ورود

View Full Version : کتاب الکترونیکی: ۵۰ اشتباه رایج وبمسترها هنگام ساختن وبسایت



hamiii
شنبه 27 شهریور 1389, 14:18 عصر
شما که دارین زحمت میکشین و وبسایتتون رو طراحی میکنین بهتره از تجربیاتی که دیگران طی چندین سال در بهینه سازی وبسایت ها و جذب بازدیدکننده بیشتر کسب کرده اند استفاده کنیم.

میتونید کتاب الکترونیکی ای که دیروز در وبلاگستان فارسی منتشر شده و حاوی 50 نکته و اشتباه رایج در طراحی است (http://pcfa.ir/50.zip) رو مطالعه بفرمایید.

موفق باشید

famarini
شنبه 27 شهریور 1389, 14:42 عصر
سلام دوست من
خیلی مقاله جالبی بود حال کردم جمع و جور و مفید بود.
موفق باشید

m.hamidreza
شنبه 27 شهریور 1389, 16:22 عصر
در انتخاب دامنه و هاستینگ چیزهای عجیبی نوشته!
ضمن اینکه منبع و نویسنده هم نداره...

Web.Designer01
یک شنبه 28 شهریور 1389, 21:09 عصر
در انتخاب دامنه و هاستینگ چیزهای عجیبی نوشته!
ضمن اینکه منبع و نویسنده هم نداره...

یه جا گفته:


شما باید سرویس بر پایه لینوکس را انتخاب کنید!
خب اگه سایت ما با ASP.NET و sql server بود چی؟سرویس لینوکس که اینارو ساپورت نمیکنه.چرا میگن هاستای ویندوزی امنیت کمتری نسبت به لینوکسی دارن و اکثرا هاست لینوکسی رو پیشنهاد میدن؟تکلیف مایی که با asp.net و sql سایتمونو ساختیم چیه؟!

davood59
دوشنبه 29 شهریور 1389, 14:04 عصر
ببینید دوست عزیز؛
منظور از اینکه میگن سایتهای لینکوس امنیتشون بیشتره ، به همون مبحث منبع باز بودنشون برمیگرده.
اگه اینطوری باشه پس اکثر ما هم که از ویندوز استفاده میکنیم، باید خودمون رو به لینوکس سوق بدیم و اونجا کار کنیم.
شما هم اگه با دات نت کار میکنید دلیلی نداره که حتما هاست لینوکس انتخاب کنید(و قادر به اینکار هم نیستید)، مطمئن باشید امنیت هاستهای ویندوز هم اونقدر زیاد هست که براحتی به خطر نیفته.

Web.Designer01
دوشنبه 29 شهریور 1389, 17:01 عصر
منظور از اینکه میگن سایتهای لینکوس امنیتشون بیشتره ، به همون مبحث منبع باز بودنشون برمیگرده.
open source بودن چرا باعث افزایش امنیت هاستای لینوکسی میشن؟

davood59
سه شنبه 30 شهریور 1389, 07:36 صبح
بدلیل اینکه کدهاش در اختیار افراد قرار داره و اگه نقص امنیتی پیدا کنه عده زیادی فورا دست به کار میشن تا اون نقص رو برطرف کنن! اینجوری دیگه منتظر نمیمونن تا مایکروسافت هروقت خواست بسته امنیتیش رو بیرون بده!.

eshpilen
سه شنبه 30 شهریور 1389, 08:59 صبح
علتش درهاله ای از ابهام هست. هنوز کسی ثابت نکرده واقعا علتش چیه اما تئوریهای قابل توجهی وجود داره. مثل تعدد و تنوع و پیچیدگی بیشتر توزیع های لینوکس که ویروس نویسی برای اونها کم صرفه و دارای گسترهء عمل و مدت اثر کوتاهی میکنه. البته باید گفت بازمتن بودن و ضمنا اینکه لینوکس از ابتدا اصولی و برای شبکه و چندکاربری طراحی شده، میتونن عوامل مهم دیگری باشن.
بهرحال واقعیتی هست که میبینید و اون اینکه تعداد ویروسهای و تهدیدهای امنیتی نوشته برای لینوکس، درمقابل ویندوز بسیار ناچیز هست. یه توزیع یا نرم افزار روی لینوکس (که اکثرشون آزاد/بازمتن هستن) به فرض اینکه حفره و نقصی داشته باشه، هرکس این اختیار و امکان عملی رو داره که اون رو برطرف بکنه. چون هم کدمنبع در دسترس هست و هم مجوزهای لازم برای هر تغییر و تکثیر و توزیعی. اما درمورد ویندوز و محصولات کدبسته و انحصاری، باید منتظر باشید تا تولید کنندهء اصلی انگیزه و وقت برطرف کردن این اشکالات رو داشته باشه. چیزی که بارها دیده شده خیلی به تاخیر افتاده یا اصلا هیچوقت انجام نشده (تا مثلا نسخهء بعدی اومده یا نرم افزار دیگری رو جایگزین کردن).

