ورود

View Full Version : طراحی صفحات پویا

zashesh
شنبه 27 شهریور 1389, 12:22 عصر
سلام
من طراحی سایت رو 1 سالی هست که شروع کردم اما تا حالا بنا بر درخواست هایی که برای این کار داشتم همه ی سایت ها کاملا استاتیک بودند اما حالا چند تا کار دارم که باید اونهارو به صورت داینامیک بسازم
حالا سوالی که دارم اینه که فرقی بین ساختن صفحات پویا و ایستا هست البته توی طراحی

aspismylove
شنبه 27 شهریور 1389, 12:41 عصر
سلام
من طراحی سایت رو 1 سالی هست که شروع کردم اما تا حالا بنا بر درخواست هایی که برای این کار داشتم همه ی سایت ها کاملا استاتیک بودند اما حالا چند تا کار دارم که باید اونهارو به صورت داینامیک بسازم
حالا سوالی که دارم اینه که فرقی بین ساختن صفحات پویا و ایستا هست البته توی طراحی
سلام دوست عزیز خسته نباشید

شما توی سایت های داینامیک باید برای صفحه مدیریت و.. که خبر یا هر چیزی به سایت اضافه کنه برنامه نویسی کنید

موفق باشید :قلب::قلب:

zashesh
شنبه 27 شهریور 1389, 12:54 عصر
خیلی ممنون از پاسخگویی شما
بزارید بیشتر توضیح بدم من css,html,java,jqرو بلدم وهمچنین php نیز همینطور
من می خوام بدونم که من که کارم ساخت صفحه هست تغییری توی کارم به وجود می یاد یا اینکه نه یعنی من مثل قبل صفحه خودم رو می سازم با فرق اینکه حالا صفحه رو به برنامه نویسم تحویل بدم وکار پویا نمایی به طور کامل به عهده ی برنامعه نویس هست :لبخند::لبخند:

aspismylove
شنبه 27 شهریور 1389, 13:04 عصر
خیلی ممنون از پاسخگویی شما
بزارید بیشتر توضیح بدم من css,html,java,jqرو بلدم وهمچنین php نیز همینطور
من می خوام بدونم که من که کارم ساخت صفحه هست تغییری توی کارم به وجود می یاد یا اینکه نه یعنی من مثل قبل صفحه خودم رو می سازم با فرق اینکه حالا صفحه رو به برنامه نویسم تحویل بدم وکار پویا نمایی به طور کامل به عهده ی برنامعه نویس هست :لبخند::لبخند:
خوب خیلی عالیه که شما css,html,java,jq بلد هستید پس مشکلی توی طراحی ندارید ..

خوب خودتون هم میگید PHP هم بلدین پس دیگه مشکل کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید با زبان PHP برنامه های مورد نیاز خودتون و بنویسید (صفحه مدیریت و ... ) البته من PHP بلد نیستم وگرنه حتما کمکتون میکرد .

در ضمن شما مثل قبلا روال طراحی صفحات خودتون و طی کنید با این تفاوت که در کنار اون طراحی صفحات صفحه مدیریت هم باید بسازین ....!!

:لبخندساده:

hamiii
شنبه 27 شهریور 1389, 14:08 عصر
سلام دوست عزیز
پویایی یک سایت داینامیک به معنای استفاده از جاوا اسکریپت،جی کوئری و یا هر ابزار پویا نمایی نیست.
در یک سایت داینامیک مدیر سایت برای افزودن یک مطلب جدید به وبسایت خود نیازی به ویرایش یک صفحه ی html بصورت دستی و قرار دادن لینک اون توی دیگر صفحات ایجاد شده ندارد.
در یک وبسایت داینامیک مدیر سایت یک سیستم مدیریت محتوا خواهد داشت که با وارد کردن یوزرنیم و پسورد خود در قسمت لوگین وبسایتش وارد اون خواهد شد. در قسمت مدیریت سیستم براحتی قادر خواهد بود سایت خود را مدیریت و آپدیت کند. با ویرایشگری که در اختیار دارد می تواند یک پست جدید ایجاد کند یا پستهای قبی را ویرایش کند.
با سیستم لینک باکس خود می تواند لینکهای روزانه و دائم خود را مدیریت کند و هزاران کار دیگه.
حتما تا الان متوجه شدید.چون بطور حتم تا کنون یک وبلاگ ساختین و وارد سیستم مدیریتش شدید.اگر اینکار رو انجام ندادین حتما انجام بدین.

