View Full Version : استفاده از مزیت های صادرات نرم افزار
farhadgreat
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 21:58 عصر
سلام
سوالی داشتم از خدمت دوستان
بنده در یک سال اخیر موفق به فروش برخی از نرم افزارهای نوشته شده توسط خود از طریق بعضی از پورتال های خارجی شدم و تمامی مدارک مبنی بر فروش ( به صورت الکترونیکی) به مشتریان خارحی و دریافت مبلغ مورد نظر از طریق paypal موجوده و من می خوام از مزیت های صادراتی برای واردات کالاهای مورد نیاز خودم اقدام کنم چون طبق قانون افراد یا شرکت ها به همان میزان صادرات می توانند واردات بدون تعرفه داشته باشند.
ولی مشکل اصلی اینه که من نمی دونم چجوری می تونم این کار رو بکنم با توجه به اینکه کالای از طریق گمرک صادر نشده و نمیدونم گمرک چه مدارکی از من می خواد
مثلا من 13000 دلار فروش داشتم و می خوام یک ماشین 13000 دلاری بدون تعرفه وارد کنم دوستان اگر اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی کنند
با تشکر
farhadgreat
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 08:00 صبح
مرتضی جان اولا چرا تاپیک رو حذف کردی!
دوما از کجا فهمیدی اشتغال ایجاد نکرده!
ما لان 3 نفر آدمیم که داریم از این راه درآمد کسب میکنیم و ارز وارد مملکت می کنیم! به این نمیگن چرخش اقتصاد مملکت؟ نکنه چرخش اقتصاد واردات کالا از چینه
با تشکر
eshpilen
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 10:11 صبح
ببخشید میشه بگید دقیقا چه نرم افزارهایی؟
سفارش دادن یا از قبل تهیه کرده بودید؟
حامد مصافی
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 10:57 صبح
طبق اطلاعات من:
اول: قانون "واردات در قبال صادرات" در صورتي معتبره كه شما اظهار نامه صادرات كالا رو داشته باشيد، اين اظهار نامه بر حسب ارزش مالي كالاي صادر شده به شما اعطا مي شود. اظهار نامه صادرات كالا در صورتي صادر مي شود كه كالا از گمرك كشور جمهوري اسلامي ايران به خارج صادر شده باشد و مدارك آن در سازمان پايانه ها موجود باشد. كاري كه شما انجام داديد صادرات (طبق قانون كشور نيست) بلكه يك انتقال به خارج است، مثل اينكه چيزي را براي يكي از بستگان خود در خارج ارسال كرده باشيد.
دوم: در مورد نرم افزار ممكن است قانون كمي فرق كند.
سوم: اتومبيل شامل اقلام وارداتي بدون تعرفه نيست.
چهارم: استفاده قطعي از اين اظهار نامه شامل ماليات خواهد بود.
farhadgreat
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 12:27 عصر
طبق اطلاعات من:
اول: قانون "واردات در قبال صادرات" در صورتي معتبره كه شما اظهار نامه صادرات كالا رو داشته باشيد، اين اظهار نامه بر حسب ارزش مالي كالاي صادر شده به شما اعطا مي شود. اظهار نامه صادرات كالا در صورتي صادر مي شود كه كالا از گمرك كشور جمهوري اسلامي ايران به خارج صادر شده باشد و مدارك آن در سازمان پايانه ها موجود باشد. كاري كه شما انجام داديد صادرات (طبق قانون كشور نيست) بلكه يك انتقال به خارج است، مثل اينكه چيزي را براي يكي از بستگان خود در خارج ارسال كرده باشيد.
دوم: در مورد نرم افزار ممكن است قانون كمي فرق كند.
سوم: اتومبيل شامل اقلام وارداتي بدون تعرفه نيست.
چهارم: استفاده قطعي از اين اظهار نامه شامل ماليات خواهد بود.
با تشکر
من دقیقا دنبال همین قانون نرم افزار میگردم آیا قانونی براش وجود داره یا نه
خودرو هم یک مثال بود چیزهای زیادی هست برای واردات
اگر دوستان از قانون صادرات نرم افزار اطلاعی دارند ممنون میشم ما رو هم در جریان بزارند
با تشکر
morrning
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 12:43 عصر
متاسفانه تا اونجا که من اطلاع دارم همچین قانونی وجود نداره مگر اینکه نرم افزار تون رو با پک بفرستید یعنی همراه جعبه و دفترچه راهنما و ...