Web.Designer01
سه شنبه 30 شهریور 1389, 12:15 عصر
ممنون از پاسخت ولی من هنوز قانع نشدم.

بدلیل اینکه کدهاش در اختیار افراد قرار داره و اگه نقص امنیتی پیدا کنه عده زیادی فورا دست به کار میشن تا اون نقص رو برطرف کنن!

خب اینکه کداش در اختیار همه قرار داره میتونه تازه باعث کاهش امنیت هم بشه تا افزایش اون،شاید یکی به جای اینکه نقص امنتیشو برطرف کنه خودش یه نقص امنیتیه دیگه هم بهش اضافه کنه!
آخه وقتی به این هاست فروشی ها(!) زنگ میزنیم میگیم هاست ویندوز میخوایم یه جوری میگن هاست ویندوز اصلا امنیت نداره که آدم میترسه هر لحظه سایتش بره رو هوا،بعدم هی توصیه میکنن که هاست لینوکسی بگیرین.من که دلیلشو هنوز نفهمیدم.

davood59
سه شنبه 30 شهریور 1389, 12:30 عصر
نه اینجوری هم که شما میگی نیست! مطمئن باش تغییر در کدها بعد از تایید یه گروهی اعمال میشه و نسخه جدید بروز میشه!
در خصوص امنیت هاستهای ویندوز هم اصلا اینجوری که میگید نیست! اگه اینجوری باشه پس اینهمه سایت که روی هاست ویندوز هستن باید هر روز down بشن و خبری ازشون نباشه!
شما طبق همون نرم افزاری که برنامه نوشتی هاستت رو تهیه کن!
نگران امنتیش هم نباش، خود اون شرکت اگه ابزارهای امنیتیش بالا باشه مطمئن باش براحتی نمیذاره شخصی نفوذ کنه!

mahallat
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 12:03 عصر
با سلام
خیر این طور نیست که سایت های لینوکسی امنیتشون از ویندوزی بیشتر باشه امنیت به برنامه نویس و هسته کار طراحی بر میگرده ولی هاست لینوکس (http://www.parmishost.com/linux.htm) از هاست ویندوز (http://www.parmishost.com/) امنیت بیشتری دارد این یک موضوع مشخص هست.
که البته اونم به پیکره بندی برمیگرده و میشه امنیت هاست ویندوز را نیز به حد هاست لینوکس رسوند.

m.hamidreza
شنبه 03 مهر 1389, 21:11 عصر
[quote=Mehr_iman;1104792
آخه وقتی به این هاست فروشی ها(!) زنگ میزنیم میگیم هاست ویندوز میخوایم یه جوری میگن هاست ویندوز اصلا امنیت نداره که آدم میترسه هر لحظه سایتش بره رو هوا،بعدم هی توصیه میکنن که هاست لینوکسی بگیرین.من که دلیلشو هنوز نفهمیدم.[/quote]

تامین امنیت هاست های ویندوزی نسبت به لینوکسی هزینه بر تر هست و کلا کانفیگ و مدیریت ویندوز به نسبت لینوکس نه که سخت تر به لحاظ علمی و فنی باشه ولی دردسرش بیشتره.
در کل ویندوز بدلیل Money دار بودنش و لایسنس هاش سود کمتری توش هست. این مجموعه عوامل باعث میشه هاستینگ های غیر حرفه ای یه همچین اراجیفی رو تحویل مشتری بدن.
موفق باشید.