View Full Version : سازگاری دات نت با ویندوز xp یا seven
samaram
جمعه 26 شهریور 1389, 21:28 عصر
من تا حالا ویندوزم اکس پی بوده. حالا میخوام سون نصب کنم. میخوام بدونم ممکنه در روال نوشتن برنامه هام در دات نت و یا ران کردن برنامه های قبلیم مشکل داشته باشم؟ کلا اگه باالفرض من برنامه ام رو در ویندوز سون بنویسم ولی سیستم مقصد(سیستمی که میخوام برنامه رو ببرم روش نصب کنم) ویندوزش اکس پی باشه و یا بالعکس مشکلی پیش میاد؟
flash118
جمعه 26 شهریور 1389, 21:38 عصر
دوست عزیز بستگی به نوع برنامه و اینترفیس برنامه تون فکر نکنم مشکل خاصی پیشیاد ولی باتوجه به امکانات و gui قوی که سون نصبت به اکسپی داره و برخی امکانات که سون داره و اگسپی نداره ممکن هست در بر خورد با این موارد در اکسپی براتون در سیستم کاربر مشکل ساز باشه ولی اونم با کمی دقت و بررسی میتونید رفعش کنید در هر صورت کم کم دیگه همه کاربر سون میشم بنظرم به فال نیک بگیرید و کارتون رو آغاز کنید ولی بیس کارتون همون ویندوز اکسپی باشه تا به مشکل بر خورد نکنید
sinashahab
جمعه 26 شهریور 1389, 21:46 عصر
یعنی من هم از VistaApi مثلا حالت شیشه ای در فرمام استفاده کنم در XP جواب نمیده ؟؟!
نمیشه اون Dll مورد نظر رو کنار برنامه گذاشت ؟؟
flash118
جمعه 26 شهریور 1389, 21:57 عصر
با سلام دادش سینا
چرا نمی تونید شما می تونید استفاده کنید حتی میتونید فرم های سون رو روی ویندوز شبیه سازی کنید فکر کنم جوابم یه خورده مبهم بود اگه یادتون باشه یه سون یه امکانات خاص در حرکت بین پنجره ها بصورت محو وجود داره ولی در اکسپی نیست من یه نمونه برنامه نوشته بودم تو سون که خیلی عالی برای فرم ها شبیه سازی رو انجام میداد و جسابی کاربر پسند شده بود ولی وقتی تو اکسپی اجرا کردم نه تنها اجرا نشد بلکه کل برنامم هم بهم ریخت داداش نگران نباش شما مشکلی در اون لجاظ براتون پیش نمی یاد
samaram
یک شنبه 28 شهریور 1389, 21:28 عصر
من فعلا با حرکت بین پنجره و این چیزا سر و کار ندارم. میخوام بدونم برای کلیت هایی مثل پشتیبان گیری و ریستور و ذخیره ی اطلاعات در بانک و فراخوانی از بانک و مراجعه به درایوها واین چیزا مشکلی پیش نمیاد؟
faridprogrammer
یک شنبه 28 شهریور 1389, 21:48 عصر
در دات نت چند هماهنگی رو بررسی کنید
1. در مورد خود دات نت: دات نت به طور کلی روی تمام ویندوز ها نصب خواهد شد و از این نظر مشکل خاصی نخواهید داشت. به این توجه داشته باشید که در ویندوز xp سرویس پک 2 به بعد دات نت 2 به صورت پیشفرض وجود دارد. و نیازی به نصب دات نت نخواهد بود.
در ویندوز vista به بعد دات نت 3 و 3.5 وجود دارد که قابلیت اجرای برنامه های دات نت 2 را نیز دارد.
2. در مورد کامپوننت های خارجی توسعه داده شده روی دات نت و کلاس های مختلف دات نت.
وقتی از کلاس یا کامپوننتی استفاده میکنید حتما پلتفرم های پشتیبان کننده ی آن را در msdn نگاه کنید. که بعدا به مشکل نخورید.
در حالت کلی اگر برنامه شما به طور خالص از دات نت مثلا 2 استفاده کرده باشد در انتقال آن به سیستم با ویندوز vista یا 7 مشکلی بوجود نخواهد آمد. چون بیشتر ناهماهنگی های احتمالی موجود در برنامه به طور اتوماتیک توسط موتور دات نت رفع خواهد شد.
ولی اگر از توابع سیستمی ویندوز به صورت مستقیم استفاده کرده باشید خطر ایجاد ارور بوجود خواهد آمد.
