ورود

View Full Version : سوال: جدول هاي تودر تو در اكسس

ashakibi
یک شنبه 28 شهریور 1389, 17:02 عصر
سلام
من بعضي از سورس كد ها رو ديدم كه پايگاه داده اون(اكسس) داراي جدو هاي تودر تو است يعني داخل يك جدول جدول ديگه اي هم وجود داره اما من نمي دونم چطور ميشه از اين جدول ها ساخت نحوه كار با اونو تو vb هم نمي دونم. لطف اگه كسي مي دونه يا سورس كدشو داره با توضيحاتش بزاره ممنون مي شم

akbarg64
یک شنبه 28 شهریور 1389, 17:48 عصر
توی اکسس مثلا فرض کن دو تا تیبل داریم یکی مشتریان و یکی فروش.میخواهیم مشتریان و فروش رو به هم ربط بدیم.میریم توی تیبل مشتریان و اونو باز میکنیم.بعد از گزینه insert گزینه subdatasheet رو انتخاب میکنیم.حالا باید تیبل فروش رو انتخاب کنیم.و اون پایینش مثلا فیلد id رو انتخاب میکنیم بعد اوکی.این مال اکسس بود.توی vb تو همین فروم چند وقت پیش دیدم. جوینده یابنده بود.:گیج:.موفق باشید.

vb8334
یک شنبه 28 شهریور 1389, 22:25 عصر
دوست عزیز من insert رو نمیبینم برا من office 2007 هستش

ashakibi
دوشنبه 29 شهریور 1389, 23:48 عصر
چي شد پس كسي نمي خواد جواب بده تو اكسس2007 چطور مي شه اينجور جدولا ساخت؟

akbarg64
سه شنبه 30 شهریور 1389, 14:31 عصر
چي شد پس كسي نمي خواد جواب بده تو اكسس2007 چطور مي شه اينجور جدولا ساخت؟

سلام.عزیز دل برادر.از منو های بالا منظورم بود.اونجایی که File , Edit ,..........هست.البته متاسفانه تو سیستم من 2007 نصب نمیشه فک کنم سی دیش خرابه و دقیقا منو هاش یادم نیست.وگرنه توضیح میدادم.حالا اگه کارت ضروریه دیتا بیست رو بزار با 2003 ردیفش کنم.

shima_hamedi
دوشنبه 05 مهر 1389, 14:51 عصر
با سلام
دوست عزیز شما در اکسس 2007 باید ابتدا روی گزینه Create کلیک کرده سپس از Toolbar گزینه Split form را نتخاب کرده و ابتدا جدول اول را در فرم ایجاد کنید سپس در قسمت پایین جدول بعدی در لینک کرده و با فیلد مشترک بین آن دو ارتباط دو جدول را ایجاد نمایید.