ورود

View Full Version : سوال: انتخاب رکورد

mehran_337
دوشنبه 29 شهریور 1389, 10:11 صبح
در صفحه یک گریدویو قرار دادم که 2 ستون تمپلیت یکی برای ادیت و دیگری برای حذف دارد. هر دو ستون یک imagebutton دارد که با انتخاب هر یک ابتدا رکورد انتخاب شده و سپس باید عمل خاص انجام شود . با انتخاب ادیت ، اطلاعات رکورد در تکست باکسهایی که دستی قرار دادم (در خارج از گرید) نمایش داده می شود البته توسط findControl و کاربر می تواند اطلاعات را ویرایش نماید. و اما مشکل :
اگر از onRowcommand استفاده کنم و یا در خود ستون از خاصیت onCommand و یا OnClick ویرایش استفاده کنم اطلاعاتی نمایش داده می شود که مربوط به رکورد انتخاب شده قبلی است . اگر از onSelectedchanged استفاده کنم این مشکل حل می شود اما پارامتر EventArgs e ارسال می شود و دیگری نمی توانم توسط e.commandargument تشخیص دهم که آیا دکمه ویرایش کلیک شده و یا حذف ؟
از این متدهایی که ذکر کردم آیا می شود از queryString استفاده نمود ؟ مثلا مجددا همین صفحه را با پارامترهای edit و delete ارسال نمود؟ چون در onClick و onCommand هم بجای نام متد از نام فایل بهمراه کوئری استرینگ استفاده کردم اما نشد

mehran_337
دوشنبه 29 شهریور 1389, 14:11 عصر
دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنند چون این مسئله تا حل نشه نمی تونم به مراحل بعد برم . ممنونم.

Ali_M.Eghbaldar
دوشنبه 29 شهریور 1389, 14:51 عصر
سلام
من متوجه نشدم مشکل کجاست ؟؟
میشه ساده تر توضیح بدی؟

rana-writes
دوشنبه 29 شهریور 1389, 19:17 عصر
اگر از onRowcommand استفاده کنم و یا در خود ستون از خاصیت onCommand و یا OnClick ویرایش استفاده کنم اطلاعاتی نمایش داده می شود که مربوط به رکورد انتخاب شده قبلی است

سلام
متوجه نمیشم اگه از OnRowCommand استفاده کنین، رکورد انتخاب شده قبلی رو نشون میده یعنی چی؟
شما برای ImageButton هاتون CommandArguman تعریف کردین؟
در این صورت CommandArguman اگه فیلد آی دی یک جدول باشه، دقیقا همونی که انتخاب شده برمیگرده و میتونین باهاش کار انجام بدین
کدهاتون رو بذارین لطفا