View Full Version : سوال: فوری فوری:برنامه ام وصل نمی شه به بانک دلیلش چیه ؟
chaghoyekond
شنبه 27 شهریور 1389, 18:39 عصر
من برای برنامه ام یه class ساختم برای connect به بانک حالا که ازش exe گرفتم و م یخوام بانک رو با sqlexpress می خوام restore کنم بانکمو نمی شه یعنی ریستور می شه در sql express ها برنامه من اونو نمی شناسه چرا به خاطر اسم یوزره نوع connect من هم یوزر کامپیوتر هستش لطفا بگید باید چی کار کنم
بهزادصادقی
شنبه 27 شهریور 1389, 19:10 عصر
قدم اول:
اطلاعات کافی به ما بده تا شاید بتونیم کمک کنیم.
از چه زبانی داری استفاده می کنی؟ از چه IDE داری استفاده می کنی؟ دقیقا کی به مشکل بر می خوری یعنی حین انجام چه کاری؟ آیا یک پیغام خطا دریافت می کنی؟ اگر آری، متن کاملا دقیق آن پیغام چیست.
بدون این اطلاعات مثل اینه که بگی ماشینم روشن نمی شه، چرا؟ بدون اینکه توضیجات بیشتری بدی، مثل مارک ماشین، آیا بنزین دارد، چند وقته روشنش نکردی، آیا توی برف گیر کرده و غیره و غیره. بدون این اطلاعات جواب دادن غیر ممکن است.
chaghoyekond
دوشنبه 29 شهریور 1389, 11:25 صبح
بله فهمیدم عذرمیخوام خیلی سریع نوشتم الان که می خونم میبینم که خودم هم نمی فهمم چی نوشتم
ببینید ide من ویزوال استودیو ،زبان c# با بانک sql
من به وسیله visual2008 یک پر.ژه setup ساختم برای برنامم
حالا توی مقصد من دات نت فرم ورک رو نصب کردم +sql express+ sqlserver managment studio و بک آپ بانکم رو به صورت دستی restore کردم ،ستاپی که برای برنامم ساختم همه چیز خوبهو برنامه باز میشه
صفحه اول برنامه باز می شه ولی وقتی که در صفحه اول باید به بانک وصل بشه تا چک کنه حالا برای مثال یوزر نیم پسورد رو در یکی از جدول هاش پیغام عدم اتصال به بانک رو می ده
ببینید من برای برنامم برای connect شده به بانک یک کلاس به اسم connect ساختم که کد زیر رو درش گذاشتم از این کد می تونید نوع اتصال رو متوجه بشید :
class connect
{
public string cnn()
{
string str = "Data Source=pc\\sqlexpress;Initial Catalog=honar;Integrated Security=True";
return str;
}
}
لطفا بگید ایراد کار از کجاست من دقیقا باید چی کار کنم خواهشا یک کمی پرو پیمون توضیح بدید که من بفهمم ممنون
mehdad.koulab
دوشنبه 29 شهریور 1389, 11:46 صبح
سلام
اين مشكل براي منم به وجود اومده بود بعد يك هفته الافي فهميدم كه فريم ورك ورژنش قديميه و جواب نميده بعدش با نصب فريم ورك 3.5 مشكلم حل شد البته شما گفتين كه فريم ورك رو نصب كردين از ورژن اطمينان دارين كه سازگاره؟ يه امتحاني بكنين.
بهزادصادقی
دوشنبه 29 شهریور 1389, 11:47 صبح
مهم ترین، مهم ترین، مهم ترین چیزی که لازم است آن پیغام خطایی است که شما از سیستم دریافت می کند. تعداد مسائلی که امکان دارد پیش آمده باشد ده ها چیز مختلف است. فقط آن پبغام خطاست که اشاره می کند به منبع مشکل.
دقیقا چه پیغامی به شما می دهد؟
aghayex
دوشنبه 29 شهریور 1389, 17:44 عصر
"Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=c:\\database 1;Integrated Security=True"
calculus
دوشنبه 29 شهریور 1389, 19:57 عصر
سلام
منم همچین مشکلی دارم تو یکی دیگه از بخشها مطرح کردم ولی کسی جواب نداده:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=123312
تمام جزئیات رو اینجا نوشتم اگر می تونید و می دونید به من هم کمک کنین لطفاً:عصبانی++:
chaghoyekond
سه شنبه 30 شهریور 1389, 21:12 عصر
سلام
اين مشكل براي منم به وجود اومده بود بعد يك هفته الافي فهميدم كه فريم ورك ورژنش قديميه و جواب نميده بعدش با نصب فريم ورك 3.5 مشكلم حل شد البته شما گفتين كه فريم ورك رو نصب كردين از ورژن اطمينان دارين كه سازگاره؟ يه امتحاني بكنين.
در آموزش تصویری که برای setup ساختن از طریق خود visual studio داشتم تاکید شد که از دات نت فرم ورک 3ونیم استفاده بشه و نه از سرویس پک 1 اون یعنی از dotnetfram 3.5 sp1
استفاده نشه چون سازگار نیست و از این حرفا
--------------------
سلام
منم همچین مشکلی دارم تو یکی دیگه از بخشها مطرح کردم ولی کسی جواب نداده:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=123312
تمام جزئیات رو اینجا نوشتم اگر می تونید و می دونید به من هم کمک کنین لطفاً:عصبانی++:
ببین این چیزی که به ذهن من می رسه هم امتحان کن کدی که برای کانکت نوشتی اگر از طریق یوزر ویندوز وصل شدی اسم یوزر مقصد رو با اسم یوزر خودت ست کن امیدوارم متوجه شده باشی ولی این کدی که این پایینی سواله خودت داده هم باید کار درست باشه اونم امتحان کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.