ورود

View Full Version : سوال: تشخیص نوع پایگاه داده

M.T.P
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 17:12 عصر
درود بر شما برنامه نویسان گرامی: :قلب:
یک برنامه مدیریت کافی.نت رو دیدم که تنظیمات قیمت خود رو در فایل زیر که ضمیمه کردم ذخیره میکند. تو NotePad بندازید ببینید چی هست؟! به فکر خودم رسید گفتم شاید فایل با دسترسی تصادفی با طول رکورد مشخص باشه ، اما وقتی Len هر رکورد قیمت رو میگیرم با طول رکورد قیمت بعدیش متفاوته ! :متفکر:
از اساتید خواهش دارم نوع پایگاه داده در فایل زیر رو عنوان کنند.

akbarg64
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 19:40 عصر
پس کو پسوردش؟؟؟پسورد میخواد.اس کیو ال نیس؟؟؟؟

M.T.P
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 19:52 عصر
پس کو پسوردش؟؟؟پسورد میخواد.اس کیو ال نیس؟؟؟؟

سلام ، ممنون از توجه تون
پسورد نداره ، sql و اکسس هم نیست ، یه جورایی تو مایه های Random Access هست اما چطور و چه نوعی رو نمیدونم. :متفکر:

xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 23:17 عصر
سلام،
مگه از روی ConnectionString مشخص نیست که چه دیتابیسی هست؟

M.T.P
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 10:54 صبح
سلام،
مگه از روی ConnectionString مشخص نیست که چه دیتابیسی هست؟

با تشکر از شما مدیر محترم:
برنامه ای که خدمتتون عرض کردم سورسش رو ندارم و فقط بانکش رو ضمیمه کردم که دوستان محبت کنند و بررسیش کنند ببینند چه نوع پایگاه داده ایست!؟! برام خیلی مهمه!

ali190
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 11:02 صبح
فکر میکنم این فایل اصلاً از نوع برنام های پایگاه دادن نیست
یک فایل txt هست
یعنی برنامه نویس بجای استفاده از پایگاه داده از یک فایل txt برای ذخیره سازی داده ها استفاده کرده
برای اینکه من تا بحال فایل پایگاه داده (aceess ، sql server و....) رو با حجم 1kb ندیدم.
ممنون
یاعلی

M.T.P
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 11:41 صبح
فکر میکنم این فایل اصلاً از نوع برنام های پایگاه دادن نیست
یک فایل txt هست
یعنی برنامه نویس بجای استفاده از پایگاه داده از یک فایل txt برای ذخیره سازی داده ها استفاده کرده
برای اینکه من تا بحال فایل پایگاه داده (aceess ، sql server و....) رو با حجم 1kb ندیدم.
ممنون
یاعلی

بله درسته بانک Sql و Access نیست ، تو پست اول هم عرض کردم.
اما یادمه 10 ، 12 سال پیش به جای بانک اکسس یا sql از امکان:

Open FileName For random Access Read Write As FileNumber Len = Len(Users)

استفاده میکردم که با دادن شماره رکورد در دستور Get و Put با رکوردها کار میکردم اما در فایلی که ضمیمه کردم ، طول رکوردها هم انداره نیست یعنی وقتی از اولین کاراکتر تا آخرین کاراکتر هر رکورد رو هایلایت می کنم و Lenش رو میگیرم با رکورد بعدیش هم انداره نیست !!!!!

خلاصه اینکه از همگی تشکر میکنم. :گیج: