ورود

View Full Version : قالب وردپرس

aleas2
یک شنبه 28 شهریور 1389, 22:32 عصر
سلام خسته نباشید کسی قالب سایتو به html تبدیل میکنه؟وردپرس هسته اینم ادرس؟www.news110.ir (http://www.news110.ir) , و اگر کسی قالب خبری داره لینک دانلودشو بزاره؟

hamiii
دوشنبه 29 شهریور 1389, 00:46 صبح
لطفا درخواستتون رو خیلی واضح تر بیان کنید!

کسی قالب سایتو به html تبدیل میکنه؟
مگه قالب سایت چیزی غیر از html هست؟

اگر کسی قالب خبری داره لینک دانلودشو بزاره؟
قالب خبری رایگان برای وردپرس جایی گیر نمیارید.اگر هم باشه خیلی ابتداییه

jaberaghidat
دوشنبه 29 شهریور 1389, 04:07 صبح
سلام دوستان پوسته RotondoStyle - Blue Round Style برای vBulletin هست آیا پوسته شبیه این یا خود همین پوسته برای wordpress هم وجود داره ؟ ممنون می شم اگه بزارین

با تشکر

aleas2
دوشنبه 29 شهریور 1389, 11:58 صبح
لطفا درخواستتون رو خیلی واضح تر بیان کنید!

مگه قالب سایت چیزی غیر از html هست؟

قالب خبری رایگان برای وردپرس جایی گیر نمیارید.اگر هم باشه خیلی ابتداییه
سلام خسته نباشید دوست عزیز خب قالب خبری تقریبا مثل قالب سایت خودم ندارین؟اگر رایگان نیسته مبلغش چنده؟وآیا موارد سئو داخلش رعایت شد؟

hamiii
دوشنبه 29 شهریور 1389, 14:01 عصر
دوست عزیز براحتی با سرچ کردن به نتیجه خواهید رسید.
برای نمونه این قالب خبری وردپرس (http://www.stylesaz.com/?p=23) قیمتش 15 هزار تومنه.

aleas2
دوشنبه 29 شهریور 1389, 20:34 عصر
دوست عزیز براحتی با سرچ کردن به نتیجه خواهید رسید.
برای نمونه این قالب خبری وردپرس (http://www.stylesaz.com/?p=23) قیمتش 15 هزار تومنه.
دوست عزیز من این قالبو فارسی شده رایگان از نت دانلود کردم از سایت پی سی ول منظور قالب منحصربه فرد هسته یعنی تنها برای سایت من طراحی شده باشه وموارد سئو رعایت شده باشه؟ ویه خواهش دوستانی که قالب خبری چه انگلیسی چه فارسی خبری دارن اگر امکان داره لینک دانلودشو بزارن؟

tootfarangi7
سه شنبه 19 بهمن 1389, 21:53 عصر
دوست عزیز من این قالبو فارسی شده رایگان از نت دانلود کردم از سایت پی سی ول منظور قالب منحصربه فرد هسته یعنی تنها برای سایت من طراحی شده باشه وموارد سئو رعایت شده باشه؟ ویه خواهش دوستانی که قالب خبری چه انگلیسی چه فارسی خبری دارن اگر امکان داره لینک دانلودشو بزارن؟

دوست عزیز یه کم دقت کن،اولش نوشتی:
ا"گر کسی قالب خبری داره لینک دانلودشو بزاره؟"
بعدش هم نوشتی که:
"منظور قالب منحصربه فرد هسته یعنی تنها برای سایت من طراحی شده"
یعنی اینکه ما بگردیم و یه قالب که برای سایت شما طراحی شده پیدا کنیم؟!
اختصاصی بودن از اسمش پیداست که یعنی فقط قراره مال شما باشه،اون وقت باید هزینه اش رو بدی،
هزینه اش هم زیاد نیست،
و چند تا نکنه دیگه،من خیلی وقته با وردپرس کار می کنم،وردپرس گزینه خوبی برای راه اندازی سایت خبری نیست(البته اگر قرار باشه که واقعا اصولی کار بشه،و اون سایت یه سایت خبری رسمی باشه،از همه نظر،مثلا چیدمان مطالب،سایتهای خبری رو ببین،می فهمی،)
حالا اگر جوملا می بود ،باز یه چیزی،چون جوملا خیلی ماژولهایی داره که مخصوص اخباره،و اگر یه کم روی سایت کار کنی،میشه با چند تا ماژول یه سایت خبری،تقریبا در حد سایتهای دیگه ،طراحی کرد،یک قالب خبری معروف هم رایگان برای جوملا هست،که خوب نمی گم چیه،چون شاید جنبه تبلیغاتی داشته باشه،
سعی کم وقتی میخوای سایتی رو راه بندازی بهترین گزینه رو انتخاب کنی،
این قالبی که الان داری هم ساده و خبه.
چیشو می خوای اختصاصی بشه.
بگو تا برات انجام بدم.
چیز خاصی نداره.