View Full Version : مبتدی: مشکل در شروع کار با mfc
msahrayi
سه شنبه 23 شهریور 1389, 19:06 عصر
سلام به همگی
من تازه می خوام mfc یاد بگیرم. (البته یه کم برنامه نویسی کنسولی بلدم.) برای این کار کتاب
sams teach yourself visual c++.NET in 21 days
رو انتخاب كردم. ولی بعضی چیزایی که توی کتاب نوشته اصلا توی visual studio 2010 وجود نداره و یا توابع ورودی ها رو ساپورت نمی کنن و ...
خودم فکر میکنم به خاطر قدیمی بودن کتاب و عوض شدن یه سری از چیزاست.
اگه اینطوره چه کتابی وجود داره که این تغییرات رو لحاظ کرده باشه.
و اگه نه مشکل چیه؟
ممنون
مصطفی ساتکی
سه شنبه 23 شهریور 1389, 22:46 عصر
سلام.
نه مطالب عوض نشده .لطفاً برای گفته هاتون نمونه بیارید بجز ویزارد و شکل و شمایل در اصول تغییری داده نشده.
کتاب visual C++ .Net که نویسندش Ivor Horton رو بخونید کتاب How to program که نویسندش Deitel اینهم کتاب خوبیه.
و اون کتاب هم که در بالا بهش اشاره کردید تو زمینه mfc خوبه.
موفق باشید.
(ehsan)
جمعه 26 شهریور 1389, 20:20 عصر
چرا یک فرقایی داره!
مثلا باید حتما رشته هارو معرفی کنی که چه جنسی هست. این کتاب بر پایه VS 2003 نوشته شده.
مثلا لاید حتما برای دستور MessageBox رشته هاتو بذاری داخل
یا از نوع lpstrt تعریف کنی. اما توی 2003 این کارو نمیکردی مشکلی نداشت.
MessageBox(TEXT("Salam"),TEXT("salam"));
mehdi.mousavi
شنبه 27 شهریور 1389, 12:01 عصر
سلام به همگی من تازه می خوام mfc یاد بگیرم. (البته یه کم برنامه نویسی کنسولی بلدم.) برای این کار کتاب sams teach yourself visual C++.NET in 21 days رو انتخاب كردم. ولی بعضی چیزایی که توی کتاب نوشته اصلا توی visual studio 2010 وجود نداره و یا توابع ورودی ها رو ساپورت نمی کنن و ... خودم فکر میکنم به خاطر قدیمی بودن کتاب و عوض شدن یه سری از چیزاست. اگه اینطوره چه کتابی وجود داره که این تغییرات رو لحاظ کرده باشه. و اگه نه مشکل چیه؟ ممنون
سلام.
انتشارات Sams عموما مزخرفترین کتب در زمینه های فنی رو منتشر میکنه. بهتون توصیه کتب نوشته شده توسط یکی از این افراد رو بخونید:
David J. Kruglinski
David S. Platt
Charlz Petzold
Jeff Prosise
George Shephard
و ...
یکی از اون کتابهای خوب، اینه (http://www.amazon.com/Programming-Windows-Second-Jeff-Prosise/dp/1572316950).
MFC Internals (http://www.amazon.com/MFC-Internals-Microsoft-Foundation-Architecture/dp/0201407213) یک کتاب خوب دیگه در این زمینه هستش.
بعدش عنوان کتابی که شما نوشته اید هستش Visual C++.NET، که این مساله ارتباطی با MFC نداره. شما میخواهید Managed C++ رو یادبگیرید؟؟؟ اگر اینطوره، MFC اونجا جایگاهی نداره. اگر دنبال یاد گرفتن MFC هستید، به یکی از دو کتاب فوق، یا کتب نوشته شده توسط افراد فوق رجوع کنید.
چرا یک فرقایی داره! مثلا باید حتما رشته هارو معرفی کنی که چه جنسی هست. این کتاب بر پایه VS 2003 نوشته شده. مثلا لاید حتما برای دستور MessageBox رشته هاتو بذاری داخل یا از نوع lpstrt تعریف کنی. اما توی 2003 این کارو نمیکردی مشکلی نداشت.
MessageBox(TEXT("Salam"),TEXT("salam"));
این مثالی که زدید، اصلا مثال خوبی نبود. تو نسخه های قبلی Visual Studio، (یا اونموقع ها اسمش Visual C++ بود)، بصورت پیش فرض Character Set پروژه، Multi-Byte Character Code بود، که خوب، این باعث میشد شما بتونید string ها رو بدون آوردن Literal هایی که نامبردید، در برنامه تعریف کرده و ازشون استفاده کنید. یادم نمیاد از کدوم نسخه به بعد، این پیش فرض به Unicode Character Set تغییر کرد.
الان هم شما میتونید در صورت نیاز، به تنظیمات پروژه برید، در بخش Configuration Properties / General گزینه Character Set رو به Option مورد نظرتون تغییر بدید و برنامه رو کامپایل کنید. طبیعتا اگر MBCS بذارید، دیگه نیازی به استفاده از TEXT Literal نخواهید داشت.
اما در کل بله، تفاوتهایی کرده. اینکه ATL و MFC هر دو از یکسری کلاسها استفاده میکنن (که قبلا اینطور نبود) شاید یکی از بزرگترین تفاوتهاش باشه. اما در کل، ساختار همونی هستش که قبلا بوده و با صرف زمان اندکی میشه به تفاوتها پی برد.
موفق باشید.
tukanmishsevda
شنبه 01 آبان 1389, 17:45 عصر
با عرض سلام
کتاب آقای جعفرنژاد قمی در این ضمینه چطوره؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.