ورود

View Full Version : سوال: استفاده از پایگاه داده...آری یا خیر!

zoleikha
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 16:09 عصر
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من فرمی حاوی تعدادی سؤال دادم که جلوی هرکدوم یک کمبوباکس حاوی گزینه هاشه و سؤالها و گزینه ها کاملا ثابت هستن.وقتی اپراتور برای هر سؤال گزینه ای رو انتخاب می کنه و در آخر ذخیره می کنه باید جوابها در پایگاه داده ذخیره بشه
می خواستم بدونم برای سؤالات و گزینه ها جدولهایی رو اختصاص بدم و یا می تونم وقتی گزینه انتخاب شد فقط text اون رو در پایگاه ذخیره کنم؟
دلیل سؤالم اینه که فکر می کنم اگر برای سؤالات جدول بذارم در اثر کوئری های سنگین load شدن سؤلات طول می کشه درحالیکه در روش دوم فقط یک فرم با تعدادی label دارم!

Asad.Safari
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 16:15 عصر
می خواستم بدونم برای سؤالات و گزینه ها جدولهایی رو اختصاص بدم و یا می تونم وقتی گزینه انتخاب شد فقط text اون رو در پایگاه ذخیره کنم؟

به فکر تغییرات و گسترش سیستم هم باشید . در صورتی که بعدا خواستید سوالات جدیدی اضافه شود چه باید بکنید ؟ هزینه تغییر چقدر می شود ؟ بنده مواردی را مشاهده کرده ام که کارفرما قسم می خورد که فلان قسمت کاملا ثابت خواهد ماند و ما هم بر اساس نظرات کارفرما به صورت ایستا طراحی کردیم و بعد از مدتی مجبور شدیم دوباره از اول به صورت پویا ایجاد کنیم .

به نظر بنده بهتر است به گسترش های بعدی سیستم فکر کنید و خودتان به سوال پاسخ دهید در صورتی که لازم دیدید جدول بذارید و در غیر این صورت بدون جدول کار کنید .

موفق باشید

meysam_pro
جمعه 26 شهریور 1389, 20:43 عصر
به نظر بنده بهتر است به گسترش های بعدی سیستم فکر کنید

تو Agile که میگن از تغییرات استقبال میکنیم..... Just Kidding

Asad.Safari
جمعه 26 شهریور 1389, 23:10 عصر
تو Agile که میگن از تغییرات استقبال میکنیم..... Just Kidding

به خاطر همین استقبال از تغییرات باید سیستم را طوری طراحی کنیم که هزینه تغییرات به حداقل برسد . در Agile تغییرات کدکثیف و طراحی نامناسب امکان ندارد و هر کس بگوید که می تواند , بدانید که دروغی بیش نیست . حتی موردی به صراحت بیان شده است که : "طراحی خوب و برتری فنی باعث افزایش چابکی می شود" .

پس Agile گفته از تغییرات استقبال کنید اما این را هم گفته که باید چه مواردی را برای انجام این مورد باید رعایت کنید . این مورد دقیقا مثل این است که در اسلام گفته شده هر کس جهاد در راه خدا کند به بهشت می رود , فردی تمام گناهان صغیره و کبیره را در حق ملت و خدا انجام می دهد و انتظار دارد که با انجام جهاد به بهشت برود !!!؟ ممکن است ؟ آیا فقط با انجام جهاد می توان بهشتی شد ؟ Agile هم همینگونه است , باید Agile شد ... .

موفق باشید