View Full Version : جلوگیری از نمایش taskbar
Tarrah
یک شنبه 26 تیر 1384, 06:56 صبح
سلام
فرم برنامم یه فرم fullscreen هست.با استفاده از shellexecute کیبورد ویندوز رو تو برنامه فراخوانی می کنم.ولی وقتی کیبورد ظاهر میشه taskbar هم نشون داده می شه.چطور می تونم از نمایش taskbar حتی وقتی کیبورد فعاله جلوگیری کنم ؟
Hamid_PaK
یک شنبه 26 تیر 1384, 10:54 صبح
شاید درست نباشه ولی میتونی Taskbar رو Hide کنی !!!
Tarrah
یک شنبه 26 تیر 1384, 11:07 صبح
نه اینجوری نمی خوام
ssmehizadeh
دوشنبه 27 تیر 1384, 05:44 صبح
دوست عزیز
همانطور که دوستمون آقا حمید گفتن میتونی taskbar رو hide کنی اما برای اینکه کاربر متوجه نشه میتونی از توابع API استفاده کنی .
وقتی برنامه اجرا میشه hide میشه و وقتی از برنامه خارج میشه taskbar رو به حالت اول بر می گردونی ولی اگه بخواهی بهتر هم بشه وقتی کاربر فرم رو minimize و maximize می کنه همین کارو انجام بدی ... دیگه کاربر متوجه نمیشه شما دارای چیکار می کنی .
موفق باشی ...
Hamid_PaK
دوشنبه 27 تیر 1384, 08:05 صبح
(Hide کردن TaskBar)
یک اشکال داره باید توجه کنی که در صورت بروز خطا در برنامه و بسته شدن اون Taskbar در حالت Hide باقی نماند !!!!!
Hamid_PaK
دوشنبه 27 تیر 1384, 08:25 صبح
نمی دونم منظورتون از FullScreen یعنی Maximize یا اینکه Size فرم برابر با اندازه Screen است ؟
اگر فرم Maximize نباشه و خصوصیت StayOnTop داشته باشه می تونه روی Taskbar نمایش داده بشه ...
Tarrah
دوشنبه 27 تیر 1384, 08:37 صبح
فرم Maximize هست
Hamid_PaK
سه شنبه 28 تیر 1384, 04:53 صبح
با نرم افزار MultiMedia Builder کار کردی توش یک گزینه داره که باعث می شه یک صفحه با رنگی در پشت فرم برنامه ظاهر بشه که بطور کامل Desktop و Taskbar رو می پوشونه !!!
بهتره که اینرو از دوستان سوال کنی که چطوری ساخته میشه شاید بیشتر بدردت بخوره
موفق باشید .
MSK
سه شنبه 28 تیر 1384, 16:48 عصر
اگه borderstyle رو bsnone باشه و فرم stayontop و maximize هم باشه روی taskbar رو هم میگیره.
(امید وارم منظورتون همین باشه)
Tarrah
چهارشنبه 29 تیر 1384, 09:22 صبح
اینجوری هست.ولی اگه فرم stay on top باشه با یه بار کلیک رو فرم کیبورد به پشت فرم منتقل می شه و دیگه کاربر بهش دسترسی نداره.
smd7M-bs
پنج شنبه 10 آذر 1384, 11:08 صبح
دوست عزیز من پلاگینی در مالتی مدیا بیلدر برای این کار دارم اگر خواسته بگو برات آپ کنم ..
Hamid_PaK
جمعه 11 آذر 1384, 07:04 صبح
به هر صورت تا جایی که من می دونم XP این طور عمل می کنه که اگه برنامه شما در حالت Maximize باشه و فرمتون هم کپشن نداشته باشه Taskbar دیده نمیشه ولی اگه در حالت اجرا برنامه دیگری فراخوانی بشه اکس پی تسکبار رو نمایش میده و تنها راهی که من می دونم و پیش نهاد کردم Hide کردن اون هست ...
ولی شما با آقای کشاورز یه مشورتی بکن چون ایشون در API های ویندوز بسیار از من وارد ترند صد در صد کمکتون می کنن...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.