PDA

View Full Version : سوال: کار با تصویر باتن



sempay_ninjutsu
شنبه 27 شهریور 1389, 10:17 صبح
سلام
بچه من چند تا فرم دارم که اولیش لاگین بعد صفحه اصلی برنامه و بعد صفحه های دیگر..........
من برای باتن تایید تو فرم لاگین و صفحه اصلی عکس گذاشتم و هیچ مشکلی نداشت اما برای صفحات دیگر که عکس واسه باتن میذارم هیچی رو نشون نمیده.موقع طراحی این عکس هست ولی تو اجرا نیست.:گریه:
حالا اگه میشه بگید من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

javad_r_85
شنبه 27 شهریور 1389, 10:39 صبح
سلام
بچه من چند تا فرم دارم که اولیش لاگین بعد صفحه اصلی برنامه و بعد صفحه های دیگر..........
من برای باتن تایید تو فرم لاگین و صفحه اصلی عکس گذاشتم و هیچ مشکلی نداشت اما برای صفحات دیگر که عکس واسه باتن میذارم هیچی رو نشون نمیده.موقع طراحی این عکس هست ولی تو اجرا نیست.:گریه:
حالا اگه میشه بگید من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در پوشه دیباگ برنامه فایل Exe ایجاد شده را پاک کنید و سپس برنامه رو دیباگ کن

sempay_ninjutsu
شنبه 27 شهریور 1389, 11:15 صبح
من اینکارو هم کردم ولی بازم درست نشد .
من تو قسمت bin برنامه پوشه debug و فایل exe برنامه رو پاک کردم و دوباره دیباگ کردم.اما باز هم درست نشد!!!!!!!

masoudmok
شنبه 27 شهریور 1389, 11:18 صبح
یه بار Clean Solution و Rebuild Solution کن شاید درست بشه . از وراثت و این جور چیزا که استفاده نکردی ؟؟

sempay_ninjutsu
شنبه 27 شهریور 1389, 11:20 صبح
اول کل پوشه debug رو که پاک کردم درست شد.اما الان دوباره به مشکل خورده و هر کاری میکنم درست نمیشه.چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

masoudmok
شنبه 03 مهر 1389, 11:42 صبح
از منوی build دو تا clean و دو تا build رو انتخاب کن . چک کن ببین اگه مثلا یه ابجکت جدید بذاری و واسش عکس بذاری نشون میده یا نه . اگه تو یه فرم جدید باشه که بهتر . مطمئن شو خصوصیتی رو به اشتباه t یا f نکردی

sempay_ninjutsu
شنبه 03 مهر 1389, 14:02 عصر
همه فرم هام درسته ولی یکی از فرم هام این مشکل و داره و هر چی ار این فرمم رو تغییر میدم(مثل عکس واسه باتن)هیچ تغییری نمیکنه .بچه ها کمکم کنید آخر پروژست اگه این درست بشه تمومه .
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککک!

vahid301
شنبه 03 مهر 1389, 16:32 عصر
یه کلید با عکس را از فرمای دیگت کپی کن ببین نشون میده

sempay_ninjutsu
شنبه 03 مهر 1389, 16:49 عصر
با هزار بد بختی درستش کردم.خاصیت localizable فرمم رو false کردم درست شد.
ممنون از همه