ورود

View Full Version : منبع در مورد Atl

C++Lover
پنج شنبه 23 تیر 1384, 21:19 عصر
سلام دوستان
من به یه منبع خوب Atl برای کسی که اطلاعات مقدماتی در مورد Atl داره و با برنامه نویسی Com هم آشناست احتیاج دارم.
لطفا لینک منبع رو برام بزارید.

ممنون

Inprise
جمعه 24 تیر 1384, 00:15 صبح
برای ATL 3 ( همراه با ویژوال سی 6 ) : Professional ATL COM Programming
برای ATL 7‌( همراه با ویژوال سی دات نت ) : Visual C++ .NET - M$ Press

هر دوش بصورت الکترونیکی هم موجوده که برای یافتنشون میتونی بری سراغ مهدی کرامتی ؛ خیلیها میگن COM مثل سیگار میمونه ؛ اگر بهش مبتلائی برای ترکش یه فکری بکن و اگر هنوز آلوده نشدی بهش فکر هم نکن ؛ ( البته چرت میگن لیکن من دلائل خودم رو دارم که ممکنه به درد سایرین نخوره ؛ اگر تو هم دلیل خودت رو داری برعکس ، بهش فکر کن و اگر نداری ... )

mehrzad007
جمعه 24 تیر 1384, 00:23 صبح
میشه برای ما هم توضیح بدین این atl چیه؟ این جور که اینپرایز تعریف می کنه آدم دهنش آب می افته که...

Inprise
جمعه 24 تیر 1384, 02:06 صبح
ATL یا Active Template Library کتابخانه ای غنی از Template های CPP برای تسریع توسعهء COM است ؛ یعنی همانطور که STL کمک میکنه بتونی به سرعت یک مدل Generic از یک سیستم فرضی سورت یا مقایسه درست کنی ، ATL با پوشش نیازهای مختلف کتابخانه های COM‌، یک Template سهل برای استفاده ، بهت میده که بتونی COM Library های بزرگ رو مدیریت کنی . ATL اصالتا" توسط VC حمایت میشه و نگارش فعلی اش که همراه ویژوال استودیو دات نت توزیع شده ، 7 است ؛ اکتیوایکسها و کلاسهای COM تولید شده با دلفی و بورلند سی هم در واقع مبتنی بر ATL هستند .

C++Lover
جمعه 24 تیر 1384, 14:56 عصر
جناب Inprise عزیز.
از توجه و راهنمایی شما متشکرم.
در ضمن، بله من هم دلایل خوبی برای استفاده از COM دارم.
ممنون.