همچنین به طور کلی از استفاده از کلاس ها یا توابعی موسوم به Obsolete
جدا خودداری کنید چون آنها کاندیدای حذف از فریورک در ورژنهای اینده هستند.
samaram
پنج شنبه 01 مهر 1389, 13:40 عصر
دوستای خوب برنامه نویس شما ویندوز سیستم هاتون چیه؟ میخوام بدونم عموما برنامه نویس ها چه ویندوزی رو سیستمشون نصب میکنن
flash118
جمعه 02 مهر 1389, 06:01 صبح
دوست عزیز
وقتی کسی پروژه ای رو بر عهده می گیره بیاید براش مهم سیستم عالم خودش نباشه باید با هر سیستمی که کاربر نهاییش راحته برنامه نویسی کنه چون حرف آخر رو کاربر می زنه پس بنظر من شما به جای حستجوی سیستم عامل دوستان برنامه نویس به کنکاش سیستم عاملی که کاربر باهاش راحته برید که تو ایران خودمون قربونش برم همه اکثرا ویندوز اکسپی اونم درصد زیادشون ویندوز های سرویس پک قدیمی و امنیت و پر باگ و الا خود من بخاطر کارهام linux, sun matishin و خیلی دیگر نصب و استفاده کردم بازم اگه کمکتون میکنه دقیق تر میگم بروی چشم
samaram
شنبه 15 آبان 1389, 13:15 عصر
من ویندوز سون رو روی سیستمم نصب کردم. اولین مشکلی که بهش برخوردم این بود که مثلا رنگ پس زمینه ی یه تکست باکس رو من سفید تعریف کرده بودم اما الان خاکستری نشون میده:اشتباه:
کلا من گیج شدم. بالاخره به عنوان یه برنامه نویس بهتره چیکار کنم؟ سون یا اکس پی؟
MoS4k1
شنبه 15 آبان 1389, 13:35 عصر
من ویندوز سون رو روی سیستمم نصب کردم. اولین مشکلی که بهش برخوردم این بود که مثلا رنگ پس زمینه ی یه تکست باکس رو من سفید تعریف کرده بودم اما الان خاکستری نشون میده:اشتباه:
کلا من گیج شدم. بالاخره به عنوان یه برنامه نویس بهتره چیکار کنم؟ سون یا اکس پی؟
احتمالا شما از رنگهای سیستمی استفاده کردید
JaguarXF
شنبه 15 آبان 1389, 23:37 عصر
من تا حالا ویندوزم اکس پی بوده. حالا میخوام سون نصب کنم. میخوام بدونم ممکنه در روال نوشتن برنامه هام در دات نت و یا ران کردن برنامه های قبلیم مشکل داشته باشم؟ کلا اگه باالفرض من برنامه ام رو در ویندوز سون بنویسم ولی سیستم مقصد(سیستمی که میخوام برنامه رو ببرم روش نصب کنم) ویندوزش اکس پی باشه و یا بالعکس مشکلی پیش میاد؟
باید یک رگیولار اکسپرشن بنویسی که بگرده داخل تمام سورس کدهات و خاصیت IntegralHeight رو روی ComboBox ها به False تغییر بده. در غیر اینصورت MaxDropDown رو نادیده میگیره.
samaram
دوشنبه 17 آبان 1389, 08:27 صبح
باید یک رگیولار اکسپرشن بنویسی که بگرده داخل تمام سورس کدهات و خاصیت IntegralHeight رو روی ComboBox ها به False تغییر بده. در غیر اینصورت MaxDropDown رو نادیده میگیره.
میشه بیشتر توضیح بدین؟
samaram
دوشنبه 17 آبان 1389, 08:29 صبح
کلا حالا که من از ویندوز سون استفاده میکنم به چه مسایلی در برنامه نویسی دات نت باید توجه کنم که اگه برنامه ام روی اکس پی اجرا شد مشکل نداشته باشه؟
samaram
شنبه 30 بهمن 1389, 17:58 عصر
کلا حالا که من از ویندوز سون استفاده میکنم به چه مسایلی در برنامه نویسی دات نت باید توجه کنم که اگه برنامه ام روی اکس پی اجرا شد مشکل نداشته باشه؟
چند وقته کسی به این پستم جواب نداده. اما من به جوابش احتیاج دارم. لطفا کمکم کنید.
ویندوز من سون هستش. میخوام بدونم باید چه نکاتی رو رعایت کنم تا ویندوز کاربر اگه اکس پی باشه مشکلی پیش نیاد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.