ورود

View Full Version : مبتدی: ارسال تايمر به صفحه ي بعد

hamideh89
دوشنبه 29 شهریور 1389, 00:44 صبح
دوستان من دوتا صفحه دارم ميخام وقتي تو صفحه ي اول دكمه اي رو ميزنم به صفحه ي بعد بره و تايمر شماره معكوس رو شروع كنه . البته كد شمارش معكوس تايمر رو دارم . فقط نميدونم چه جوري تو صفحه ي بعد نشون داده بشه و كار كنه.
ممنون

hamideh89
سه شنبه 30 شهریور 1389, 12:16 عصر
به سوالم جواب نميدييييييييد؟:گریه::گریه:

Roia_del
سه شنبه 30 شهریور 1389, 13:18 عصر
سلام

اگه درست متوجه شده باشم :

میتونی با Session زمان رو ذخیره کنی و تو صفحه دیگه بخونیش.

(یعنی تو کد هر رویدادی که می خواهی اون اتفاق افتاد به صفحه بعد بره 1) تایمر رو تو Session ذخیره کن.
Response.Redirect کن به صفحه دوم 2) زمان رو از Session بخون و کارت رو انجام بده)

hamideh89
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 12:25 عصر
سلام

اگه درست متوجه شده باشم :

میتونی با Session زمان رو ذخیره کنی و تو صفحه دیگه بخونیش.

(یعنی تو کد هر رویدادی که می خواهی اون اتفاق افتاد به صفحه بعد بره 1) تایمر رو تو Session ذخیره کن.
Response.Redirect کن به صفحه دوم 2) زمان رو از Session بخون و کارت رو انجام بده)

من اين كار رو به اين صورت انجام دادم.4 جزيي كه براي تايمر نيازه(script manager , timer , label , botton) رو گذاشتم و برنامه تايمر رو نوشتم و مقدار دو ليبل رو در دوتا سشن ذخيره كردم و Response.Redirect كردم به صفحه ي بعدي و در نهايت اونارو خوندم اما مشكل اينه كه اگه در صفحه اول دكمه رو بزنم كه وارد صفحه دوم شه مقدار ثابت(مثلا 10:59) نمايش داده مي شه و ديگه تايمر كار نمي كنه

roomezonline
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 12:33 عصر
من اين كار رو به اين صورت انجام دادم.4 جزيي كه براي تايمر نيازه(script manager , timer , label , botton) رو گذاشتم و برنامه تايمر رو نوشتم و مقدار دو ليبل رو در دوتا سشن ذخيره كردم و Response.Redirect كردم به صفحه ي بعدي و در نهايت اونارو خوندم اما مشكل اينه كه اگه در صفحه اول دكمه رو بزنم كه وارد صفحه دوم شه مقدار ثابت(مثلا 10:59) نمايش داده مي شه و ديگه تايمر كار نمي كنه

دوست عزیز شما دقیقا بگید که در صفحه دوم تایمر از چه مقدار شروع به کار کردن بکنه تا من کد رو بدم خدمتون

البته من یه مثال فرضی رو میزنم

ما در نظر میگیریم شما میخواهید با زدن کلید ورود در صفحه اول وارد صفحه دوم بشید و به محض ورود به صفحه دوم یک تایمر با شمارش معکوس از 10 به سمت 0 حرکت کنه

در صفحه اول یک کلید میزاریم و کد زیر را مینویسیم

Protected Sub cmdenter_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmdenter.Click
Response.Redirect("page1.aspx")
End Sub

و در صفحه دوم ابتدا یک ScriptManager و لعد از آن یک update panel , و درون آن یک تایمر و یک لیبل میزاریم

Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
Timer1.Enabled = True
End Sub

Protected Sub Timer1_Tick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
Label1.Text = Label1.Text - 1
If Label1.Text = 0 Then
Response.Write("شما با موفقیت از 10 به 1 زمان را سپری کردید")
End If
End Sub

خود پروژه رو ضمیمه میکنم تا مشکلی نداشته باشید
موفق باشید