ورود

View Full Version : حذف تاپیک بدون دلیل خاصی و با خصومت شخصی

eshpilen
سه شنبه 23 شهریور 1389, 18:29 عصر
من یه تاپیک زدم در تالار گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=171) که نمیدونم چرا مدیریت حذف کرد و دلیل حذف رو هم نوشته بود: فاقد محتوی!
درحالیکه از عنوان و مطالبی که نوشته بودم کاملا مشخص بود که تاپیک برای افراد عشق کامپیوتر و برنامه نویسی هست و ضمنا گفته بودم که تازه استارتش هست و بزودی مطالب جالبی رو در ارتباط با تفاوت های خاص رشتهء کامپیوتر و بخصوص برنامه نویسی، با رشته های دیگه که موجب استثنایی شدن اون در تاریخ بشریت شده بیان خواهم کرد. همچنین به جنبش نرم افزار آزاد و ارتباط ایجاد و موفقیت اون در این حیطه با ویژگیهای استثنایی مورد اشاره، اشاره کرده بودم.
واقعا چنین تاپیکی چه ایرادی داشته اونم در تالار گفتگوی عمومی. خب اونجا برای همین چیزاست دیگه. اگر این صحبت ها رو نتونیم اونجا توی یک فروم تخصصی با دوستان هم تخصص بکنیم پس کجا باید بکنیم.
تازه شما اون تالار رو نگاه کنید ببینید آیا تاپیک هایی که زده شده خیلی با ربط تر و تخصصی تر و دارای کیفیت بهتری بودن نسبت به تاپیک من؟
واقعا جای تعجبه.
امیدوارم مدیران گرامی از سوء استفاده از قدرت و امکانات مدیریتی در جهت تبعیض قائل شدن بین کاربران و نشون دادن خصومت های شخصی و خوشامد و نظر شخصی خودشون نسبت به افراد، اجتناب بکنن، چون واضحا عمل نامشروع و زشتی هست.

من نمیدونم طرف برای کوچکترین مشکل شخصی سخت افزار و نرم افزار خودش در اون تالار تاپیک میزنه حذف نمیکنن، بعد تاپیک منو هنوز شروع نشده و باوجود اینکه توضیح کافی داده بودم و اعلام کرده بودم سرفرصت مطالب بیشتری ارائه میدم، حذف کردن!

امیدوارم به این موضوع و تفهیم وظایف و محدودهء عمل مدیران رسیدگی بشه.
با تشکر.

eshpilen
سه شنبه 23 شهریور 1389, 19:39 عصر
چه جالب!
ظاهرا مدیر محترم همین الان شروع کردن به خونه تکونی در تالار عمومی!
اثر چنتا تاپیک حذف شدهء جدید دیده میشه. دلیلش هم نوشته عنوان نامناسب!
جالبه که این شاید تنها ایرادی بود که میشد به تاپیک مذکور بنده هم گرفت. چون من عنوانش رو گذاشته بودم: برنامه نویسی - عشق ازلی و ابدی!
اینم از روی احساسات خالص خودم بود و بینشی که بهش داشتم و قصد داشتم در ادامهء تاپیک برای دیگران هم توضیح بدم و دلایلش رو بگم که چرا رایانه و برنامه نویسی در تاریخ بشریت مثل یک ایدئال گم شده بوده. هرچند احتمالا در انتخاب عنوان سهل انگاری کردم و اشتباه بود، اما میشد درستش کرد نه؟ (یعنی الان من یه تاپیک با عنوان اصلاح شده بزنم حذف نمیشه؟)

