View Full Version : مشکل با mysql و دلفي در ویندوزهاي 64bit
h_mohamadi
شنبه 27 شهریور 1389, 21:54 عصر
سلام بر دوستان گرامی من یک برنامه دارم که دیتابیس آن mysql است و با دلفي 7 نوشته ام. در ویندوز 32bit کار می کند اما وقتی برنامه ام را در ویندوز 64bit نصب کردم چند مشکل با mysql در دلفي دارم که می خواستم شما دوستان گرامی من را راهنمایی کنید.
1.در select کردن فارسی مشکل دارد به عنوان مثال:
'علی'=Select * from test where f1
پیغام می دهد.
2 . در قرار دادن یک فیلد select شده در یک edit
select version()
e1.text:=qure1.fields[0].asstring
و یا موارد دیگر . می شود من را راهنمایی کنید
مهران رسا
یک شنبه 28 شهریور 1389, 00:49 صبح
من که از DbExpress برای اتصال به MySql استفاده میکنم مشکلی ندارم روی ویندوز 64 بیت .
h_mohamadi
یک شنبه 28 شهریور 1389, 09:22 صبح
من که از DbExpress برای اتصال به MySql استفاده میکنم مشکلی ندارم روی ویندوز 64 بیت .
سلام
ممنون از پاسختان
اما یک سئوال این است که من از BDE استفاده می کنم.می خواستم ببینم تفاوت BDE با DbExpress چی است و آیا مشکل سرعتی و یا معایب و یا مزایایی آن چیست.ممنون می شوم من را راهنمایی کنید
h_mohamadi
یک شنبه 28 شهریور 1389, 18:46 عصر
کسي به ما کمک نمي کند؟
vcldeveloper
یک شنبه 28 شهریور 1389, 23:32 عصر
می خواستم ببینم تفاوت BDE با DbExpress چی است و آیا مشکل سرعتی و یا معایب
مقایسه مورد نظر شما به موضوع این تاپیک مطرح نمیشه. به طور کلی BDE یک تکنولوژی قدیمی و منسوخ شده هست، و فقط برای حفظ Backward Compatibility در دلفی نگهداری میشه. تمامی تلاش های مربوط به افزایش قابلیت های بانک اطلاعاتی در دلفی در چند سال اخیر در حوزه DBExpress بوده.
BORHAN TEC
یک شنبه 04 مهر 1389, 19:19 عصر
می خواستم ببینم تفاوت BDE با DbExpress چی است و آیا مشکل سرعتی و یا معایب و یا مزایایی آن چیست.ممنون می شوم من را راهنمایی کنید
در dbExpress نحوه کار با دیتابیس های مختلف مثل MS Sql Server و Oracle و Interbase و Firebird و mySql و ... به شکل یکسانی انجام میشود و تفاوتهای این DBMS ها را به خوبی از دید برنامه ساز پنهان می کند. یعنی مثلاً اگر شما با mySQL کار می کنید به سادگی می توانید با یک DBMS که تا به حال با آن کار نکرده اید کار کنید. تنها کار دشواری که شما باید آن را انجام بدهید تنظیم کردن dbExpress است. مثلاً باید فایلهای مورد نیاز آن دیتابیس را کنار برنامه خودتان کپی کنید. همین!:متعجب:
در ضمن همانطور که آقای کشاورز گفتند باید بگویم که سرعت dbExpress بسیار بالا است.
vcldeveloper
یک شنبه 04 مهر 1389, 20:07 عصر
در dbExpress نحوه کار با دیتابیس های مختلف مثل MS Sql Server و Oracle و Interbase و Firebird و mySql و ... به شکل یکسانی انجام میشود و تفاوتهای این DBMS ها را به خوبی از دید برنامه ساز پنهان می کند.
BDE, ADO, و DBExpress همشون وظیفشون همین هست.
h_mohamadi
یک شنبه 04 مهر 1389, 20:13 عصر
آيا به نظر شما با استفاده از DBExpress مشکل حل مي شود؟
يعني مشکل از BDE است؟
BORHAN TEC
یک شنبه 11 مهر 1389, 12:06 عصر
آيا به نظر شما با استفاده از DBExpress مشکل حل مي شود؟
يعني مشکل از BDE است؟
من مدت زیادی هست که با dbExpress کار می کنم و تا الان که باهش مشکلی نداشتم!!!
BDE, ADO, و DBExpress همشون وظیفشون همین هست.
حرف شما کاملاً درسته. یک نکته را فراموش کرده بودم که بنویسم. می خواستم که بگم dbExpress به صورت cross platform ساخته شده که یادم رفت!!! :خجالت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.