ورود

View Full Version : راهنمایی در مورد mail server

aspppsa
شنبه 27 شهریور 1389, 15:40 عصر
سلام خدمت تمامیه عزیزان.خیلی دوستون دارم.:بوس:
داخله سازمانی که کار میکنم گفتن رویه سرور جدیدمون ویندوز2008 نصب کن سپس اکتیو و20تا کلاینتمونا عضو دامین کن و..........خلاصه کار نداریم.از صفر گفته همه چیزو برامون راه بنداز آخه تازه یه سرور خریدن منم تازه کارم و کاره عملی نکردم ولی تقریبا سوادشو دارم
حالا به مشکلی که بر خوردم اینه میگن ما میخاییم کارکنان از شبکه به همدیگر میل بزنن.خواستم بدونم من باید mail server راه بندازم؟چطوری؟باید یه zone بسازم داخلdnsواونو mail serveram قرار بدم؟اصلا گیجه گیجم نمیدونم چطور باید کار کنم.اگه میشه از اولش برام بگین که چطور باید کارکنم.اگه میشه آماتور واسم توضیح بدین که متوجه بشم:قلب:
سوال دیگه داشتم اینه:من برایه 20تا کلاینت اصلا نیاز هست ouبسازم ؟ولی سوال اولمو بیشتر توضیح بدین.ممنونممممممممممممممم ممممممم

hraeissi
سه شنبه 30 شهریور 1389, 09:02 صبح
خوب بهتره یک اینترنت بیاری تو شرکت و به کاربران تحت دامنه شرکت ایمیل بدی

aspppsa
سه شنبه 30 شهریور 1389, 15:22 عصر
سلام
اینترنت نداریم.:لبخند:

hraeissi
جمعه 02 مهر 1389, 12:10 عصر
خوب بهترین آن Mdeamon و یا یک سرور 2008 بیار بالا و از میل سرور خودش استفاده کن

ali zi zeperto
شنبه 03 مهر 1389, 15:04 عصر
خوب بهتره یک اینترنت بیاری تو شرکت و به کاربران تحت دامنه شرکت ایمیل بدی
این یعنی چی؟همین که اینترنت بیاری و تحت دامنه شرکت ایمیل بدی و اینا رو می خوام بدونم.اینترنت که میدونم چیه.دامنه هم جندتایی دارم.شرکت لازمه؟اگر لازمه شرکت هم میزنم.سرور هم آماده ام بخرم.اینا مشکل من نیست.مشکل من راه اندازیه یه میل سروره که از طریق وب سایتم بتونم باهاش سرویس بدم به کاربرای سایتم.من می خوام وقتی یه فرم ساختم که کاربر x خواست میال بفرسته با آدرس y بدونم چه کدی باید برای این کارا بنویسم.همین که دامنه رو به سرورم وصل کنم و هم چنین آی پی و اینا.

razeghi_loved
شنبه 03 مهر 1389, 22:21 عصر
شما برنامه میل سرور Mdeamon رو نصب کن مشکلت حل می شه

hraeissi
دوشنبه 05 مهر 1389, 13:56 عصر
این یعنی چی؟همین که اینترنت بیاری و تحت دامنه شرکت ایمیل بدی و اینا رو می خوام بدونم.اینترنت که میدونم چیه.دامنه هم جندتایی دارم.شرکت لازمه؟اگر لازمه شرکت هم میزنم.سرور هم آماده ام بخرم.اینا مشکل من نیست.مشکل من راه اندازیه یه میل سروره که از طریق وب سایتم بتونم باهاش سرویس بدم به کاربرای سایتم.من می خوام وقتی یه فرم ساختم که کاربر x خواست میال بفرسته با آدرس y بدونم چه کدی باید برای این کارا بنویسم.همین که دامنه رو به سرورم وصل کنم و هم چنین آی پی و اینا.

خوب معلومه وضع مالی خوبه خدارو شکر

ولی در خصوص سئوال

شما زمانیکه هاست می گیرید رو خودش میل هم داره
اگر خودتون سرویس هاست را روی سرور خودتون راه انداختید ، اونم با روش که گفتم انجام پذیره
اگر هم مشکل با راه اندازی میل سرور مربوطه را دارید اول پیشنهاد می کنم یک جستجو بفرمائید و اگر جیزی پیدا نکردید که بعید می دونم سئوال مربوطه را مطرح نمائید

aspppsa
دوشنبه 05 مهر 1389, 15:13 عصر
سلام
mdaemonچی هست؟وقتی ویندوز سرور2008 نصب میشه باید چکار کنم رو سرور؟کلاینتها چطور باید از mdaemonاستفاده کنند؟
mdaemonرا نصب میکنیم mail serveram اید نصب کنیم؟
من تابحال از اینکارا نکردم.کسی مقاله یا مطلبی نداره از سیر تا پیاز راه اندازیشو واسم بزاره؟