ورود

View Full Version : حرفه ای هاش بیان

com_eng_abasszadeh
یک شنبه 28 شهریور 1389, 10:09 صبح
سلام به تمامی دوستانم.

من تازه پایگاه داده اوراکل رو نصب کردم نسخه 10
چگونه با کلاینت هام اتصال برقرار کنم؟
من روی سیستم خودم میتونم هم کلاینت باشم و هم سرور؟
در مورد لایستنر و سروریس نام اگر کسی چیزی میدونه لطف کنه توضیح بده برام.
در مورد دیتابیس لینک و تریگر بازم ممنون میشم برام توضیح بدید.
بازم از همتون ممنونم.

devil00x
یک شنبه 28 شهریور 1389, 14:05 عصر
دوست عزیز چیزایی که شما میخواین حداقل چندتا کتاب میشه در موردشون نوشت .
جزجز بگو چی میخای تا اگه کسی بتونه بهت پاسخ بده.
و ضمنا منظورت رو روشن بگو یعنی چی که به کلاینت ها وصل؟ معمولا کلاینت ها به سرور وصل میشن!!!

com_eng_abasszadeh
یک شنبه 28 شهریور 1389, 20:47 عصر
دوست عزیز چیزایی که شما میخواین حداقل چندتا کتاب میشه در موردشون نوشت .
جزجز بگو چی میخای تا اگه کسی بتونه بهت پاسخ بده.
و ضمنا منظورت رو روشن بگو یعنی چی که به کلاینت ها وصل؟ معمولا کلاینت ها به سرور وصل میشن!!!
شما در مورد هر کدومش که اطلاعات دارید بفرمایید به ما آموزش بدبید.
منظورم اینه که من سرور رو نصب کردم .روی سیستم کلاینتم باید چه نسخه ای از اوراکل رو نصب کنم؟همین 10 رو نصب کنم حل؟چگونه بین این ها ارتباط برقرار کنم؟

devil00x
دوشنبه 29 شهریور 1389, 09:28 صبح
دوست عزیز شما بایستی رو کلاینت هات نسخه کلاینت اوراکل رو نصب کنید.

com_eng_abasszadeh
دوشنبه 29 شهریور 1389, 11:00 صبح
چطور ارتباط بین این بانک ها برقرار کنم؟

babila
دوشنبه 29 شهریور 1389, 16:47 عصر
من تازه پایگاه داده اوراکل رو نصب کردم نسخه 10
چگونه با کلاینت هام اتصال برقرار کنم؟

اگه منظورتون اینه که چگونه از کلاینت ها با سرور ارتباط برقرار کنید. باید اوراکل نسخه کلاینت رو رو کلاینت ها نصب کنید و از طریق ست کردن Service Name با استفاده از ابزار Net Manger کلاینت ها رو به سرور دیتابیس تون وصل کنید.

من روی سیستم خودم میتونم هم کلاینت باشم و هم سرور؟

بله می تونید. برای این کار کافیست که اوراکل نسخه سرور رو بر روی سیستمتون نصب کنید و بهش کانکت بشین.

در مورد لایستنر و سروریس نام اگر کسی چیزی میدونه لطف کنه توضیح بده برام.

Listener سرویسی است که اطلاعات را از پورت 1521 که معمولا مخصوص اوراکل است می خواند.
با استفاده از Service Nameو اطلاعاتی چون host name و نام دیتابیس ما یک اوراکل کلاینت و یا حتی اوراکل دیتابیس رو به یک دیتابیس بر روی یک اوراکل سرور وصل می کنیم.

در مورد دیتابیس لینک و تریگر بازم ممنون میشم برام توضیح بدید.

با استفاده از Database Link ما می تونیم بین دو دیتابیس مختلف که بر روی یک سرور و یا سرور های مجزا قرار دارند ارتباط برفرار کنیم.
با استفاده از Trigger ها هم میتونیم رویداد های مربوط به جداول - دیتابس و اسکیما رو هندل بکنیم.

com_eng_abasszadeh
دوشنبه 29 شهریور 1389, 17:14 عصر
اگه منظورتون اینه که چگونه از کلاینت ها با سرور ارتباط برقرار کنید. باید اوراکل نسخه کلاینت رو رو کلاینت ها نصب کنید و از طریق ست کردن Service Name با استفاده از ابزار Net Manger کلاینت ها رو به سرور دیتابیس تون وصل کنید.

بله می تونید. برای این کار کافیست که اوراکل نسخه سرور رو بر روی سیستمتون نصب کنید و بهش کانکت بشین.

Listener سرویسی است که اطلاعات را از پورت 1521 که معمولا مخصوص اوراکل است می خواند.
با استفاده از Service Nameو اطلاعاتی چون host name و نام دیتابیس ما یک اوراکل کلاینت و یا حتی اوراکل دیتابیس رو به یک دیتابیس بر روی یک اوراکل سرور وصل می کنیم.

با استفاده از Database Link ما می تونیم بین دو دیتابیس مختلف که بر روی یک سرور و یا سرور های مجزا قرار دارند ارتباط برفرار کنیم.
با استفاده از Trigger ها هم میتونیم رویداد های مربوط به جداول - دیتابس و اسکیما رو هندل بکنیم.
پس من میتونم کلاینت هم روی سیستم خودم نصب کنم درسته؟بعد کلاینت رو باز با استفاده از همون Net Maneger تنظیم کنم؟
در مورد DataBase link ,triger یه خورده بیشتر توضیح میدید؟کجاها کاربرد داره؟

ghasemi414
سه شنبه 30 شهریور 1389, 18:06 عصر
با دستور netca هم شايد راحت تر بتوني يك net service name روي كلاينت بسازي و باهاش كانكت شي به سرور ديتابيس.
تمام تغييرات شما چه در netmgr و چه در netca در فايلي به نامه tnsname.ora در مسير $ORACLE_HOME/NETWORK/ADMIN ذخيره مي شود اين مسير در ويندوز و لينوكس تفاوتي ندارد.
يه نگاه به اين فايل بندازي خيلي چيزها دستت مياد.
ضمنا در مورد تريگر در لينك زير به زبان ساده توضيح دادم.
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=246726

در مورد ديتابيس لينك زماني بدرد شما مي خورد كه شما يك جدول در ديتابيس 1 داريد و يك جدول در دستابيس 2 . جالا مي خواي يك كوئري بنويسي كه هر دوتا جدول بايد توش شركت كنند اونوقته كه مجبوري يك ديتابيس لينك بسازي تا بتوني كوئريت رو اجرا كني.
سرچ كن اطلاعات بهتر و كامل تري گير مياري.
همين.