View Full Version : سوال: نرسيدن sms به مقصد
mandana.k
یک شنبه 28 شهریور 1389, 14:14 عصر
دوستان من يك برنامه با زبان C# در VS2008 نوشتم كه بتواند يك پيغام ساده را به يك شماره ارسال كند براي اين كار ابتدا در پروژه مورد نظر add web refrence را انتخاب كرده ودر بخش URL آدرس وب سرويس مورد نظر را نوشته وصفحه مورد نظر باز شده وهيچ مشكلي به وجود نياورد ودر قسمت صفحه اصلي برنامه اين كد را نوشتم وهيچ پيغام خطاايي نمي دهد ود رنهايت پيغام hello چاپ ميشود ولي هيچ sms ارسال نمي گردد نمي دانم دليلش چيست اگر مي توانيد مرا راهنمايي كنيد
public partial class _Default : System.Web.UI.Page
{
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
ir.sms1000.sms w = new ir.sms1000.sms();
w.doSendSMS("username","Password","number","phone","hi",true)
Label1.Text = "hello";
}
}
si6arp
یک شنبه 28 شهریور 1389, 14:22 عصر
بهترین راهنمایی این است که مشکل رو با مراطب جایی که دارید ازش سرویس دریافت میکنید مطلع سازید.
daffy_duck376
دوشنبه 29 شهریور 1389, 05:18 صبح
دوستان من يك برنامه با زبان C# در VS2008 نوشتم كه بتواند يك پيغام ساده را به يك شماره ارسال كند براي اين كار ابتدا در پروژه مورد نظر add web refrence را انتخاب كرده ودر بخش URL آدرس وب سرويس مورد نظر را نوشته وصفحه مورد نظر باز شده وهيچ مشكلي به وجود نياورد ودر قسمت صفحه اصلي برنامه اين كد را نوشتم وهيچ پيغام خطاايي نمي دهد ود رنهايت پيغام hello چاپ ميشود ولي هيچ sms ارسال نمي گردد نمي دانم دليلش چيست اگر مي توانيد مرا راهنمايي كنيد
public partial class _Default : System.Web.UI.Page
{
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
ir.sms1000.sms w = new ir.sms1000.sms();
w.doSendSMS("username","Password","number","phone","hi",true)
Label1.Text = "hello";
}
}
من با این وب سرویس کار کردم
مشکل شما چند علت میتونه داشته باشه:
شماره تلفن ها رو باید با ; از هم جدا کنی (تا 10 تا شماره) مگر نه ارسال نمیشود.
نام کاربری و یا کلمه عبور اشتباه است.
اون true آخر مربوط به sms با متن فارسی هست برای انگلیسی اون رو false کنید.
وب سرویس از شرکت مشکل دارد.
شماره sms (number) اشتباه هست.
کلا این جور تابع ها تا اونجا که یادم میاد یه مقدار (فکر کنم int) رو بر میگردونه که در در صورت ارسال 1 و در غیر این صورت 0 است. به نظر من شما یا با شرکت تماس بگیر و یا یه بار با dll که شرکت واسه این کار نوشته استفاده کن شاید web سرویس خطا داشته باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.