View Full Version : سوال: saveكردن فرم
ashakibi
یک شنبه 28 شهریور 1389, 09:12 صبح
سلام چطو ميشه يك فرم رو كه داراي چندين label و text box هست رو به صورت يك عكس يا هر فرمت ديگه اي save as كرد كه بعدا بتوان از آن پرينت گرفت
لطفا اگه مي شه دستور اونو بنويسيد
با تشكر
kuh_nur
یک شنبه 28 شهریور 1389, 15:20 عصر
با توابع api میشه متاسفانه من الان یادم نیست که تابعش چی بود میگردم برات
shima_hamedi
دوشنبه 05 مهر 1389, 14:57 عصر
یک را کار آسان این است که بعد از تمام شده طراحی فرم با دکمه Print screen یک عکس از فرم تهیه کنید سپس برنامه paint را باز کرده و تصویر را کپی کنید یا دکمه های کنترل وی را فشار دهید و تصویر به انجا انتقال می یابد در این محیط کارهای ویرایشی میتوانید روی تصویر مورد نظر انجام داده و سپس پرینت تهیه کنید.
احمد رضا طونی
چهارشنبه 07 مهر 1389, 17:00 عصر
گه واقعا برنامه ی تو نیاز به این حالت داره که برنامه نویسیش کار خیلی دشواریه اما نشدنی نیست چون من در زبان دلفی همین برنامرو نوشتم اما اگه فقط می خوایی ازش عکس بندازی خوب از برنامه های Snag It,Picture start و دیگر برنامه ها استفاده کن که اگه بخواهی می تونم این برنامه ها رو برات بفرستم.
ahmad.t1100@gmail.com
returnx
چهارشنبه 07 مهر 1389, 17:52 عصر
با این کد میتونی از فرمت عکس بگیری ولی یادم نیست باید کدوم property رو true میکردی که از شی هایی که رو فرمت هست عکس بگیره،فکر کنم Auto Redraw باید true باشه
SavePicture Me.Image, "c:\salam.jpg"
با این کد هم میتونی فرمت رو با پرینتر چاپ کنی :
Printer.PaintPicture Me.Image, 0, 0
اگه کدی که نوشتی بدون خطا باشه windows یک دستور به پرینتر می فرسته.
در ضمن یک پرینتر باید رو سیستم نصب باشه نیازی هم نیست به صورت سخت افزاری نصب باشه فقط کافی در controlpanel نصب باشه(برای صحت کار کرد کد)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.