View Full Version : استفاده از قفل Tiny در Delphi
sabajamalian
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 11:04 صبح
سلام
من یه نرم افزار به کمک Delphi تهیه کردم و می خواستم بوسیله قفل Tiny اونو قفل گذاری کنم.
روشی رو هم که انتخاب کردم اینه که بخشی از اطلاعات مهم برنامم رو (مثلا آدرس دیتابیس رو) روی حافظه این قفل قرار بدم تا با قطع قفل از کامپیوتر ادامه کار کردن با نرم افزار غیر ممکن بشه. از کجا باید شروع کنم و چطور می تونم به حافظه این قفل دسترسی داشته باشم. من الان کامپوننت اونو هم روی Delphi نصب کردم و از طریق Delphi می تونم قفل رو initial کنم.
سوال بعدیم اینه که شناسه SpecialID روی این قفل ها چه استفاده ای داره؟ توی Help شون نوشته بودن که یه کد انحصاری برای برنامه ما صادر میکنند که به افزایش امنیت کمک می کنه. این کار چطور انجام میشه؟
سوال آخرم هم اینه که قرار دادن بخشی از اطلاعات مهم نرم افزارم روی این قفل برای قفل گذاری نرم افزار کافیه؟
مرسی :لبخندساده:
Ahmad Chehreghani
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 19:08 عصر
من یه نرم افزار به کمک Delphi تهیه کردم و می خواستم بوسیله قفل Tiny اونو قفل گذاری کنم.
روشی رو هم که انتخاب کردم اینه که بخشی از اطلاعات مهم برنامم رو (مثلا آدرس دیتابیس رو) روی حافظه این قفل قرار بدم تا با قطع قفل از کامپیوتر ادامه کار کردن با نرم افزار غیر ممکن بشه. از کجا باید شروع کنم و چطور می تونم به حافظه این قفل دسترسی داشته باشم. من الان کامپوننت اونو هم روی Delphi نصب کردم و از طریق Delphi می تونم قفل رو initial کنم.
سلام
وقتي از منشور سيمين خريد ميکنيد، يک CD هم به همراه قفل ها بهتون ميده که در اون يک مثال به زبان هاي مختلف هستش.
اولين چيزي که شما بايد به قفل اختصاص بديد، رمز هستش(که فکر کنم بايد 15 رقم باشه). اين کار رو با نرم افزار Programmer انجام ميديد. وقتي رمز رو به قفل اختصاص داديد ، برنامه به شما يک کد 30 رقمي (که از رمز شما ساخته شده) ميده که توي برنامه بايد اون کد رو چک کنيد.
قفل يک قسمت Data هم داره که ميتونيد از اون استفاده کنيد و مثلا کانکشن استرينگ هاتون رو توي اون بريزيد.
سوال بعدیم اینه که شناسه SpecialID روی این قفل ها چه استفاده ای داره؟ توی Help شون نوشته بودن که یه کد انحصاری برای برنامه ما صادر میکنند که به افزایش امنیت کمک می کنه. این کار چطور انجام میشه؟
کد ويژه قفل (Spacial ID) : بخش مربوط به کد ويژه در قفل Tiny متشکل از 16 بايت است. در اين بخش مي توان يک رشته ذخيره کرد که توسط آن قفل هاي خريداري شده توسط بک شرکت يا گروه نرم افزاري در انحصار آن شرکت يا گروه قرار مي گيرد. (راهنماي قفل)
سوال آخرم هم اینه که قرار دادن بخشی از اطلاعات مهم نرم افزارم روی این قفل برای قفل گذاری نرم افزار کافیه؟
بستگي به بخش مهمش داره.
مثلا براي يک پروژه تحت شبکه نميتونيد آدرس سرور رو اونجا ذخيره کنيد چون قفل پشت سرور هستش و کلاينت ها اونو نميبينن.
مهم برنامه نويسي شما هستش. بايد برنامتون رو جوري بنويسيد که خيلي زود لو نره که شما کجا قفل رو فراخوني ميکنيد. مثلا از Thread استفاده کنيد.
devil00x
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 08:55 صبح
به نظر من این جور قفل ها هم قابل ریت شدن هستش - ولی پیشنهاد میکنم اگه خاصی از این قفل ها استفاده کنی خودت هم اطلاعاتی که براش میفرستی یا ازش میگیری کدینگ بزاری تا یکی وسط راه اطلاعت رو ندزده و ازش استفاده کنه.
چون خیلی راحت میشه اینکار رو انجام داد .
به نظر من دیگه اینکارا فایده نداره چون خیلی راحت این روشها قابل ریت شدن هستش. بایستی یک روش از خودت ابداع کنی تو هر کار که قبلا استفاده نشده تا ریت کردنش مشکل باشه و یا از روش های ترکیبی برای حفاظت استفاده کنید.
موفق باشید.
h_mohamadi
شنبه 27 شهریور 1389, 21:49 عصر
بله همان طور که دوستان فرموده اند قفل مهم است ولي زيرکي شما در استفاده از قفل اين کمک را به شما مي کند که نرم افزارت ديرتر هک شود و اگر بخواهي مرتب قفلت را چک کني خوب هکر به راحتي تابع چکت را پيدا و به راحتي حذف مي کند و يا مسير ديتابيست را به صورت مجازي مي دهد و ديگر قفلت کارايي ندارد بهتر است اين کار به طور رندوم و با زيرکي خاصي کار شود.البته من از اساتيد فن معذرت مي خواهم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.