مرتضی پیروزی
جمعه 26 شهریور 1389, 01:53 صبح
مرتضی جان اولا چرا تاپیک رو حذف کردی!
دوما از کجا فهمیدی اشتغال ایجاد نکرده!
ما لان 3 نفر آدمیم که داریم از این راه درآمد کسب میکنیم و ارز وارد مملکت می کنیم! به این نمیگن چرخش اقتصاد مملکت؟ نکنه چرخش اقتصاد واردات کالا از چینه
با تشکر
سلام دوست عزیزم؛
پاک کردنم دلیل داشت که بماند!
اشتغال زایی بحث جدایی هست، اینکه شما چند نفر باشید که شراکتی یک کار کوچیک بکنید رو چرخش اقتصادی میگن ولی نه به اون اندازه که انتظار واردات با تسهیلات داشته باشیم.
روزانه هزاران هزار نفر دارن ارز وارد ممکلت میکنن و به داد و ستد میپردازند که در مقابل قریب به اتفاق اونها 13000 دلار اصلاً به حساب نمیاد!
-----
در ضمن اگر کار شما ثبت نشده باشه و مالیات و ..... پرداخت نکرده باشید، به عنوان کار زیر زمینی محسوب میشه( و شاید براتون ایجاد دردسر هم بکنه!!).
ولی برای اطمینان میتونید برید به سازمان های ذیربط و سوال کنید تا براتون هزاران بند و تبصره و
ماده و...... ارائه کنن تا از کارتون پشیمون بشید!
موفق باشید
اوبالیت به بو
جمعه 26 شهریور 1389, 02:07 صبح
سلام
بايد يك شركت رسمي ثبت كرده باشيد
بعد بايد عضو اتاق بازرگاني و صنايع و معادن بشيد و كارت عضويت بگيريد.
كارت بازرگاني بگيريد (فكر كنم از گمرك)
يك فايلي داشتم الان پيداش نمي كنم. اساس نامه اتحاديه صادر كنندگان نرم افزار بود. خيلي كامل به جز همه چيز رو شرح داده بود
farhadgreat
جمعه 26 شهریور 1389, 08:58 صبح
سلام
بايد يك شركت رسمي ثبت كرده باشيد
بعد بايد عضو اتاق بازرگاني و صنايع و معادن بشيد و كارت عضويت بگيريد.
يك فايلي داشتم الان پيداش نمي كنم. اساس نامه اتحاديه صادر كنندگان نرم افزار بود. خيلي كامل به جز همه چيز رو شرح داده بود
آقا دستت درد نکنه اگر فایل رو پیدا کردی ما رو هم در جریان بزار
مرتضی گفت که 13000 دلار رقمی نیست که باهاش بشه تسهیلات گرفت رقم 13000 دلار رو جهت قیاس با قیمت خودروگفتم وگرنه رقم فروش 65000 دلار شده توی یک سال بعد اونجوری هم که شما میگی نیست ارزی که داخل ایران میشه (غیر نفتی) یک ششم صادرات هم نیست پس باید به افرادی مثل ما هم تسهیلات داده بشه
با تشکر از همگی
m.hamidreza
جمعه 26 شهریور 1389, 13:48 عصر
اشخاص حقوقی باید به اداره ثبت شرکت ها (میرداماد) مراجعه کنن.
موفق باشید.
farhadgreat
جمعه 26 شهریور 1389, 13:54 عصر
اشخاص حقوقی باید به اداره ثبت شرکت ها (میرداماد) مراجعه کنن.
موفق باشید.
کارت بازرگانی بگیرم مشکل عدم خروج کالا از گمرک حل میشه؟
چون من کالام نرم افزاره و همه چی به صورت مجازی رد و بدل میشه
با تشکر
اوبالیت به بو
جمعه 26 شهریور 1389, 14:40 عصر
سلام
خدا دوست داره. پيدا كردم.
