ورود

View Full Version : مبتدی: کارکردن منشی و رییس تحت شبکه

Bita.Jo
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 15:24 عصر
با سلام
من روی تاپیک هم نوشته ام که مبتدی ام. اول گفتم که گله نکنید.
برنامه ای دارم که با بانک Sql کار می کند و همه اطلاعات آن در بانک قرار دارد.حداقل دو نفر با این برنامه همزمان کار می کنند. می توانم دو نسخه از برنامه نصب کنم که هردو به یک بانک وصل شوند برای مشاهده یا تغییر. ولی کاری که من باید بکنم این است که منشی نامه ای را از بانک لود کرده و رییس آنرا ببیند. اصلا نمی دانم این کاررا چطور انجام دهم.یعنی این دو نسخه برنامه می توانند اطلاعات به هم بفرستند. آیا این به شبکه برمی گردد یا مفهوم دیگری دارد. متشکر می شوم راهنمایی کنید.

بیتا:خجالت:

ashkan209
جمعه 26 شهریور 1389, 17:29 عصر
... می توانم دو نسخه از برنامه نصب کنم که هردو به یک بانک وصل شوند برای مشاهده یا تغییر.
این جملتون سوالیه یا خبری ؟
اگه سوالیه ، جوابش مثبت هست

ولی کاری که من باید بکنم این است که منشی نامه ای را از بانک لود کرده و رییس آنرا ببیند.
اینکه منشی لود کند و رئیس ببیند یعنی چی ، واضحتر بگین

اصلا نمی دانم این کاررا چطور انجام دهم.یعنی این دو نسخه برنامه می توانند اطلاعات به هم بفرستند. آیا این به شبکه برمی گردد یا مفهوم دیگری دارد.
طبیعیه که دو نسخه از برنامه می بایست دارای یک دیتابیس باشند و بنابراین دیتابیستون در روی یکی از سیستمها میزارین و اون دو برنامه با کانکشن استرینگ داینامیک به دیتابیس وصلشون میکنید (فرض بر این هست که دو سیستم همدیگه رو بر روی شبکه می بینند)
حالا هر دو سیستم اطلاعات واحدی رو می بینند

Bita.Jo
شنبه 27 شهریور 1389, 08:35 صبح
با سلام و تشکر
تقریبا راهش را پیدا کردم یعنی الگوریتم ذهنی اش را درآوردم حالا باید پیاده سازی شود ببینم چه مشکلاتی دارد. راهم این است اگر اشکال واضحی دارد راهنمایی کنید:
منشی هرنامه ای که تشخیص دهد ، شماره اش را در جدولی ذخیره میکند و رییس فقط آن جدول را دیده و نامه ها را یکی یکی پاراف کرده و پس از بستن آن نامه در جدول بعنوان پاراف شده ذخیره می گردد که منشی بفهمد. من می خواستم منشی شماره نامه را بزند و اصل نامه روی مانیتور رییس نمایش داده شود. اما فکر می کنم خیلی سخت می شود و راه جدید بهتر است (از نظر منطقی و برنامه نویسی)

ashkan209
شنبه 27 شهریور 1389, 09:36 صبح
منشی هرنامه ای که تشخیص دهد ، شماره اش را در جدولی ذخیره میکند و رییس فقط آن جدول را دیده و نامه ها را یکی یکی پاراف کرده
میتوانید یک فیلد در نظر بگیرید که با تغییر مقادیر آن وضعیت نامه هم تغییر پیدا کند
فرض کنید فیلیدی بنام status داریم و زمانیکه نامه ای در سیستم ایجاد شد مقدار آن 1 شود ، چنانچه نیاز به پاراف دارد مقدار آن 2 شود پس از پاراف مقدار آن 3 شود
حال شما در همان فرم اصلی نامه ها کلیدی برای منشی طراحی می کنید تا رکوردهای مورد نظرش(اونایی که نیاز به پاراف دارند) رو انتخاب کنه و کلید مذکور(ارسال برای پاراف) رو بزنه ، و عملکرد کلید به این صورت هست که فیلد status رکوردهای انتخاب شده را 2 میکند . حالا رئیس روی مانیتورش همون فرم رو که باز هستش میتونه رکوردها رو refresh کنه تا نامه های نیاز به پاراف رو ببینه
البته اگه میخواین که این قسمت هم بصورت اتوماتیک انجام بشه میتونید برای فرم رئیس یک تایمر بذارین که هر از چند دقیقه یکبار به دیتابیس کانکت شده و آخرین وضعیت رکوردها را دریافت و نمایش دهد
حالا رئیس رکوردهای مورد نظرش رو انتخاب میکنه و کلید پاراف رو میزنه
عملکرد این کلید اینه که فیلد status رو برای رکوردهای موردنظر به 3 آپدیت میکنه
حالا منشی میتونه با refresh یا همون تایمر نامه های پاراف شده رو ببینه
توی پیاده سازی خیلی ساده هست
اگه مشکلی داشتید ، عنوان کنید (ضمن اینکه گذاشتن تایمر برای نرم افزارهایی که تراکنش زیادی با دیتابیس دارند، پیشنهاد نمیشه)