فکر نمیکنم واقعا عنوان نامناسب دلیل خوب و متداولی برای حذف سریع و کلی یک تاپیک باشه. حداقل این امر سابقهء چندانی نداشته.
راستی در همون صفحهء اول یک تاپیک رو هم منتقل کردن.
بهرحال هرچه هست امیدوارم نیت مدیر محترم خیر بوده باشه و این کار رو برای برقراری عدالت بکنن.
هرچند بنظر من بهتره بخصوص در اون تالار انعطاف بیشتری داشته باشن که کاربران بتونن به بحثهایی که میخوان بپردازن و نیازهای متفرقهء خودشون رو هم تامین بکنن. مگه اون تالار برای همینطور چیزها نیست؟
بهرحال تاپیک من چیزی نبود که یک بحث شخصی صرف باشه. تازه هنوز نذاشتن اصلا حرفم رو بزنم و دلایل رو ذکر کنم.
اینهمه یه عده اومدن گفتن برنامه نویسی خوب نیست و نمیدونم پولش کمه و پشیمون شدیم، من بعکس میخواستم بگم همه چیز پول نیست و رایانه و برنامه نویسی به چه دلایلی بین رشته های دیگه فوق العاده استثنایی هستن و کسانی که این رشته رو دارن و خوب واردن چه مزایایی دارن و چقدر از کارشون لذت میبرن و استقلال و آزادی دارن نسبت به رشته های دیگه.
قدرت و آزادی ای که یک برنامه نویس قوی داره در تقریبا هیچ رشته ای نیست. چون حتی یک فرد یا گروهی از افراد مستقل به تنهایی تنها با شرط دارا بودن دانش و مهارت لازم، میتونه نرم افزارهایی بنویسه که با محصولات بزرگترین شرکتها هم رقابت کنه (نمونه هاش زیاده). یعنی ما در این رشته محدودیت فیزیکی و نیاز به سرمایه و دسترسی های خاص و کارگاه و کارخانه و ماشین آلات و مواد اولیهء گران قیمت و محدود نداریم برای تولید هرچیزی که میخوایم و دانش اون رو داریم. درحالیکه در رشته های دیگه اکثرا محدودیت های فیزیکی و مالی و دانشهای انحصاری و سری خیلی بیشتری وجود داره. چیزهایی مثل جنبش نرم افزار آزاد که منبع همگانی ای از دانش آزاد کامل در تمام سطوح این علم هست و به همه توانایی و فرصت برابر میده، در رشته های دیگه یا دیده نمیشه یا خیلی محدودتر و ناشناخته هست.
در نرم افزار ما براحتی در زمان کوتاه هرچیزی رو میتونیم در سطح جهانی توزیع و/یا بکارگیری کنیم.
اینا همش مزیت های بزرگ و استثنایی رایانه و نرم افزار در تاریخ بشریت هستن. اینکه هر فردی میتونه تا هرجایی که واقعا پتانسیل ذاتی و انگیزه و پشتکار داره بدون محدودیت پیش بره. خلق و نظریه پردازی و با حداکثر سرعت و راحتی نسبت به رشته های دیگه پیاده سازی و عملی کنه و حالش رو ببره و به مردم هم سود برسونه. خیلی از پروژه های نرم افزاری معروف و مفید دسکتاپ و وب مگه همینطور شروع نشدن؟
و واقعا چه رشته ای بقدر رایانه و برنامه نویسی کم هزینه و همزمان مقدار زیادی Fun هست؟
اینا و خیلی مسائل دیگه حرفایی بود که میخواستم در اون تاپیک بزنم و دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن و روش بحث کنن. بنظر شما واقعا تاپیک بد و بی ربطی و بی محتوی ای میبود؟
بهرحال گذشت. اما درست نبود. فقط امیدوارم این کار از روی مسائل شخصی نبوده باشه و صرفا یک تشخیص مدیریتی بوده باشه.
لطفا بذارید کمی نفس بکشیم و آزاد باشیم.
با تروریست که طرف نیستید آخه! نهایتش میخواد چی بشه؟ در تحریک کننده ترین مباحث با بدترین لحن ها مثلا نهایتش توی فروم دعوای لفظی میشه!! بمب منفجر نمیشه که چند نفر کشته و زخمی بده، و افراد هم با میل و کنترل شخصی خودشون به هر بحثی ادامه میدن. چنتا بیت و بایت اضافه مصرف میشه...
بنظر من اگر میخواید کاربران در بخشهای دیگه فعالیت کنن بهتره اصلا اون تالار رو بکلی حذف کنید. چون کاربرد دیگری نداره و اگر جای تاپیک های مثل تاپیک بنده در اون تالار نیست پس جای چی هست و تعریف و قوانینش چیه؟
وگرنه این تشخیص و گرایش خود کاربران هست و اگر آزادی انتخاب دارن خب خیلی ها دوست دارن اونجا فعالیت کنن و شاید اصلا بخشهای دیگه کاربرد چندانی براشون ندارن که بیشتر توی تالار گفتگوی عمومی میپلکن! (حتی مثل خودم!)

علیرضا مداح
سه شنبه 23 شهریور 1389, 20:13 عصر
سلام،
دلیل این همه مرثیه سرایی چه هست؟
بارها گفته شده است که اگر نسبت به رفتار مدیران اعتراضی دارید، به مدیر مربوطه PM بزنید، در صورت لزوم پیگیری خواهد شد، با این شیوه ای که شما پیش گرفتید تنها نظم سایت برهم می خورد،
به موجب نکته ی فوق، این تاپیک قفل می شود،/