در جواب اینکه چطور میشه یک وبسایت پویا داشته باشیم :
برای اینکه بتونی یک وبسایت داینامیک داشته باشی باید یک سیستم مدیریت محتوا که نمونه های مختلفی اعم از رایگان و پولی و با زبانهای مختلف (asp,php) وجود دارند رو روی هاست نصب کنی .
با نصب یک سیستم مدیریت محتوا براحتی میتونید یک پوسته نیز مطابق با سلیقه خود بسازید و یا پوسته های موجود از پیش نوشته شده را ویرایش کنید.
به عبارتی تنها تفاوتی در طراحی یک وبسایت دینامیک و استاتیک برای یک طراح وجود دارد اینه که در وبسایت استاتیک فقط یک index داری که چند تا صفحه html بهشون لینک شده ولی در یک وبسایت دینامیک شما یک index دارید که یکسری تگهای مربوط به سیستم مدیریت محتوا را در برگرفته اند.
به عنوان مثال یک تابع php وظیفه فراخوانی عنوان پستها را بر عهده دارد.

فکر کنم توضیح بیشتری نیاز نباشه.
برای شروع کار با سیستم های مدیریت محتوا من وردپرس رو بهتون پیشنهاد میکنم.
یه سرچ بزنید : ساخت پوسته برای وردپرس و از هزاران نتیجه بدست آمده استفاده کنید.

یا علی
موفق باشید

zashesh
شنبه 27 شهریور 1389, 23:19 عصر
سلام دوست عزیز
پویایی یک سایت داینامیک به معنای استفاده از جاوا اسکریپت،جی کوئری و یا هر ابزار پویا نمایی نیست.

سلام واقعا از توجه شما تشکر می کنم اما شاید این موضوع رو باید بگم که من اینو می دونم پویایی یک سایت داینامیک به معنای استفاده از جاوا اسکریپت،جی کوئری و یا هر ابزار پویا نمایی دیگه نیست من فقط این مشکل رو دارم که مثلا من می تونم صفحات ایستایی که قبلا درست کردمو به صورت داینامیک تحویل مشتریم بدم ودیگه مشتری من یکصفحه adminخاص داشته باشه تا دیگه بنا به فرمایش شما برای تولید یک صفحه جدید از دوباره کد نویسی رو شروع نکنه وبرنامه پشتیبان php(برای من) این کار هارو انجام بده
یا نه من باید در طراحی صفحه قبل از ارایه به برنامه نویس کارهای جدیدی که تا قبل از این در صفحات ایستا انجام نمی دادم رو اتجام بدم:قلب::قلب::قلب:

hamiii
یک شنبه 28 شهریور 1389, 09:24 صبح
سلام
درود بر شما
البته طراحی صفحات HtML برای یک سایت داینامیک اندکی بیشتر کار خواهد برد(نسبت به صفحات استاتیک).
به عنوان مثال پیش بینی افزایش ارتفاع صفحه بر اثر ارسال شدن پست های طولانی، یا در مواردی بزرگتر شدن ارتفاع سایدبار نسبت به محتوای پستها و خیلی موارد جزیی که فقط هنگام طراحی این صفحات بهشون برخورد میکنین و شاید قابل پیش بینی هم نباشند.
در صورتی که در طراحی صفحات استاتیک بسیاری از این مشکلات بوجود نمیاد.
یک مثال: طراحی یک قطعه مکانیکی قابل انعطاف و چرخش در چند راستا و محور مختلف رو درنظر بگیرید و طراحی یک قطعه یک تکه ثابت ! طراحی کدامیک راحت تره؟!

قبل از ارایه به برنامه نویس
فکر نکنم طراحی یک صفحه بکمک دو نفر (طراح HTML و برنامه نویس) کار مفیدی باشه. برعکس بر مشکلات کار افزوده میشه.
غالبا طراح HTML سعی میکنه برنامه نویسی یادبگیره و یا برنامه نویس سعی میکنه در حد نیازش HTML یاد بگیره.
تصور کنین مشکلات پیش بینی نشده ای که اشاره کردم برای کدنویسی html شما در حین برنامه نویسی و پویا شدن صفحات بوجود بیاد،اون وقته که پروژه بین شما و دوستتون پاس کاری خواهد شد و ...

در این رابطه مطالب بسیار زیادی در اینترنت هست .سرچ کنید زودتر از اینجا به نتیجه خواهید رسید.بیان خیلی جزییات از حوصله این تاپیک ها خارجه
موفق باشی دوست عزیز

hamiii
یک شنبه 28 شهریور 1389, 09:33 صبح
راستی، مهمترین بخش طراحی یک وبسایت داینامیک طراحی HTML هست که شما از عهده اش برمیاید.
حتما نیازی نیست برنامه نویسی رو یاد بگیرید. کافیه یک سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید و براش پوسته طراحی کنید.

zashesh
دوشنبه 29 شهریور 1389, 20:27 عصر
واقعا ممنون