View Full Version : جستجوي بسيار پيشرفته در متن
FiACKER
شنبه 27 شهریور 1389, 19:27 عصر
سلام
من مي خواستم تويه يه متني كه دارم جستجوي پيشرفته به شكل زير داشته باشم :
مثلا متن "asdfghjkl" رو در نظر بگيريد، مي خوايم رشته ي "s*f" رو پيدا كنيم!
يه چيزي تويه مايه هاي نوشتن نام فايل در كماند پرومت كه مي تونيد بنويسيد : set*.exe كه همه ي setup.exe ها رو بر مي گردونه.
حتما تابع Pos رو ديدين كه به اين صورت كار ميكنه :
if ( Pos('setup1234.exe', 'c:\a\setup1234.exe') <> 0) then
اما من ميخوام به اين صورت كار كنه :
if ( Pos('setup*.exe', 'c:\a\setup1234.exe') <> 0) then
يا به اين صورت :
if ( Pos('setup????.exe', 'c:\a\setup1234.exe') <> 0) then
دوستان بشدت فوري و خيلي زياد مهم و فوق العاده خطرناك و خارق العاده قابل استفاده در برنامه كوچولوي منه كه يه همچين چيزي داشته باشه.
خواهش ميكنم كمك كنيد
ممنون
vcldeveloper
یک شنبه 28 شهریور 1389, 01:13 صبح
برید درباره Regular Expression و کامپوننت های موجود برای آن در دلفی تحقیق کنید. اگر هم دلفی XE دارید، خودش RegEx رو پشتیبانی میکنه.
FiACKER
یک شنبه 28 شهریور 1389, 02:34 صبح
سلام
از وقتي كه شما گفتيد تا الان كه ساعت 3 هست دارم جستجو ميكنم.
فهميدم Regular Expression چي هست اما كامپوننتي كه پيدا كردم كار نكرد و 100درصد بلا استفاده بود.
از دلفي 7 استفاده مي كنم و مثله اينكه مجبورم از كامپوننت استفاده كنم.
ميشه كامپوننتي معرفي كنيد كه از اون استفاده كنم؟
ممنون
FiACKER
یک شنبه 28 شهریور 1389, 03:38 صبح
اين كامپوننت DIRegex مثله اينكه به اين راحتيا پيدا نميشه!
لطفا اگه كسي اين كامپوننت رو داره برام پيغام خصوصي كنه.
خيلي خيلي ممنون ميشم ازش
FiACKER
یک شنبه 28 شهریور 1389, 14:00 عصر
وای !
دیگه سرویس شدم... لطفا یکی این کامپوننت رو بهم بده! الان دیگه خودکشی می کنم!
مجبور شدم تویه سایت های چینی و روسی هم ثبت نام کنم ولی بازم نسخه ی درست و حسابی پیدا نکردم.
خواهش میکنم یکی برام پیغام خصوصی کنه.... خواهش میکنم
Felony
یک شنبه 28 شهریور 1389, 15:53 عصر
ای بابا !
دوست عزیز اگر کسی همچین کامپوننتی داشته باشه حتما براتون میفرسته ، در ضمن نوشتن همچین تابعی هم کار چندان سختی نیست فقط به یکم خلاقیت و وقت آزاد نیاز داره !
FiACKER
یک شنبه 28 شهریور 1389, 19:04 عصر
درسته، اما با نمونه هايي كه ازش ديدم و به توجه به كاربرده برنامه من، حتما بايد از اين كامپوننت استفاده كنم!
چون بعضي جاها نياز هست با سورس html كار كرد، بعضي موقعه ها هم با نام فايل و بعضي موقعه ها هم با يه متنه ساده.
عاجذانه خواش ميكنم يه نفر اين كامپوننت رو برام بفرسته، وگرنه زحمته 7 ماهه ي بنده دود ميشه ميره هوا!
اي خدا چيكار كنيم از دسته اين كاربرا كه هر روز با پر روييه تمام يه چيزه جديد ميخوان!!!!!!!!!!
آموزشي :لبخندساده: :
ميدونين بدترين كاربر برايه برنامه نويسا كيه ؟
كسي كه نماز به موقع نخونه...شوخي كردم... كاربره بد كسيه كه خودش برنامه نويس باشه! ادعاش بشه! عقده اي هم باشه! فكر كنه از همه بيشتر بلده!
حالا فكرش رو بكنيد كه يكي از گردن كلفتاي اين وادي گيره ما افتاده!!!!!!!!!!!
vcldeveloper
یک شنبه 28 شهریور 1389, 23:35 عصر
TPerlRegEx (http://www.regular-expressions.info/delphi.html) و RegExpStudio هر دو کامپوننت های دلفی هستند، و به طور رایگان و اوپن سورس هم منتشر میشند. از هر کدومشون خواستید، می تونید استفاده کنید.
FiACKER
دوشنبه 29 شهریور 1389, 10:38 صبح
آقای کشاورز تمامی کامپوننت ها رو دانلود کردم اما نمونه کدی ندارن و متاسفانه من نتونستم از هیچ کدوم استفاده کنم.
آیا نمونه کدی برای استفاده دارید ؟
ممنون
vcldeveloper
سه شنبه 30 شهریور 1389, 06:35 صبح
اما نمونه کدی ندارنچطور ندارند؟! RegExpStudio که خودش یک پوشه Demo داره، حاوی تعدادی مثال کاربردی.
TPerlRegEx با خودش Demo نداره، ولی اگر Delphi XE را دارید، احتمالا در Demoهای دلفی چند مثال برای کار با Regular Expressions پیدا می کنید. اون RegEx موجود در Delphi XE همین TPerlRegEx هست. علاوه بر اون، Demoهای Delphi XE به طور رایگان در SourceForge هم در دسترس قرار گرفتند. در سایت خودِ TPerlRegEx هم احتمالا مطالبی درباره استفاده ازش پیدا می کنید.
در ضمن، TPerlRegEx با خودش یک فایل Help هم داره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.