View Full Version : کمک در تقییر سورس @@@@@@@
tofan8
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 18:43 عصر
سلام.
من میخوام وقتی تو یه وب سایت وارد شدم تو یه چیزی مثل خود مروگرم بیام سورس رو تقیر بدم به این مثال توجه کنید :
من تو یه صفحه ی تماس با ما هستم
و تو اونجا 3 تافیلد و جود داره و هر سه محدودیت کارکتر دارن میخوام با تقیر در سورس اون صفحه فیلد ها تقیر بدم و محدودیت روبردارم سپس ارسال رو بزنم
حتما شما میگید خوب تو یه صفحه دیگه بساز بعد به اونجا ارسال کن !! ولی نه این مثال من اماتو بودش یه کارهایی هست که باید تو خوده صفحه ی سایت انجام بشه:گریه:
امیدوارم گرفته باشید چی میگم یه برنامه معرفی کنید:خجالت:
aspismylove
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 18:53 عصر
و تو اونجا 3 تافیلد و جود داره و هر سه محدودیت کارکتر دارن میخوام با تقیر در سورس اون صفحه فیلد ها تقیر بدم و محدودیت روبردارم سپس ارسال رو بزنم
اونجوری باشه که دیگه واویلا میشه :متعجب::متعجب:
نه نمیشه (تا جایی که من میدونم)
موفق باشید :ناراحت::افسرده:
binyaft
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 19:25 عصر
اقا اولا تاپیک رو در یه جا بزنید و دنبال کنید !!
دوما شما داخل سایت خودتون میخواهید تغییر بدید یا یه سایت دیگه هست که میخوایهد محدودیتشو برداری؟
tofan8
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 20:19 عصر
اقا من میگم شما یه برنامه معرفی کنید که سایت توش باز بشه بعد بشه همونا رو تغیر دادا.
اقایی که میگید اینجوری باشه واویلا میشه مگه چیه سمته کلاینته هر کاری بخوای میتونی بکنی اونا باید سمته سرور باگ بگیرن چون به همین دلیل به کلاینت نمیشه اطمینان کرد.
کسی این برنامه رو داره؟
hamiii
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 20:48 عصر
من میخوام وقتی تو یه وب سایت وارد شدم تو یه چیزی مثل خود مروگرم بیام سورس رو تقیر بدم
این کار هیچ معنی جز هک نمیتونه داشته باشه.حتی اگه در حد تغییر یک حرف باشه.
یادمه قبلا تو افزونه های فایرفاکس همچین چیزی دیدم ولی هیچ شکی ندارم که سرکاریه! اگه به این راحتی باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه دوست عزیز
مگه چیه سمته کلاینته هر کاری بخوای میتونی بکنی اونا باید سمته سرور باگ بگیرن چون به همین دلیل به کلاینت نمیشه اطمینان کرد. اینا یعنی چه؟:لبخندساده:
شاید بهتر باشه تو یه انجمن دیگه سوالتونو بپرسید.
aspismylove (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=147819) گفته :
موفق باشید :ناراحت::افسرده:
ولی من امیدوارم موفق نباشید:چشمک:
binyaft
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 21:18 عصر
نه ، هک کردن بعضی جا ها خیلی هم خوبه
پاسخ شما رو داخل تالار پی اچ پی دادند ، به اونجا مراجعه نمایید
hamidre13
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 00:03 صبح
می تونی از افزونه فایرفاکس به اسم فایر باگ استفاده کنی!
البته این افزونه مخصوص طراحان هست و فقط روی ظاهر صفح تغییراتی رو اعمال میکنه!
در ضمن مطمئن باش که حتی مبتدی ترین برنامه نویسان سایت هم اعتبار سنجی ها رو بلدن و هم در سرور و هم در کلاینت چک می کنند !
:متعجب:
xoogle.ir
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 09:34 صبح
Firebug رو روی فایرفاکستون نصب کنید میتونید هرچیزی که خواستید رو ویرایش کنید.
اصلا سایت مایکروسافت رو باز کنید و به جای اسم بیل گیتس اسم خودت رو بنویس :لبخند:
کروم هم یه همچین چیزی رو داره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.