر استفاده کنم :
header {height:143px; background:url(images/header-bg.jpg) no-repeat left top
#header .row-1 { height:105px;}
#header .row-1 .fleft { padding:35px 0 0 40px;}
#header .row-1 .fright { padding:45px 28px 0 0;}
#header .row-2 { height:38px; background:url('images/menu-bg.gif') left top repeat-x; margin:0 9px;}#
اگر بخواهیم #header .row-1 .fright رو برای یه div در نظر بگیرم چه کار هایی باید انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
LORD AELX
سه شنبه 23 شهریور 1389, 15:51 عصر
در تگ head یک تگ مثل زیر باز کنید:
<style type="text/css">
</style>
حالا کد تون رو درون این تگ بنویسید. همچنین می توانید کد تون رو در یک فایل text با پسوند css ذخیره کنید و توسط تگ زیر که در قسمت head قرار می گیرد، آن را به صفحه خود اضافه کنید:
<link href="css/styles.css" type="text/css" rel="stylesheet">
در مورد اون کدی هم که می خواهید به تگ های div اختصاص دهید باید بگم که فقط کافیه کلمه div رو قبل از آکولاد قرار بدهید. این بدین معنی است که style sheet ای که درون آکولاد تعریف کردید به کل تگ های div اختصاص می یابد. بهتره راجع به selector های css مطالعه بفرمایید تا متوجه مسئله بشوید و با انواع دیگری که وجود دارد مثل انتخاب توسط class ها و id ها آشنا شوید.
موفق باشید :قلب:
صفر کیلومتر 1389
سه شنبه 23 شهریور 1389, 16:00 عصر
ممنون از توضیحاتتون ..
من می خوام #header .row-1 .frigh فقط به یک div اختصاص بدم نه همه div های صفحه الان من این #header .row-1 .frigh رو الان بخوام بدم به یک div باید همه رو به id بدم ؟
یا header رو id بدم fright رو به کلاس بدم؟
چطوری می تونم این رو به فقط یه div آختصاص بدم ؟
فرض کنید من می خوام یک هدر با استفاده از اون کدها بسازم ..
ممنون میشم راهنمایی کنید
hamiii
سه شنبه 23 شهریور 1389, 17:39 عصر
سلام
شما استایل header را فقط برای یک div میتونید استفاده کنید.برای اینکار باید از id استفاده کنید.
از استایلهای row-1 و row-2 فقط داخل باکسی که استایل header رو گرفته می تونید استفاده کنید.(به عبارتی این دو استایل زیرمجموعه استایل header هستند)
بهمین ترتیب از استایلهای fleft و fright فقط داخل باکسی که استایل row-1 رو گرفته میتونید استفاده کنید.
id زمانی استفاده میشود که بخواهیم استایلی رو فقط به یک باکس بدهیم و class زمانی استفاده میشود که بخواهیم استایلی رو به چندین باکس اختصاص بدیم. حالا خودتون تعمیم بدید به توضیحات بالا.
برای اینکه بتونید به کدهاتون مسلط بشید یه کمی باید روش کار کنید و حالتهای مختلف رو امتحان کنید. بعد براحتی میتوند باکسهاتون رو با کدهایی که دارید استایل دهی کنید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.