View Full Version : لیست ابزارهای مدیریت و همکاری پروژه نرم افزاری در ایران
arashmidos2020
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 11:53 صبح
سلام.
از برنامه نویس هایی که در تیم های نرم افزاری فعالیت می کنن تقاضا دارم اسم ابزارهایی که در شرکت هاشون برای همکاری و تعامل و مدیریت پروژه های نرم افزاریشون استفاده می کنند بگن و یا اینکه اگر برنامه دیگر رو توصیه می کنن بگن و ضمنا یک مقدار از ویژگی هاشونو درج کنید.
تا اینجای کار من خودم ActiveCollab و Gemini رو می دونم که در حال استفاده هستند.
بعضی از شرکت های بزرگ از شیرپوینت استفاده می کنن
می خوام در نهایت به یک مقایسه کلی بین همه اونا برسم
با تشکر
Asad.Safari
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 14:48 عصر
JIRA + Version One
به خاطر ساپورت محیط Agile
موفق باشید
arashmidos2020
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 16:57 عصر
بقیه نظری ندان؟ بگید دیگه لااقل اسمشون رو بگید
Asad.Safari
جمعه 26 شهریور 1389, 11:13 صبح
من بسیار دیده ام که در محیط های نرم افزاری از نرم افزار MS Project استفاده می کنند که اصلا نرم افزار مناسبی برای این امر نمی باشد . (این هم نرم افزاری دیگر )
موفق باشید
javadbayani
چهارشنبه 29 دی 1389, 18:13 عصر
JIRA + Version One
موفق باشید
اينها رو از كجا دانلود كنيم كه دمو نباشند؟
vcldeveloper
چهارشنبه 29 دی 1389, 19:57 عصر
JIRA + Version One
چرا از Axosoft OnTime (http://www.axosoft.com/ontime) استفاده نمی کنید؟ ابزارهای خوبی داره، از Scrum هم پشتیبانی خیلی خوبی میکنه.
JaguarXF
پنج شنبه 30 دی 1389, 06:13 صبح
سلام.
از برنامه نویس هایی که در تیم های نرم افزاری فعالیت می کنن تقاضا دارم اسم ابزارهایی که در شرکت هاشون برای همکاری و تعامل و مدیریت پروژه های نرم افزاریشون استفاده می کنند بگن و یا اینکه اگر برنامه دیگر رو توصیه می کنن بگن و ضمنا یک مقدار از ویژگی هاشونو درج کنید.
تا اینجای کار من خودم ActiveCollab و Gemini رو می دونم که در حال استفاده هستند.
بعضی از شرکت های بزرگ از شیرپوینت استفاده می کنن
می خوام در نهایت به یک مقایسه کلی بین همه اونا برسم
با تشکر
مدیریت defect های گزارش شده توسط تیمهای داخلی اعم از برنامه نویسی و تستینگ : JIRA
مدیریت پروژه : Version One
مدیریت درخواستهای مشتریها - اعم از defect و enhancement و : siebel call center
مدیریت requirement ها : Rational Requisite Pro
مدیریت سورس کد : SVN و یک ابزار ساخت داخلی شرکت که قبل از اختراع! SVN از آن استفاده میکردند و همچنان هم برای نگهداری کد ها در pipeline های مختلف و نگهداری کلیه اطلاعات ( تغییر کد - دیزاین داکیومنت ها و ... ) مربوط به هر Feature از آن استفاده میکنیم.
مدیریت software testing شامل کلیه مراحل اعم از Black Box, Regression , Certifcation, و ... : HP Quality Center
مدیریت اسناد - ویکی پیج - تالار بحث و گفتگو و .. : share point
از کدام متنفرم : share point چون کند است. و HP QC چون سنگین است. عین تانک.
hejazee
یک شنبه 23 بهمن 1390, 07:55 صبح
من هم به تازگی با ProjectPier آشنا شدم. ولی به نظر نمی آید که به کار من بیاید.
در ضمن Open Atrium هم سیستم قدرتمندی است ولی کار با آن نیز دشواری های خاص خود را دار (نیاز به آشنایی با دروپال)
و هیچ کدام آن طور که من می خواستم نیست.
من دنبال سیستمی میگردم که مدت زمان صرف شده توسط هر شخص برای هر task را دقیقا مشخص کند و یک جور timer هم داشته باشد که مثلا کارمند (برنامه نویس) تایمر را Start کند و شروع به کار کند. و تایمر زمان انجام کار را برای وی ذخیره کند.
و در نهایت بتوان از تایم ها گزارش گیری کرد و جمع زمان های صرف شده برای هر پروژه و جمع زمان های صرف شده توسط هر شخص و ... را به فرمت های مناسب استخراج کند.
و این نرم افزار باید تحت وب باشد.
اگر شما چنین سیستمی می شناسید لطفا معرفی کنید.
JaguarXF
شنبه 06 اسفند 1390, 05:27 صبح
من دنبال سیستمی میگردم که مدت زمان صرف شده توسط هر شخص برای هر task را دقیقا مشخص کند
همون version one که چند خط بالاتر هم گفته بودم.
www.peyman
یک شنبه 07 اسفند 1390, 20:05 عصر
redmine هم یک سیستم مدیریت task برای کارهای گروهی است که تحت وب است و open source
ضمنا یک پلاگین روی firefox و chrome داره که log time میگیره و میتونی زمان شروع start کنی و زمان پایان کارت stop کنی و گزارش هم بر اساس زمان های صرف شده و پروژه ها و افراد و ... میده
delphi77
سه شنبه 07 آذر 1391, 20:26 عصر
البته من با ردماین کار کردم توی دسترسی هاش یک کم مشکل داره
واقعیت اش اینه که هر کاری کردم نتوانستم آن را برای استفاده از درخواست های کارفرما کاستمایز کنم یک چیزی شبیه به crm
farhad_swh
چهارشنبه 08 آذر 1391, 00:38 صبح
Team foundation server
ad.davachi
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 10:13 صبح
الان ظاهرا version one زیاد استفاده میشه
از کجا باید سورسش رو بدست آورد ؟
اسم کاملش همینه؟
ebrahimmp
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 16:16 عصر
همون طور که دوستان اشاره کردند یکی از قویترین نرمافزارهای این حوزه، ردماین (Redmine) هست که نسخهٔ بومیشدهاش با پشتیبانی از تقویم شمسی، متون دوجهته و خلاصه نیازهای خاص کاربران ایرانی در https://peygir.net در دسترس هست.
یک سرویس پیگیر رایگان و عمومی هم وجود داره: https://peygir.org
stabesh
دوشنبه 17 فروردین 1394, 13:30 عصر
سلام
آیا از نرم افزار primavera هم هنوز برای مدیریت پروژه های نرم افزاری استفاده می شود؟
این نرم افزار متدلوژی خاصی را پشتیبانی می کند؟
stabesh
دوشنبه 17 فروردین 1394, 13:37 عصر
چرا از Axosoft OnTime (http://www.axosoft.com/ontime) استفاده نمی کنید؟ ابزارهای خوبی داره، از Scrum هم پشتیبانی خیلی خوبی میکنه.
این نرم افزار که پولیه و فقط 14 روز رایگانه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.