شما حتما برو اداره ثبت شركت ها. قبلش با يك وكيل صحبت كن كه يه وقت اگر خواستي مستندات قبلي رو ارائه بدي تو دردسر نيوفتي بگن ماليات بده و تخلف كردي و غيره.
تذکر:
1- قابل توجه اشخاص حقیقی و حقوقی که تقاضای صدور کارت بازرگانی (برای اولین بار) را دارند:
قبل از تکمیل فرم ها و انجام مراحل نسبت به دریافت دو برگ اصل اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی که به گواهی اداره ثبت شرکتها رسیده باشد و نیز اصل گواهی پلمپ دفاتر از اداره ثبت شرکتها به آدرس تهران بزرگراه مدرس نبش میرداماد اقدام نمایند.
2- اشخاص مذکور در بند 1 چنانچه دارای مدرک تحصیلی زیر لیسانس می باشند قبل از انجام مراحل تشکیل پرونده در اتاق بازرگانی تهران خواهشمند است در کلاسهای توجیهی کارت بازرگانی که در روزهای یکشنبه یا چهارشنبه راس ساعت 14 در محل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران برگزار می گردد شرکت نموده و برگه تائیدیه حضور در کلاس را بهمراه سایر مدارک در زمان تشکیل پرونده ارائه نمایند. (به همراه داشتن کارت شناسایی برای حضور در کلاس فوق الزامیست)
3- نظر به اینکه کارت بازرگانی پس از انجام مراحل صدور و یا تمدید از طریق پست به آدرس محل کار متقاضی (اشخاص حقیقی آدرس مندرج در اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی و اشخاص حقوقی آدرس دفتر مرکزی مندرج در روزنامه رسمی) ارسال می گردد لذا خواهشمند است نسبت به درج آدرس و کد پستی صحیح دقت لازم و کافی را بعمل آورند.
m.hamidreza
جمعه 26 شهریور 1389, 18:27 عصر
چون طبق قانون افراد یا شرکت ها به همان میزان صادرات می توانند واردات بدون تعرفه داشته باشند.
با تشکر
البته قانون به این شکل نیست. من دقیقشو یادم نیست ....
پست برادر حامد مصافی توضیحات خوبی بود به پست اول شما.
فروش شما چون در چارچوب قوانین صادرات نبوده صادرات بحساب نمیاد. شما از الان به بعد رو باید برنامه ریزی کنی و ببینی چقدر این کار در قیاس با حالت فعلی "بصرفه" هست. بعد از گرفتن کارت بازرگانی باید بعضویت اتحادیه صادرکنندگان نرم افزار هم در بیای که تا اینجاش در حدود 1میلیون هزینه ات هست تازه اگه نخوای لوگوی شرکت رو هم ثبت کنی. این عضویت ها یکساله هست برای تمدیدش دوباره پول میگیرن. علاوه بر این هزینه ها، شما مالیات رو هم باید در نظر بگیری و پرس و جو کنی ببینی شرایط مالیات در صادرات به چه صورته آیا بصرفه هست یا نه! در تولید نرم افزار و مخصوصا پشتیبانی شرایط مالیات زیاد خوب نیست. مثلا برای پشتیبانی تا 22 درصد میتونن مالیات بگیرن که این باعث میشه اکثر شرکت های نرم افزاری اصلا قراردادهای پشتیبانی رو به دارایی گزارش نکنن یا یه چیز دیگه گزارش کنن. من صادرات رو نمیدونم چه جوریه. چون صادرات هست و ارزآوری میکنه طبیعتا باید معاف باشن اگه معاف باشن خیلی عالیه.
بعد از این مراحل دیگه فروش شما در اتحادیه مشخص هست. برای واردات نرم افزار اطلاعاتی ندارم. شما اگه جایی پیدا کردی به ما هم بگو برادر.
موفق باشید.
farhadgreat
جمعه 26 شهریور 1389, 19:16 عصر
دست همه دوستان درد نکنه از بابت وقتی که گذاشتند برای پاسخ
من تقریبا به جوابی که میخواستم رسیدم امیدوارم اونایی هم که مشکل من رو داشتند به جواب رسیده باشند
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.